Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesele brata

jaka piosenke zaspiewac na weselu bratu i bratowej

Polecane posty

Gość wesele brata

j.w. chce zeby bylo to cos dla nich obojga,myslalam o Kochać Seweryna Krajewskiego,ale jakies to malo wesole mi sie wydaje.ew 2+1 windą do nieba.Wesele będzie tradycyjne.Dodam,ze spiewać umiem. błagam pomóżcie

Gość winda do nieba to nie jest
piosenka na wesele.Chyba nie znasz slow:D

Mój piękny panie raz zobaczony w technicolorze Piszę do pana ostatni list Już mi lusterko z tym pana zdjęciem też nie pomoże Pora mi dzisiaj do ślubu iść Mój piękny panie ja go nie kocham, taka jest prawda Pan główną rolę gra w każdym śnie Ale dziewczyna przez świat nie może iść całkiem sama Życie jest życiem pan przecież wie Już mi niosą suknię z welonem Już Cyganie czekają z muzyką Koń do taktu zamiata ogonem Mendellsohnem stukają kopyta Jeszcze ryżem sypną na szczęście Gości tłum coś fałszywie odśpiewa Złoty krążek mi wcisną na rękę i powiozą mnie windą do nieba | x3 Mój piękny panie z tego wszystkiego nie mogłam zasnąć Więc nie mógł mi się pan przyśnić dziś I tak odchodzę bez pożegnania jakby znienacka Ktoś między nami zatrzasnął drzwi

Gość wesele brata
mialo byc ze to mi ktos doradzil ale slow dokladnie nie znalam,juz znam.dzieki.ale bym z siebie idiotke zrobila,a tak to tylko tu;p

:D wiel osob sie na te piosenke nabiera,bo jest o slubie. Jesli ktos bierze slub bez milosci to moze byc:D

Gość dokładnie, windą do nieba
to śmiechu warte jest :D Zwłaszcza że ludzie nie znają tekstu zwrotki tylko sam refren i jeszcze te piosenkę na swój pierwszy taniec biorą :D

jak chcesz krajewskiego to moze "wielka milosc"

Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije, zrozumiałem, po co żyję, wiem, że czujesz to co ja. Ej, za krótko trwa godzina, niech się chwila ta zatrzyma, moim szczęściem chcę nakarmić calutki świat, zdziwiony tak. Wielka miłość nie wybiera, czy jej chcemy nie pyta nas wcale, wielka miłość, wielka siła zostajemy jej wierni na zawsze Miną lata, gwiazdy zgasną, fotografie w głowie zgasną, gdy nas ludzka złość rozłączy jak i tak odnajdę Cię, kiedy rozum każe zwątpić, czekaj, zadrży świecy płomień bo po drugiej rzeki stronie, jak dobrze wiem, tam ogród jest. Wielka miłość nie wybiera, czy jej chcemy nie pyta nas wcale, wielka miłość, wielka siła zostajemy jej wierni na zawsze

wish you were here tez na wesele sie nie nadaje:P Nie mac jej w glowie.

ooo ta jest super.taka zyciowa:D

Gość realistaa
Oczywiście najodpowiedzniejszą jest "Nie wierz nigdy kobiecie".

Gość hitsezonu
"Nic nie może przecież wiecznie trwać" :D my chcieliśmy to na pierwszy taniec, ale by były jaja :D