Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUCKY NIUNIA

znalazlam wczoraj obraczke na miescie i sprzedalam w lombardzie

Polecane posty

Gość LUCKY NIUNIA

lezala sobie ot tak na chodniku, meska, zlota obraczka. pewnie jakis lajdak zdjal ja z palca i schowal do kieszeni jak szedl na randke ze swoja zdzira.albo na podryw. w kazdym razie zal mi jego zony.ale dzieki niemu mam w kieszeni 300zl, bo sprzedalam ja w lombardzie:)

Gość ...oooooop0
CBA cie juz namierza

Gość tez bym sprzedała, miałaś
szczęście ;)

Gość LUCKY NIUNIA
buahahah niby za co? znalezione nie kradzione:) ale swoja droga to bez kitu mam farta:) jakby gosciowi zalezalo na obraczce i na zonie, to nie trzyal by zlotka w kieszeni tylko na palcu.mala strata krotki zal.

Gość cxcxcxcxcx
to ze znaleziona będziesz musiała udowodnić sądowi

Gość rafia229
ja 8 lat temu znalazłam przed blokiem zajebiscie gruby złoty łańcuszek(łańcuch) z przywieszka w kształcie otwieranej książki,wówczas opchnęłam go za 1.200 zł,zrobiłam za te pieniążki prawo jazdy:P i jeszcze mi zostało na kosmetyki.

Gość rafia229
z czasem sie dowiedziałam ze zguba nalezała do wnuczki mojej sąsiadki która tańczyła na rurce i dawała dooopy we Włoszech

Gość LUCKY NIUNIA
ostatnio jakos po prostu mam szczescie, a moze zwyczajnie zaczelam uwazniej patrzec dokola.....pare dni temu zhnalazlam w hipermarkecie na lawce zajebiste rekawiczki, jakas roztargniona gapa zostawila.naprawde mozna znalezc superowe rzeczy, trzeba byc tylko czujnym i miec refleks:) mezowi nic nie owiedzialam o tej obraczce, lubie miec jakies tajne zaskorniaki:)

Gość LUCKY NIUNIA
a niedawno znalazłam w portfelu teściowej 1000 zł i też sobie wzięłam, ależ mam farta w tym roku :)

Gość LUCKY NIUNIA
nie, nie zgubilam nigdy pierscionka z palca. wiesz zdesperowana, nie jestem takim "franem", zeby nie sprawdzic ofert, troche pobiegalam i do jubilerow i do paru lombardow i pchnelam tam, gdzie mi sie najbardziej oplacilo:)

Gość lalalalalla
ale jaja:):):) chowasz przed facetem kasę? ahahaha

Gość LUCKI NIUNIA 1312435445
taaa od razu chciwa. gdybym nie kombinowala zostalabym bez grosza - bo by wszystko ode mnie wyciagnal . a co on myslicie sobie nie ukrywa?my nie wnikamy w swoje pieniadze. to co na dom i rachunki to wspolnie, ale reszta to juz sprawa osobista.mam dosc "pozyczania" na jakies jego bzdety a potem proszenia sie o kazdy grosz na benzyne albo kosmetyki

Gość gggtyhxxdd
luky ale sie usmialam hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa serio to straszne ze musisz ukrywac kase przed padalcem,ja bym takiego nie chciała...fuj! ale sobie nie zaluje co?;))

pewnie ze chowam.a co myslicie ze wiekszosc facetow tak nie robi>?myslicie ze wszytskow am oddaja?naiwniary:d trzeba byc cwanym zeby byc na gorze i tyle. zawsze jak mam jakis dodatkowy grosz to sobie kitram w tajemnicy, lubie byc niezalezna

Gość gggtyhxxdd
a to mu nie mow, skoro tak macie,t o ok a z obraczka masz racje,jakis sukisns na pewno zdjał

Gość andrew2224d
Ale to jest jednak kradzież. Samochód jak ktoś zostawi otwarty też zabierzesz i sprzedasz? Jak ktoś nie zamknie mieszkania to wjebiesz mu się chaty i wyniesiesz wszystkie drogie rzeczy żeby sprzedać? Ludzie roztargnieni mogą różne rzeczy zgubić lub zostawić na chwilę a taka menda przyjdzie i wyciąga ręce po nieswoje. I uważaj. Niedawno słyszałam historię 18-latka który położył swój portfel na trawniku i poszedł się huśtać, w międzyczasie oczywiście jakiś menel połaszczył się na niego i gwizdnął, jednak chłopak to widział i popędził za nim. Wziął butelkę ze śmietnika, rozwalił ją robiąc tulipana i zaczął napieprzać tego gościa. W konsekwencji złodziej zmarł bo przyłapany na gorącym uczynku nie chciał oddać i nie przeprosił.

po prostu kazdy ma na swoje wlasne przyjemnosci i potem nie ma wypominania ze ze wspolnego sie wydaje na "glupoty" -nA GRY, KSIAZKI, KOSMETYKI, CIUCHY, FAJKI, PIWO -W JEGO PRZYPADKU etc. a p[oza tym roznie zawsze moze byc i trzeba sie zabezpieczac zwlaszcza ze tak naprawde to moj maz "na kocia lape". heh to menel mial niefarta:D ludzie, jaka kradziez?z czym to czlowieku porownujesz? obraczke na chodniku w tlumie i otwarta bryke?chore!

o to juz po malzenstwie jak obraczke zgubil:(

ja tam nie lubie korzystac z czyjejs kasy, nawet jako dziecko krepowalo mnie, gdy mama lub tata cos mi kupowali....wspolne zakupy ciuchow byly meczarnia. a i teraz nie lubie byc zalezna i liczyc na kogokolwiek pod wzgl. finansowym, zle bym sie zxtym czula. lubie byc dumna z siebie i sama coz zarobic, zdobyc, miec.wtedy to cieszy a nie zer na facecie.ale ile zwiazkow tyle ukladow.

"tu grzebal tam grzebal i zostalo" buahahaha