Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WikiiiToria

Co zrobić z tym facetem :((((( ????

Polecane posty

Gość WikiiiToria

Eh poznałam pewnego faceta.... nie jesteśmy jeszcze w związku, ale spotykamy się już jakiś czas, nie za często bo troche się mijamy, moja praca, jego praca, ale on już mi mówi o seksie.... i nie wiem co mam zrobić.... z jedenj strony bardzo chce, ale z drugiej boje się że tylko o to mu chodzi i jak dostanie to co chce to bedzie po wszystkim... Eh a może trzeba się zdecydować, może faktycznie wtedy jakoś nasza znajomość się roziwnie... no nie wiem bo to chyba głupie, ale ci faceciii Ehh już nie wiem co mam myśleć :(((((((((((((((((

Gość jutro to dziś
zanim się zdecydujesz to wybadaj delikatnie czego on szuka. Związku czy moze przyjaźni połączonej z seksem. Czy docelowo kiedys w przyszłości będzie chciał zakladać rodzine, itp. Inaczej za jakis czase mozesz zalowac, że sytuacja się rozwinęła. Powodzenia :)

Gość WikiiiToria
No właśnie tego się boje.... Kiedyś mowil mi cos o rodzinie itp, no ale kto go tam wie, ciezko to wybadac Ale z drugiej strony tak sobie mysle jesli sie nigdy nie zdecyduje no to przeciez wiadomo ze nawet jakby chcial z kims byc to przeciez wybierze dziewczyna ktora bedzie chciala z nim isc do lozka a nie kogos kto ciagle sie zastanawia.... Ehh juz sama nie wiem co o tym myslec ;/ Nigdy takiej sytuacji nie mialam

Gość tak mozna mozna oj mozna
ale tak wlasciwie od kiedy sie znacie? ina ktorym spotkaniu zaczal mowic o tym sexie?

Gość WikiiiToria
Znamy sie kilka miesiecy, ale ze nie jestesmy w zwiazku to czestotliwosc naszego spotykania jest rozna, zreszta moja praca, jego, jestesmy zajeci to czasem malo kiedy sie zobaczymy. O sexie zaczal mowic hmm jakos po ponad miesiacu znajomosci, ale dla mnie to bylo za szybko i jakos ten temat urwalam, teraz nadal sie spotykamy czasem czesto mi o tym sexie wspomina ze bardzo by chcial itp, ale o zwiazku nic nie mowi... Tyle ze jak mowi o tym sexie to tak wynika ze jednak moze wtedy by cos z tego bylo... No nie wiem juz glupieje od tych domyslow... A najgorsze ze ja tez bym z nim chciala, no tylko wiadomo, nie chce jesli on chce tylko tego.. hmm wiem ze to w pokrecony sposob opisalam ale juz sama mam pokrecone mysli na ten temat ;)

Gość ojj lipaaa z takimi facetami
to ja mam podobna sytuacje, z tym, ze czuje, ze factowi bardziej na seksie zalezy...mimo tego,ze mowi,iz z tego moze cos wiecej wyjsc..ale czy napewno?raczej od zwiazku powinien zaczac,niewiem co sie dzieje, swiat stanal na glowie...w sumie podobna sytuacja do twojej,ale moj wprost i bardzo szybko na sex napieral

Gość WikiiiToria
Eh no wlasnie jak dla mnie to swiat stanl na glowie z tymi sprawami... Ja tez bym wolala zaczac od zwiazku... Ale juz mam takie glupie myslenie, tak go usprawiedliwiam ze moze on wlasnie tak zwiazki zaczyna... no bo nie wyklucza tego, tylko o tym nie mowi... I sama nie wiem co robic, bo nie moge przeztac o nim myslec ;/ Ale z drugiej strony jak sie zdecyduje i nic z tego to dla mnie bedzie nizebyt fajnie bo sie cos zaangazowalam a dla niego to moze byc nic ;/

Czy Ty chcesz iść z nim do łóżka bo: a) Wypada bo już prosi i szkoda żeby uciekł? b) Chcesz tego, pragniesz go, szalenie Cię kręci i fantazjujesz o tym? Odpowiedź a) to seks z rozsądku. Odpowiedź b) to namiętność

Gość WikiiiToria
odpowiedz b) chce tego, pragne i mysle o tym, no ale.... w ziwazku z tym ze on ciagle o tym mowi... o tym a nie typowo o zwiazku to mam watpliwosci.... :(((( A najgorsze ze wlasnie bardzo chce i pragne tego, przec co juz racjonalnie nie mysle ;/

Gość WikiiiToria
T ochyba zbyt mocne slowo na to ze nie jestesmy w zwiazku i tylko sie czasem spotykamy, narazie to zauroczenie ale mysle ze do zakochania bardzo blisko.... o ile juz mnie nie trafilo wiec sytuacja dosc beznadziejna

Jakich słów używa ON aby opisać co was łączy, co do Ciebie czuje?

Gość o wlasnie dobre pytanieee
moj nie uzywa zadnych, i teraz dotarlo do mnie, ze chce tylko seksu? tak to rozumiec?

Gość NicSięNieZmieniMimoTo
Faceci lubią kobietę zdobywać... mogą to robić nawet latami ;) taką co im da od razu puszczą kantem Twoja sprawa jak wolisz...zawsze może wziąć cię za łatwy numer

Gość nie wiem kim ty jesteś
i w jakich czasach się urodziłeś. po co miałbym zdobywać kobietę latami? seks jest dla faceta bardzo ważny, a jeśli ta dziewczyna tego nie chce, to trzeba poszukać takiej która będzie chciała. proste.

Gość G0SIA
jesli bedziesz sie szanowala to on ciebie tez. jesli zaczniecie od sexu to na tym sie skonczy. przemysl to zwlaszcza ze on zamiast wyrazic checi bycia z toba zaczyna od checi sexu. cos jest napewno nie tak. chyba nie chcesz byc dmuchana lala

Gość WikiiiToria
JacekJ - wlasnie on niebardzo uzywa jakichkolwiek slow w sensie tego co nas łączy ;/ po prostu spotykamy sie, niby czasem powie, ze mu zalezy ale to sporadycznie, aczkolwiek kiedy wspomina o sexie, to później snuje plany jak to niby fajnie będzie między nami... ;/ wlasnie... nie chce byc tylko od sexu.... Ale z drugiej strony faceci tak maja ze jak jakas laska nie chce to od razu szukaja innej bo to jest dla nich takie wazne...

Gość jnasjdzxkcjsw
To sobie daj spokój z takim facetem :D Jak facetowi zalezy to sie latami może starać :) a jak nie to sobie odpuści i puknie kolejną chetną, a potem kolejna i kolejną :D jak jest sie prawdziwym facetem to się chce zdobyć, za wszelką cenę a im bardziej sie natrudzę nad zdobywaniem tym cenniejsze a jak się jest łachem a nie facetem to jak nie da to się szuka kolejnej.

Gość jutro to dziś
no jakby nie patrzeć to seks jest dopełnieniem związku, a Wy w związku nie jesteście. Choć z drugiej strony może to już związek? Przecież teraz nikt sie nikomu nie pyta o "chodzenie". Skoro trwa to juz kilka miesięcy, to może warto spróbować. Nie chodzi mi, że tak na szybko, ale pospotykać się dalej. Tym bardziej, że napisałaś, że on wspominał, a nie naciska na to :)

Gość WikiiiToria
No tak, tyle ze ten juz troche mnie zmylił, bo z drugiej strony to jesli po kilku miesiacach nic nie bylo to by sobie odpuscil i jakas inna chetna znalazl a jednak nie znalazł... Chociaz może i ja nieobiketywnie to oceniam bo jestem zapatrzona w niego... ;/

Gość WikiiiToria
jutro to dziś - no właśnie z drugiej strony też myślałam o tym w tym aspekcie... Wydaje mi się, że może jak się spotykamy nadal to warto to ciągnać, może coś z tego wyjdzie, no ale już sama nie wiem, czy to moja wyobraźnia mi wmawia, że może akurat coś z tego będzie...

Gość jutro to dziś
to już sie nie zastanawiaj :) Z doświadczenia wiem, że im bardziej coś analizuję tym większy mam mętlik w głowie i tym gorzej na tym wychodzę haha :)

Gość WikiiiToria
jutro to dziś - w mojej głowie już pod tym względem to chyba error ;) jeśli chodzi o zastanawianie się heh ;) Ale z drugiej strony jak przyjdzie do naszego kolejnego spotkania to znowu bedzie dylemat hehe ponieśc się chwili czy znowu mówić że nie bo nie jesteśmy razem itp itd heh ;)

Gość jutro to dziś
to może się chociaż pocałujcie, no chyba, że macie to za sobą :)

Gość WikiiiToria
Przytualnie, całowanie to mamy za sobą... a jak dochodzi doczegoś więcej no to ja zawsze swoje poglądy na ten temat zaczynam opowiadać :P I po nastroju hehe ;) No ale, nie chce, żey tylko o seks chodziło... A z drugiej strony to dziwie mu się, bo już tyle takich sytuacji spaliłam... I tak czasem myślę że inna na moim miejscu to pewnie już dawno by się zdecydowała... Aaa świat stanął na głowie ;) Żebym ja jeszcze go usprawiedliwiała ;)

Gość mieszaniec55
Jeśli na prawdę zależy Ci na poważnym i stabilnym związku nie zgadzaj się! trudno, najwyżej niech gość spada. znajdziesz w końcu takiego, który będzie na to zasługiwał.

Gość WikiiiToria
Wiem, że właściwie tak powinnam może i zrobić, gdyby mi nie zależało to bym to olała, ale najgorsze, że mi bardzo zależy a przez to nie myśle obiektywnie... Nawet próbowałam się nie odzywać do niego, ale pękam kiedy tylko on się odezwie...

Gość no witajjjj
"pękam kiedy tylko on się odezwie" ze smiechu :)