Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burgunda z szafki nad kuchenką

największe świństwo jakie zrobił wam facet???

Polecane posty

Kilkanaście lat temu byłam z pewnym chłopakiem. Trwało to 1,5 roku. Po czym gość po prostu zapomniał że ma dziewczynę. Tak przynajmniej mi powiedział jak go w końcu namierzyłam. (mieszkaliśmy w innych miastach). Po całej akcji zerwałam z nim a on po kolejnym pół roku przypomniał sobie że mnie kocha. Ponieważ wstydził się zadzwonić osobiście to rozdał mój numer telefonu swoim kolegom którzy z kolei wydzwaniali do mnie w nocy mówiąc że X mnie kocha nad życie i żebym do niego wróciła. Przysłowiową wisienką na torcie był telefon jakiejś laski która o 3.00 rano poinformowała mnie iz mój były jest w szpitalu umierający. Sumienie się we mnie obudziło. Myślę ku.wa co było to było ale odwiedzę go wybaczę tę całą dziecinadę. Będzie mu lżej. Następnego dnia od rana usiłowałam namierzyć w jakim szpitalu leży podając się za jego siostrę. Udało się. Cudem wydębiłam od jednej z pielęgniarek informację iż pan X nie jest umierający a jedynie złapał jakąś chorobę weneryczną i ze względu na jej ciężki przebieg jest hospitalizowany. Chociaż upłynęło wiele czasu to ze strachu zaraz pobiegłam się przebadać. Na szczęście nie złapałam nic bo inaczej naprawdę sprawiłabym że X trafiłby do szpitala w stanie agonalnym Dzisiaj się z tego śmieję ale wtedy do śmiechu mi nie było. :-d

Gość lknolninp
moj zdradzal z dziwkami za granica nekal przez 2 lata grozil samobojstwem chcial sie rok po zerwaniu wlamac do mojego mieszkania pobil czlonka rodziiny jego koledzy wydzwaniali do moich znajomych z tekstem ze moj eks sie zabil:o oczywiscie zyje:o niestety

Gość fena
moj po 3 latach zostawił mnie bez słowa wyjaśnienia, od tego momentu mineło juz 6 m-cy, a on do tej pory totalnie milczy

Gość moj ex-maz
na szczecie,codziennie dziekuje Bogu,ze rozum mi wrocil i sie rozwiodlam -wszystkiego mi zalowal,wyliczal kazda zlotowke,jednoczesnie rozwalajac kase na lafiryndy -zdradzal mnie przez jakis czas,ok roku z baba 20 kilo ode mnie grubsza,do tego duzo brzydsza, i 0 8 lat starsza a potem blagal na kolanach o powrot,mowiac,ze to nie ona,i wypierajac sie w zywe oczy romansu z nia jak o nim pomysle to mi sie cofa,a od rozwodu prawie 10 lat minelo!

Gość lknolninp
wspolczuje!ale wiem jedno oni wspaniale sie ukrywaja ich prawdziwe JA wychodzi po bardzo dlugim czasie i wiekszosc mezczyzn to gnoje

Dlatego lepiej nam bez nich,babeczki:D Biust do góry i usmiech! Niech spadają wstretne kmioty:D

Gość lknolninp
w polandzie nie masz meza jestes nikim ha

Nie wydaje mi się:) A dla kogo ktos bez męża jest nikim???:) Bez przesady, a co kogo mogą obchodzić inni ludzie...

Gość lknolninp
w mojej gownianej wsi? zgadnij

Gość a dlaczego nie
zaprosił mnie na pierwszą randkę ....na portiernię w dużym zakładzie przemysłowym, bo jak twierdził nie miał czasu po pracy, rozłożył na stole gazetę, a ja siedziałam jak osłupiała, zrobił herbatę w szklance po musztardówce...oznajmił że moje zdjęcie ma na fortepianie...grając podobno patrzył w moje oczy...uciekłam ile sił w nogach...dziś raczej śmieję się z tego, ale wtedy nie było mi do śmiechu...już go więcej w życiu nie spotkałam ...to pewnie nie świństwo ale tak mi się przypomniała ta historia

Gość jakie?
odszedł!

Gość ,majówka,
Zdecydowanie za dużo tego było ;(

Gość jlkjio
w trakcie naszego zwiazku jawnie flirtowal z kobietami, a mi wmawial chora zazdrosc po zerwaniu zostalam pinformowana przez jedna znajoma, ze ona i kilka inncyh znajomych mialo go za dupka, bo lubil flirtowac i mieszac w glowie przez rok jak bylismy razem zapewnial o wielkiej milosci, mowil o dzieciach, domie , malzenstwie (czulam, ze za wczesnie na takie deklaracje) po czym nagle dostalam obuchem w glowe, ni z gruszki ni z pietruszki zerwal w nastepny dzien po zerwaniu musielismy razem pojechac zalatwic wazna sprawe - spotkalismy znajomych, ktorzy zapytali sie o nasze wspolne plany na przyszle tygodnie (cos w tym stylu)- nie omieszkal ich poinformowac w mojej obecnosci, ze sie rozstalismy mimo, ze wiedzial, ze dla mnie to bardzo swieze (zaledwie dzien wczesniej bezceremonialnie ze mna zerwal!) poplakalam sie oczywiscie przy nich, czulam takie upokorzenie :O byl manipulatorem, krzywdzil mnie w bardziej wyrafinowany sposob, nie umiem nawet dokladnie sobie przypomniec i tgo opisac, ale po 4 latach i w nowym szczesliwszym zwiazku wciaz czuje do niego silna antypatie

Gość tanova
Mój mąż za moją lojalność i stanie murem za nim przez prawie 16 lat razem zapłacił mi tak , że pił w nocy z moją ptrzyjaciółką , a rano wyrzucał mnie i nasze dzieci z domu , zebym zrobiła miejsce dla nowej damy jego serca. Zostałam z nim , pozornie wybaczyłam , ale powoli i metodycznie dokonuję zemsty:)))Jak bedę miec dość to splune na smiecia i odejdę ,

Gość okazaloSie ze ma zone i2dzieci
normalnie przez pol roku spotykalismy sie,ja nic nie wiedzialam!powiedzial,ze jest po rozstaniu z dziewczyna z ktora byl 9lat,ze go zdradzila. pozniej zerwalismy,a on powiedzial mojej kolezance z pracy na imprezie,ze nie chcial mi zmarnowac zycia i dlatego zatail te informacje. totalna zenada! ta kobieta chyba nadal nic nie wie. co za skurwiel

Gość kafffeteria
lknolninp w polandzie nie masz meza jestes nikim ha dasz radę wybzykać się samodzielnie? powinienes zaczac trenować :classic_cool:

Nie lubie jego siostry i czasem tylko przy nim rzucam jakies kasliwe komentarze na jej temat (juz teraz wiem - morda na kłódkę). Kiedys pomoglam jej pare razy po imprezach rodzinnych myc naczynia i moj mnie pyta dlaczego skoro jej nie lubie to zawsze jej pomagam, a ja na to: Tylko to w jej domu sprawia mi przyjemnosc, poza tym wole z karami przy zlewie, niz z jej mezulkiem, rownie madrym jak ona siedziec przy stole. wiem, ze to nie mile, ale czasem kazdy ma prawo do jakis uszczypliwosci. Wiecie co on zrobi? Ktoregos dnia bylismy u niej na imieninach i ona powiedziala, ze ja jestem taka dobra, bo zawsze jej pomagam, a on powtorzyl wszystko co mowilam przy niej, mezu, tesciach i znajomych. palilam sie ze wstydu

Gość do Gagita
chciałam napisać dokładnie to co TY...

Gość akjsjasalkajd
:O

Gość ja tez napisze od siebie...
Rozkochal,a potem odszedl !

Cholera z nimi wszystkimi!!!! ja już wole być sama niż spotkać jakiegoś buraka który znów potraktóje mnie jak śmiecia :/ mój pierwszy chłopak byół ze mną 3lata i jak to stwierdził nie kochał mnie nigdy, ale tak na rozstanie możemy się pocałować żenada :O ale kij z nim ale po tych dwóch związkach mam dość

Gość a moj ex ex ex
narzeczony dodam, 1. podrywał w klubie jakas rozebrana blondyne, stleniona, ja jestem brunetka, po imprzezie byl tak upity i agresywny, ze jacys mlodzi faceci podeszli do mnie z pytaniem czy to moj chlopak i zebym go zabrala do domu bo zaraz dostanie wpieprz od nich, przyjechala taryfa i taksowkarz powiedzial, ze go takiego pijanego nie wezmie, nie wiedzialam co mam zrobic.. i glupa zamiast go zostawic na tej ulicy, jeszcze sie martwilam, a on zaczal we mnie rzucac pieniedzmi, ze ma mnie w D i taryfiarza tez. 2. zrobil romantic kolacje zeby mnie przeprosic, rozmawialismy o jego chorobliwej zazdrosci, ze dobrze miec znajomych, bo on mi robil akcje o kazdego kolege, ktory powiedzial mi czesc na ulicy, mielismy wtedy po 22 lata. I co zrobil w trakcie kolacji? Zadzwonil do swojej ex, gadal z nia godzine, ze hello babe itd., żarcie ostyglo, mi bylo smutno, jak to skomentowal? powiedzial. NO CO przecież rozmawialismy, ze mozemy miec znajomych!!! O co ci kaman kobieto???? 3. po kolacji zebralo mu sie na amory, ja nie chcialam, wiec zrobil to na sile, otrzansął sie w trakcie, gdy plakalam 4. zerwalam z nim, grozil, ze się zabije, zyje K..A ! 5. dopiero po zerwianiu moja najlepsza powiedziala mi, ze mnie zdradzał z dziwkami w agencji, jej kolega razem z nim jezdzil na delegacje bylo jeszcze milony akcji zwiazanych z jego zazdroscia, przemoc psychiczna, podsluchiwal pod oknem rozmowy moje z mama np. wywiozl gdzies na wies i zamknal w domu na klucz gdzie pare dni temu zmarla jego babka, na scianach same swiete obrazy, masakra!!! i poszedl pic do kumpla, a my wlasnie robilismy grilla, do domu weszlismy bo padal deszcz ITD!!!! uwolnilam sie od niego, moglabym niezla story napisac z paroma rozdzialami, Dobrze, ze mu odbilo przed slubem po zareczynach doslownie, niz po. Wiem, ze sie ozenil, minelo 10 lat. Serdecznie wspolczuje malzonce świra. Ja wciaz jestem single.

Gość No nienormalny był
- zaproponował mi trójkącik - dał obciągnąć jakiejś swojej koleżance, bo ja jestem w innym mieście, długo się nie widzieliśmy, a on potrzebuje się rozładować. Ale nie to mnie dobiło. Najgorsze jest to, że on nie widział w tym nic złego, twierdził, że to nie jest zdrada i nie powinno mnie to boleć. Bo on chce być ze mną, a tamta to tylko koleżanka. Jeszcze walnął focha, że ja śmiem być w szoku po takim wyznaniu.... no palant :O - ponadto później dowiedziałam się, że :uderzył z pięści w twarz swoją dziewczynę, gdy powiedziała mu, że go zostawia. Za pieniądze chodził z kumplami i otwierał jakieś grobowce, nie wiem dokładnie o co w tym chodziło. A ja sądziłam ze takie rzeczy, to tylko w W11 :O