Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burgunda z szafki nad kuchenką

największe świństwo jakie zrobił wam facet???

Polecane posty

Gość Zemsta to ja
A moj ex... kiedys sie rozstalismy na mc bo mnie ojropnie potraktowal. Ja bardzo to przezylam. Plakalam i tesknilam za nim. W koncu jakos sie zeszlismy i on mnie zapytal czy z kims bylam przez ten czas a ja odp ze nie, zapytalam tez jego czy on z kims byl? Odp ze nie. A potem sie okazala ze 3 lata zylam w niewiedzy ze przespal sie z kolezanka z pracy. Wykorzystal ja i potem juz sie nie odzywal a po tym wszystkim wrocil do mnie i ja w tej niewiedzy ze on sobie sie z jakas zdarzyl przespac wrocilam do niego i mialam go za swietego przez 3 lata... Rok czasu mnie to klamstwo gryzlo i ze ja taka swieta bylam a on coz. Rozstalismy sie i ja nie mogac przezyc tego ze ot tak sie z kims przespal postanowilam zrobic to samo zeby zobaczyc jak to jest ( bylismy razem 8lat). Przespalam sie wiec z kims a jak wroxilismy do siebie to mu to powoedzialam od razu prosto w twarz i teraz on tego przezyc nie moze ale mi juz wszystko jedno.

Gość gość
Czlowiek ktorego kochalam calym sercem i cala dusza swoja z ktorym wiazalam przyszlosc nadzieje i marzenia kazal mi usunac bezwzglednie ciążę , po 4 latach wpadka przy zmianie tabletek , nigdy nie zapomnę jak mnie zranił co mi wtedy powiedział że jestem egoistka że chce urodzić to dziecko by w domu z d**e siedzieć tak bardzo mnie zranił i pokazał swoje prawdziwe oblicze że sama stwierdziłam że nie chce mieć z nim nic wspólnego i nosić w sobie dziecka takiego człowieka przerwałam ciążę w 9tc4d :( odeszłam wyjechałam , tragedia

Gość gość
coz... wniosek z tego ze dla ciebie to dziecko znaczylo tyle co dla niego, tylko on ujął to brutalniej

Gość gość
zgawałcił mnie i okradł i powiedział że to dla sprawiedliwości

Gość gość
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Egoistka by była gdyby urodziła, samotna matka z dzieckiem to nie jest dobry wzór dla dziecka, po drugie serwowanie dziecku tatusia lub tatusiów tez nie jest zdrowe a młoda kobieta chce przecież kogoś obok siebie mieć. Biologiczny ojciec prawdopodobnie odciąłby sie od niej i dziecka zapewne płacąc najniższe alimenty a czasami są tacy co wyfruwają w świat i nic nie płacą. Dziecko otrzymałoby biedę , poniżenie, ostracyzm społeczny, ból, tęsknotę za ojcem lub nienawiść a zarazem nienawiść do kobiet lub mężczyzn. Jednym słowem oddałaby światu zwichrowana jednostkę na starcie , która powielilaby wzorce ojca lub matki.

Gość gość
Zostawil mnie po zdradzie. A tylko raz to zrobilam. Swinia!

Gość gość
największe świństwa robiły mi zawsze baby nie faceci