Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Amefa też mam to co ty i kazała mi zrobić usg nerek.Izka mi płaci pracodawca kaskę cały czas bo w firmie jest więcej niż 20 osób zatrudnionych.Moja malutka wczoraj tak kopała ale dziwie się że jest już pod żołądkiem tak wysoko już mam problemy z oddychaniem dziś znowu słabo się wierci moja mała księżniczka się rozleniwiła.A jeszcze jedno pytanie czy bolą was sutki?Bo mnie strasznie bolą i mam takie jakby popękane.Coś mi się wydaję że to jednak 25tydzień jak wynika z usg a nie 23 jak z o.m.

Kinia moj lekarz rodzinny nie zalecil usg nerek, ale zobacze w czwartek co powie ginekolog. I moj synek tez dzisiaj leniwy :P Spi caly dzien prawie, bo duzo chodze i sie ukolysal :P Kup sobie na sutki Maltan. Mnie tez bolaly, ale smaruje i jest o niebo lepiej! Mialam probke z gazety i jestem pewna, ze kupie jak mi sie skonczy :)

Hej kobitki:) ja już po wizycie, mała rośniej jak na drożdżach waży już 600g:) Mi niestety od jakiegoś czasu brzuch twardnieje, ale bez skurczy tylko lek. mówi, że faktycznie jak dotyka taki twardy jest, więc teraz magnez i l4 leżące.

Może lepiej jak by ci zlecił to usg nerek,u mnie może być kamień lub piasek a może dzidzia tak jest ułożona,muszę coś kupić bo strasznie bolą od paru dni amefa ale też czujesz tak wysoko kopniaki?

Martin to nie za dobrze leżeć cały czas mała jaka już duża moja 6.04 ważyła 440g bardzo duża jak na 20-tydzień była mi brzuch nie twardnieje ale boli.TY nie czujesz bólu w ogóle?

Witajcie kobitki :) Ale naskrobalyscie od piatku :P Ja caly weekend spedzilam ze swoim M bo w niedziele wyjechal do pracy w innym stanie i wraca dopiero w sobote po poludniu :( Dobrze, ze mam swoje dwie bestie bo inaczej bym chyba zwariowala przez te hormony. Maz nie pierwszy raz tak mnie "zostawia" ale jeszcze nigdy sie tak nie rozkleilam :) Nie moglam sie powstrzymac od placzu hahah! Uroki ciazy! Wczoraj zrobilam sobie "wagary" od pracy i zostalam w domu chora na lenia :P W koncu zaczelam swoja scrapbook i jestem baaaaardzo zadowolona, bo wyglada super! Nasz synek bedzie mial wspaniala pamiatke :)

nie, nie boli, wczoraj mialam jakies delikatne skurcze ale poza tym jednym incydentem to nic a nic nie boli, lek mowił ze nie musze caly czaqs lezec ale mam duzo wypoczywac i tyle, myslei ze po tym suplemenci się porawi wiec sie ciesze, najwazniejsze ze nie ma to wplywu na szyjke:)

Gość Joa-nnnna
Hej dziewczyny. :) A wy tez macie takiego wsysa? :) Zjadlam juz chyba wszystko co mozoliwe i teraz czekam az sie upiecze kurczak w miodzie z ziemniaczkami. :P To dopiero 21 tc a ja pochlonelam: 2 kanapki z dzemem gruszke warzywa na patelnie - prawie cala pol kg paczke :P banana 2 kanapki z wedlina 7 pomidorkow koktajlowych 2 bulki maslane z czekolada i jestem glodna. :P A wstalam o 10.

Marti ja tez dzis mowilam swojemu gin ze mi brzuch od piatku twardnieje ale nie boli i powiedzial ze to od zmeczenia tzn sprzatalam na weekend i mam sie oszczedzac zeby nie twardnial

Do "do Plotki"... Ja tez nie powinnam jeszcze znac plci, bo po usg w 8 tyg nastepne mialam miec dopiero polowkowe 4 maja, ale ze wzgledu na to ze wyladowalam na pogotowiu w 16 tyg, musieli mi zrobic usg i wtedy sie okazalo ze chlopak :) Co do roznicy czasu... Ja w pracy moge sobie wskoczyc na kafe w wolnych chwilach wiec korzystam :) W domu nigdy nie ma na to czasu.

Nadrabiajac zaleglosci... Joanna, Szkoda, ze twoje dziecko tak sie zakrylo :( Tez bylabym zawiedziona, ale skoro musisz powtorzyc polowkowe to moze nie wszystko stracone :)

Marti a jak Ci twardnieje to tam na dole, czy caly? Ja wieczorem czuje ze mam napiety ale caly brzuch wiec mysle ze to wzdecie albo cos... Spytam tez lekarza o to, bo sie troche wystraszylam :P Kinia bede pytac o to usg nerek ;) Ja czuje pod pepkiem ruchy, ale ja mam dopiero 22tc ;) Oddycha mi sie tez ciezej i czesto kreci mi sie w glowie zwlaszcza gdy jest cieplo na dworze.A jak sie na plecach poloze to sie dusze normalnie :P Co do jedzenia to mi sie wydawalo, ze za duzo jem a jak policzylam o zjadlam jakies 2200 kcal. Niby to nie duzo dla ciezarnej to czemu tak tyje?

Marti ale masz zgrabny brzuszek :) I sliczna spodniczke, czy cokolwiek to jest takie w kwiatki:P Mi twardnieje caly - pod piersiami az do dolu. Ale na dole brzucha czuje takie napiecie od wczoraj i widze, ze sie wybrzuszyl troche :)

Amefa myślę, że nie masz się czym stresować:)Macica ćwiczy, tylko u mnie jest to częsciej niż powinno i brzuch ogólnie jest twardszy niż normalnie powinien być. Ja się tam nie martwię, będę się relaksować i tyle:)

Pewnie, ze nie ma sie co martwic bo nasze zmartwienia tylko moga pogorszyc sytuacje ;) Na tej wizycie u gina spedze chyba godzine :P

Gość Joa-nnnna
A to mój maluszek - spał całe badanie. ;) Czasem się tylko odwrócił na drugi boczek albo poprzełykał płyny i dalej spanie. Zasłonił rączką część buzi, drugą część wtulił w macicę i miał w nosie badanie ;) http://w580.wrzuta.pl/film/7n43zeWRXE4/mvi_0476

U mnie jest23 tydzień O.M ale czuję już dzidzię nad pępkiem kopie mnie w żołądek dlatego właśnie myślę że jednak to usg dobrze pokazuję że na 11.08 a nie na 24.08 będzie termin.Martin śliczny brzuszek taki zgrabny mnie teraz wysadza coraz bardziej ważyłam się dziś to nie przytyłam od ostatniej wizyty w ogóle czyli 12.04 mam nadzieję że przystopuję z tym tyciem bo już 10kg na plusie i robię się na serio gruba zwłaszcza piersi nienawidzę ich zawsze były duże ale teraz to już przesada hihi.Dziewczyny też macie takie humory zepsute?Ja wiecznie bym płakała dwa dni przeryczałam masakra jakaś

Joanna mi sie jakos bardziej na 2d podoba niz 3d :) Ale slodko wygladal jak polykal plyn :) Nastepnym razem zjedz czekolade to bedzie fikal ;) Kinia mi sie humor co chwile zmienia. Raz jestem jakos dziwnie spokojna i szczesliwa, a za chwile jest mi tak przykro i zle, ze mi lzy leca :P Eh te hormony :P

Gość Joa-nnnna
Amefa, no srednio mnie obchodzi co tobie sie bardziej podoba.

Czy ktoras z was zauwazyla juz u siebie przezroczysta wydzieline z sutkow podczas masowania? U mnie wczoraj pojawila sie po raz pierwszy i tylko w prawej piersi, ale przy kazdym scisnieciu sutka wychodzily kropelki w kilku miejscach na raz :) Aaaahhhh... Synek mnie wczoraj "podszczypywal" wieczorem :) To bylo takie jakby muskanie bardziej niz kopniaki :) Super uczucie!

Gość MamciaJ
wrocilam własnie od lekarza... bylo widac pisiorka:) (znaczy lekarz widzial;p ) wiec mamy Jasia!:) oczywiscie napisalam mojemu A. smska i nim wrocilam do domu to juz byly kupione 2 pary spodni i 2 bluzeczki dla chlopczyka:)

Dziewczynki, ale produkujecie :) Ja dziś z Małżem cały dzień po mieście jeździłam. Padnięta jestem, ale dużo spraw pozałatwialiśmy :) Dzidziolince się to podobało, bo przespała cały czas, a teraz po powrocie, jak siadłam spokojnie, to szaleje :) Nie czuję jeszcze kopniaczków, ale wiem, że to ona :D Pewnie jeszcze się cieszyła z koktajlu truskawkowego :D

Gość Kasienieczku
Joanna skoro nie obchodzi Cie co nam sie podoba to po co nam wklejasz linki z ciuszkami, z wystrojem pokoju, zdjecia brzucha itp? zeby sie pochwalic?

Gość Joa-nnnna
Przeciez to byl podszyw....

Witam dziewczynki rzeczywiscie duzo piszecie ale to fajnie bo jest co poczytac:) ja tam jak narazie humorek mam swietny... czasem jednak zaboli mnie brzuszek ale w sumie nie ma co sie dziwic macicia rozciaga sie w zadziwiajcaym tempie wiec pewnie dlatego...malutka kopie i to mnie uspokoja....:P ja juz w czwartek jade na 4d hihi nie moge sie doczekac:)

Gość Joa-nnnna
Zastrzeglam nic, bo ktos zarty chce robic :P