Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Ja w grudniu, gdy bedzie rodzinka :) Bo u nas wszyscy po swiecie sie porozjezdzali..

Asia u Was bedzie ciezko sciagnac mamuski Wasze :) Ja sie zastanawiam, czy zrobic na koniec wresnia, czy na koniec pazdzieernika na nasza rocznice slubu...

Amefa my pewnie kolo 2-3 miesiecy zycia synka :) zeby jeszcze nie bylo tak zimno

Hejka :) O matko! Co tu sie dzialo??? Jak dla mnie... to tu wcale Joanny dzisiaj nie bylo, a osoba, ktora sie pod nia podszywa ma ciezkie rozdwojenie jazni :P Zalosne! Mam pytanie... Czy boli/bolala was okolica pepka? Nie jest to ogromny bol, ale taki dyskomfort... jak chodze. Mysle, ze to macica wedruje w gore i stad ten objaw, ale zapytac nie zaszkodzi. Przelozyli mi wizyte z 4ego na 3 maja i okazalo sie ze tam dostane dopiero skierowanie na polowkowe :( A myslalam ze bedziemy to mieli z glowy juz na tej wizycie :(

Megan dobrze mowisz. Ja nawet nie pomyslalam o tym :/ Co ze mnie za matka hehe :P W kosciele potem niezle mrozi, a takie malenstwo to dopiero... A Ty nie mialas dzisiaj pokazac brzuszka?

Plotka mnie czesto dosyc kluje wokol pepka. Male wypycha od srodka i sobie miejscowke szykuje pewnie :) Niedlugo bedziesz miala wypukly pewnie :) Szkoda, ze tyle musisz czekac na usg :(

no zrobimy jak najpredzej sie da bo pozniej ta godzine to jest naprawde mega zimno w kosciele a u nas to na 18.30 sa chrzty wiec buba bedzie:p heheh no fakt skleroza nie boli kwiatki sadzilam mezowi spodnie zszywalam i tak mi z glowy wylecialo zaraz wstawie :)

Te normalne komentarze są moje. Także trzeba poczytać między wierszami :) Ja dziś odpoczywam i się relaksuję, więc mam troszkę czasu :) Co do chrzcin, to fakt, ciężko będzie to zsynchronizować, zwłaszcza, że chrzestny, brat rafała też jest za granicą, ale mam nadzieję, że na święta się wszyscy zgarną ;)

Bede musiala ekspresowe odchudzanie przeprowadzic, zebym w jakikolwiek stroj sie wmiescila na te chrzciny :P

Amefa, bardzo mozliwe, ze synek zacznie mi wypychac pepek. Jak narazie nie widze na nim zadnych zmian, jaki gleboki byl taki jest. W poniedzialek wieczorem czulam wyrazne ruchy Filipka :) Tak jakby mnie podszczypywal od srodka haha! No i od poniedzialki zauwazylam te wydzieline z sutkow. Wczoraj nawet plama byla na staniku w prawej miseczce :) Mam tylko nadzieje, ze to oznacza ze bede miala pokarm.

Kwiatku, a ktory tydzien?:) Bo nie wiem juz gdzie ta tabelka :) Ja mam taki plaski pepek, zawsze mialam bardzo gleboki i jak lekarz robil usg to po pepku mi tez jezdzil, wiec wnioskuje, ze juz tam siega macica. :)

Plotka oby tak bylo, ze bedziesz miala pokarm :) Jestem ciekawa jak bedzie u mnie, bo bardzo mi zalezy zeby karmic piersia. Moja mama miala kiepski pokarm i obydwie nas musiala karmic butelka. A siostra miala duzo pokarmu i dobrej jakosci, tylko synek jej mial przyrosniety jezyczek i nie mogl ssac :( Zanim lekarz zdecydowal zrobic zabieg podciecia jezyczka maly juz sie do butelki przyzwyczail i nie chcial piersi ssac, bo z butelki latwiej lecialo. Namawialam siostre do odciagania pokarmu, ale ona sie poddala. A teraz zaluje, ze nie walczyla o to. oczywiscie sztuczne mleko w zaden sposob nie zaszkodzilo maluchowi, ale siostrze teraz zal, ze nie karmila...

No Mega jak ladnie! A na poczatku marudzilas, ze tak slabo widac brzuszek :P A tu prosze :)

marudzilam bo Wy juz mialyscie piekne brzuszki a i mnie nic i mialam doline:p

Teraz juz bedzie Ci wysadzac coraz szybciej :P Stwierdzilam, ze spytam jutro lekarza o suplementacje magnezem. Bo sama chyba nie powinnam brac bez jego wiedzy? Czuje czasem, ze mi sie napina podbrzusze. Nie jest to bolesne, ale napiecie jest. A twardnienia nie czuje reka, bo chyba mam za duzo tluszczyku :P

Ale Ci sie małe rozepchało :) sliczny masz teraz brzusio, taki... ciazowy :)

megan brzusio rzeczywiscie mega podrosl:) jest roznica:) co do chrzcin to ja chce robic pod koniec wrzesnia juz poki cieplo bedzie :) a co do powrotu do pracy to ja juz w sierpniu bede bez umowy wiec po roku od urodzenia malenstwa bede szukala pracy.....

i co w ciagu 4 tyg kolosalna roznica :p co bedzie za kolejne 4 hehe jAmefa a pytala teraz gin o te twardnienie to powiedzial czy czasem sie nie zmeczylam sprzatanie czy czyms innym i faktycznie te twardnienie bylo od zmeczenia weekendowe porzadki kazala sie oszczedzac

Dzieki Dziweczyny :) a co do opieki nad malenstwem to ja bede z nim dopluki do przedszkola nie pojdzie

Megan mi twardnieje w roznych porach i niezaleznie od zmeczenia. Np dzisiaj rano jak wstalam i sie ubieralam to czulam to napiecie... Zobacze, co mi jutro powie doktorek :P Pamietam jeszcze to poprzednie zdjecie i prawie nic tam nie bylo widac, a dzisiaj brzusio jak sie patrzy :)

Teraz fajnie cieplo to mozna paradowac z brzuszkiem :) Ale mi krew z nosa leci :( Dawno juz ne leciala, to teraz ze zdwojona sila :/ Malentka to masz z praca podobna sytuacje, co ja... Dobrze, ze chociaz ten pierwszy rok mozemy z dzieckiem zostac :)