Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady

Potrzebna fryzjerka... Czy jest tu dziś jakaś?

Polecane posty

Nigdy nie ma co się sugerować pasmem koloru z palety. Przy zabiegu koloryzacji-niełatwym co juz wiemy:) gdzie zazwyczaj włos odbarwia się w odcieniach miedzianych, żółtych itd stosuje się przede wszytskim PODSTAWOWE ZASADY KOLORYZACJI ! czyli myślimy co nałożyć na odbarwiony żółty włos aby to pokryc? Musimy nałożyc blond z foletowym refleksem-wtedy to niweluje :) Tak samo działają tzw "fioletowe" szampony do włosów blond które żółkną :) Do tego można pomieszać z odcieniem popielatym taką farbę. Niwelujemy= uzyskujemy naturalny kolor włosów. Bron boze kłasc farbę z domieszką złota! Jajko na głowie-gwarantowane:)

Hej. A jaką farbą uzyskam ładny naturalny brąz ? sklepowymi raczej tego nie osiągnę bo zawsze mam miedziane refleksy a chcę tego uniknąć, masz może jakąś sprawdzoną farbkę ? będę wdzięczna za opowiedź ;) Kiedyś radziła majrel na forum ale zniknęła :/

Mówisz ładny, naturalny brąz a mi cała paleta kolorów świta w głowie :) Daj jakiegos linka, albo powiedz na jakim poziomie jasnosci ma byc owy brąz :)

Jest to raczej ciepły odcień brązu, ale tez nie czysto ciepły :) Może to byc coś takiego jak 6.31, ciut ciemniej np 5.31. Albo np 1/2 5.31 i 1/2 6.0. Cięzko tak podać dokładnie kolor bez bezpośredniego widoku palety :) Tym bardziej, że uwielbiam mieszać kolory, wtedy uzyskujemy najfajniejsze efekty:) p.s sklepowych nie polecam. Możesz udać się do jakiejkolwiek hurtowni fryzjerskiej, otworzyć sobie paletę i wybrać np dwa zblizone do siebie kolory, które do siebie pasują i nakładac ! :)

Wydawało mi się że to raczej taki naturalny kolorek :] Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :]

Właśnie przeczytałam że wychodzą Ci miedziane refleksy więc w związku z tym zmienia to postać rzeczy :) może być np 6.23 i 6.0 :)

O dobrze ze zwróciłaś uwagę :) bo jak większość chyba nie lubię tych rudych i miedzianych refleksów. A czy te profesjonalne farby też wymywają się do rudych kolorków ? bo zwykle po sklepowych co mycie to bardziej rudawe włosy :/

hej puk puk jesteś jeszcze ? bo jeszcze pytanko mam :) ile procent oxydant do tej majrelki zakupić ?

No to już mnie nie ma i nie zawracam głowy :) I ostatni raz dziękuję :)

Gość a mi pomozecie e
Mam dlugie wlosy za lopatke nawet troche... Sa proste, sztywne, ciezkie, mimo, ze cienkie to jest ich mnostwo... I teraz prosze o pomoc, jak uzyskac romantyczne loki takie jak ma obecnie Zyta z Klanu (Magdalena Stam) CHodzi o cos takiego: http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/zdjecie,iId,321352

Gość deluga
nie ma tam zadnych lokow

Gość a mi pomozecie e
przeraszam rzeczywiscie cos sie zle wkleilo sprobuje jeszcze raz: www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/zdjecie,iId,321350,iSort,5,iTime,1,iAId,18904 a jak to nie pojdzie to moze to zadziala: http://tnij.org/zytazklanu

Gość estaffonka
Kurcze chyba najlepiej jest sie wybrac do dobrego fryzjera - ja mam swojego juz od 5 lat z Nowolipek 13 Pana Marcina. I nikt jak on zna sie na moich wlosach.