Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vampirja

nie chce po śmierci trafić do nieba

Polecane posty

Gość vampirja

Też tak macie, że wolicie trafić do piekła niż do raju? Ja tak mam i mi z tym dobrze;-)

Gość prowo na miliard procent
jw

Gość vampirja
Znaczy się w przypadku gdy bóg istnieje;-( to wtedy obieram taka alternatywę, osobiście jestem ateistą;-)

Gość vampirja
A po co do lekarza??

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Opowiem autentyczną historię krótko .Babcia jest w agonii -lekarz zleca leki babcia powoli wraca do życia i teraz jej słowa pełne złości,łez i żalu "Po coście mnie ratowali tam było tak pięknie !!!".Zamurowało wszystkich !!!!.Nie wierzę w niebo i piekło ale to zdarzenie tkwi w moim mózgu do dziś !!!

Gość vampirja
Po prostu nie chce całej usranej wieczności spędzić z tym zakłamanym bogiem:-D wolę się fajczyć niż się gapić na tego cwela. Za to go nie nawidze ze stworzył taki właśnie świat w jakim muszę żyć. Pełen niesprawiedliwości świat (za to go szczególnie nienawidzę):-D no

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Byłam przy tym (pracowałam tam)pytałam jej co widziała ,płakała i złościła się i mówiła "było tak pięknie !!!"żyła jeszcze 3 lata

Gość vampirja
Ktoś też ma takie odczucia?

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Nie wierzę że było to niebo -chyba jakaś nicość (wytwór mózgu?) Boga nie ma na pewno ,za dużo widziałam cierpienia ,co ksiądz zawsze kwitował tak BÓG chciał .Akurat pierdolenie !!!

Gość pankoginik...
zakładając że nie jesteś ateistą, niebo to miejsce z które z definicji jest takim do jakiego byś nie chciała trafić,wobec tego to zawsze będzie dla ciebie gorsze od nieba.

Gość vampirja
Też nie wierzę w boga ale to taka ewentualność, że jbc to chce się fajczyć;-) LOL

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Tak stworzył zajebisty świat i np,daje rodzicom wyczekane dziecko które umiera na nowotwór na przykład .Jestem jednak przekonana że źli ludzie odpowiedzą w jakiś sposób po śmierci .

Gość vampirja
Sam jesteś debil i troll. Na szczęście (o ile ten twój bożek istnieje) po śmierci się nie spotkamy:-P wolę się męczyć niż patrzeć na tego sukinkota

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Ja wiem baaaaaaaaaaardzo dużo o Bogu którego wymyślił wszechwładny i pazerny kościół a właściwie jego założyciele .Celibat np.nigdzie nie jest zakazany w biblii a został nałożony przez jakiegos tam papieża aby majątek kościoła nie dzielić między rodziny księży !!!!

Gość pankoginik...
ale drogi autorze , szatan zadba o to byś miał gorzej niż z bogiem.

on stworzyl zaj**isty swiat Zajebisty świat oparty na łańcuchu pokarmowym? Kto tu jest debilem?

Gość vampirja
Sam nic nie wiesz o bogu. Ja mam powody by go nienawidzić, a ty masz swoje by go kochać? Pewnie tak ale chuj mnie to. Gdy zdechne oddam mu to co jego a potem będę się palić i cierpieć. AMEN:-D:-D:-D

Gość vampirja
Wiem że z szatanem będzie mi gorzej. Nawet na to liczę:-D po prostu przyzwyczajenie do cierpienia

Autorze, Twój topik to prowo. Nikt nie jest takim masochistą!

Gość pankoginik...
a poza tym drogi autorze ty nie jesteś ateistą tylko agnostykiem w końcu nie rozpatrujesz wizji życia po śmierci według hindusów pogan czy innych wyznań,tylko to według chrześcijan.

Gość vampirja
Nie wiem kim jestem mogę być samym allachem:-D a temat kurwa to nie prowo;-)

Gość vampirja
No jak widać jestem jednak masochistą i to jakim kurwa mac i jezus ma ryja:-D

Gość vampirja
19. I niedługo zdechne:-P ha ha ha

Gość vampirja
Piekło istnieje hahaha no co ty:-P. Niechce mi się tego oglądać co film z serii ojciec natan ma kamerę?:-D

Gość Czy Ty wiesz co mówisz
A moze nie chcesz tego oglądać bo się boisz, że do Ciebie dotrze ta prawda? Wolisz żyć w tym błędnym, złudnym przekonaniu bo tak Ci wygodniej.

Gość vampirja
Tak, masz rację boję się:O przyjdź to obejrzymy razem:-). Niechce mi się oglądać bo to i tak nic nie zmieni, tzn nie zmienie zdania

Gość franiaaaaaa
Zmienisz zdanie, jak już trafisz do tego swojego wymarzonego piekła...ale wtedy już nie będzie odwrotu i ratunku W ogóle jak można chcieć tam trafić i pisać, że to lepsze niż życie z Bogiem...ile Ty masz lat - 15? Obyś miał jeszcze szansę zmienić zdanie...