Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka, Warszawa///

Super, mój 13 letni syn właśnie mnie spoliczkował aż pręga została...

Polecane posty

Gość Matka, Warszawa///
Tak, może w waszych domach "róbta co chceta" przynosi dobre efekty ale w moim nie. Chłodna miłość i energia - dwa sposoby na wychowanie które ja praktykuje. Jak na razie niezawodne.

dlatego poraz kolejny sie ciebie autorko pytam gdzie wtedy byliscie gdy on tak sie źle zachowywal , i ten pas nic nie pomagal bo mimo ze go czetso uzywaliscie to syn nadal obrywal za zle zachowanie, wiec moje pytanie brzmialo, dlaczego gdy widzieliscie ze pomimo pasa, kabla nadal wasze dziecko sprawiało tak czesto klopoty nie zrobiliscie zadnego kroku odpowiedniego do zmiany zachowania syna

Gość UHG
Tak... to chyba faktycznie jest podpucha. Gdyby jednak nie byłą: I co masz z tego kobieto? 13 latka bijącego po twarzy? za chwilę 15 latka kradnącego z "silniejszymi" 17 latka za kratkami do końca życia?

Gość yyyyyyyyyyyyyyy.
co to za niezawodność skoro dostałaś po twarzy od własnego dziecka ???

Gość Matka, Warszawa///
Mąż wróci w sobotę i wtedy z nim porozmawia. Powiedziałam mu że po raz kolejny mnie zawiódł i że żałuję że nie dokonałam aborcji zamiast niszczyć sobie życie. Więcej nie mam sił ani chęci.

przeciez ewidentnie piszesz ze mialas i masz problemy z zachowaniem syna, napisalas o tym topik,wiec jednak twoje metody byly i są bardzo zawodne jesli szukasz tu porad.Twoj syn cie nie san szanowal, często sporawial probemyy i za to czesto obrywal, teraz tez wcale nie lepiej sie zachowuje,, dla mnie ponioslas porazke wychowawczą majac tak czesto problemy z wlasnym synem

Gość jaki.taki,
albo katowanie albo bezstresowe wychowanie, a czy nie można po prostu wychowywać normalnie :o

Gość UHG
Podpucha na bank Nie karmię trola papa

Gość powinno wam sie zabrac dzieci
pojeby, dzieci nie sa do bicia i tresowania, dobrze ze ci przyjebal w ryj szmato, okazuje ci tyle szacunku na ile zasluzylas, biliscie go od malego, zryliscie mu psychike, co za rodzice! teraz on was bedzie bil po waszych parszywych mordach i bardzo dobrze, zglaszam cie na policje wywloko, zglaszam przemoc w rodzinie, zrobilam print screeny twoich wpisow, nie wyprzesz sie,wyrodna szmata a nie matka ot co

Gość Matka, Warszawa///
ToksycznaKobita ty naucz sie pisac po polsku bo jak na razie to z tego belkotu nic nie rozumiem! Raz jeszcze - wychowywuje go dobrze. Kazda matka na okolo miala wieksze problemy. A moj syn zawsze 5 przynosil.

Jak widac ty w ogóle nic nie rozumiesz tutaj co się tobie pisze. Sama pisalas ze syn czetso sprawial problemy wychowawcze, za co czesto dostawał pasem,kablem, nie był chwalony, za to karany, a mimo tego nadal z nim masz problemy.No wiesz,musze cie zmartwić,ale nie kazda matka ma problem taki, ze wlasny syn leje ją po twrazy..., ty wlasnie to doswadczylas :D.No ale jak zadnych wpisow nikogo nie potrafisz zrozumiec, to daj sobie spokoj i już nie chce mi sie na ta prowokacje naciągac bo zaczynasz zaprzeczac teraz wlasnym wpisom.Nara trolciu, oby tylko policja z kuratorem rodzinnym cie nie nawiedzila w poniedzialek.Poczekamy ,pozyjemy i daj znac jak sie tlumaczylas im z tej prowokacji :)

Gość Kicia mala...
Matka Warszawa! Ja czytam , i mysle ze to jest nie prawda! co Ty kobieto piszesz!! Jak mozna swoje jedyne dziecko BIC!!!!!! Nie ....nie wierze!! to napewno prowo!! Gdybym byla na miejscu twojego syna! dostala bys jeszcze raz!! Jestem Matka czworki dzieci! ...doroslych juz! ale nie wyobrazam sobie " pasa" lub " kabla " w domu.... Kurcze!! ciemnogrod!!!! I ty sie babo zalisz? czy porady szukasz??

Gość prokuraturę odiwedzam jutro
z samego rana, przed praca pojadę z wydrukiem twoich wypowiedzi, dobrze wiesz, że przyjmą takie zgłoszenie, twój dom to patologia, syn cię bije po twarzy, wy go chowacie w chlodzie emocjonalnym, zrobiliscie z niego psychola, nie zdziw sie jak cie kiedys nOzem podczas snu zarznie jak swinie, zmarowaliscie dziecko swoim tluczeniem, brakiem pochwal, ukarze cie suko za to, zimna suka, trzeba go bylo usunac?! trzeba sie bylo ruchac? a bo co, on sie na swiat prosil? zniszcze cie suko, przyzekam, jutro RANO JESTEM W PROKURATURZE!

Gość AGNIESZKA ŚMIESZKA
Hahhahaha 10/10 :D

Gość prokuraturę odiwedzam jutro
polak potrafi zobaczymy czy prokurator tez powie: popieram, wątpię! Przeczytaj co oni z tym dzieciakiem od małego wyprawiali, trzeba go rastowac od tych psycholi, trzeba go zabrać z tego domu! Nie pozwolę krzywdzić dziecka! Mam szczęście, że wczoraj tusz do drukarki kupiłam, wypowiedzi już mam wydrukowane, szukam adresu teraz

Gość anusia37
Ja wychowywałam bezstresowo,i to był błąd dzisiaj ma 17 lat i mi po głowie skacze,w złości jak mu się coś nie da, wyzywa mnie od kurew,szmat i tym podobne epitety.Nie uczy się,jest w szkole zawodowej,włóczy się po nocach.Problem zaczął się właśnie w wieku 13 lat,i z roku na rok jest bardziej beszczelny.Dzisiaj czekam aż się go z mieszkania pozbęde.Tylko męża się boji ,i przy nim jest potulny jak aniołek.Córke chowałam w ten sam sposób i wyrosła na uczciwą ,i wartościową osobe.Inny charakter.

Gość fffffffffffffffff12
Motzny temat :-D Wreszcie kafe sie podnosi po tematach z Nowego Roku 🖐️ 10/10

sama bilas syna to jak masz mu wytlumaczyc, ze przemoc jest zla ? na Twoim miejscu bym zamki w drzwiach od sypialni zalozyla. Moze jeszcze bedzie sie chcial zemscic np za pomoca kabla, ktorego Ty uzwalas.

Jesli to nie jest provo to ci odpowiem....Jestem przeciwna biciu dzieci. Wiesz autorko sama sobie zasluzylas na to , ze cie syn uderzyl. Sami go szarpaliscie i biliscie. Sami go tego nauczyliscie, poza tym masz ogormne braki wychowawcze, i zero pojecia o metodach zaradczych. Najpierw z powodu braku argumentow bylo bicie, a teraz nie wiesz co robisz , wiec zabierasz dziecku jego swiat i prawo do prywatnosci. A czemu nie mozesz byc jego przyjacielem wlasnego dziecka. Rozmowa i tylko rozmowa pomaga, ale to juz od malego trzeba rozmawiac i miec wiez z wlasnym dzieckiem. A u was to chyba tylko terror i przemoc jest. Wspolczuje takim dzieciom .

Gość takie sa skutki tresury pasem
jak wisi i ojciec w polbliż, to slucha ze strachu , bo sie boi, nie ma ojca - robi co chce- a czegoscie sie spodziewali? Zawsze i wszedzi ma nad nim stac ojciec z pasem?

Gość jaki.taki,
wychowanie katujące lub wychowanie bezstresowe to najgorsze metody wychowawcze i potem łażą psychole, chuligani :o

Gość trtrrrtttuj
23.W ramach serwisu Kafeteria.pl o2 zapewnia narzędzia zgłaszania przez użytkowników do o2 informacji o naruszeniu prawa, regulaminu, naruszeniu dobrych obyczajów, norm współżycia społecznego itp. o2 udostępnia użytkownikom adres poczty elektronicznej w celu zgłaszania przypadków oczywistego nielegalnego lub sprzecznego z Regulaminem działania użytkowników (abuse@firma.o2.pl). Topik wyslany pod ten adres.To jest znecanie co autorka opisuje i istotnie łamanie prawa

Gość Malllusia
Niektóre dzieci niestety muszą poczuć męską ręke.Nie wszystkie da się wychować bezstresowo.Poczytajcie o dzieciach wychowywanych bezstresowo BALLADA O JANUSZKU.Wychowywany przez samotną matke,obok za scianą znam takiego.Matka boji się syna,zapierdziela na 2 roboty,a syn nierób bimba sobie.

czy autorka namawia do łamania prawa ? wtedy można by pd biedy podciągnąć autorka opisuje własne fantazje i prawu nic do tego. vide szmatławce typu detektyw etc.

Gość abrakadabra88888888888888
,,arpad17 Rozmowa i tylko rozmowa pomaga, ale to juz od malego trzeba rozmawiac i miec wiez z wlasnym dzieckiem" Ja rozmawiam ze swoim dzieckiem od małego.Też ma 13 lat . Co mi to dało? Nic...dziś siedzę i płaczę...bo nie chce lekcji odrabiać.Siadłam z nim do lekcji, zaczął jęczeć i wyszedł.Jeszcze go nie ma.Tak mam codziennie. Od początku roku 4 kartki w zeszycie zapisane.... Macie swoje unijne bezstresowe wychowanie...

trtrrrtttuj gdzie tu masz opis znęcania ?

,,istotnie łamanie prawa" Prośba o radę w kwestii wychowawczej jest łamaniem prawa? Chora chyba jesteś

Gość 4422222
jelsi naprawde pas czesto szedl w ruch jak autorka to opisala to widocznie byl malo skuteczny bo chlopak czesto sprawiał problemy ze go ta wiele razy bili,a bicie dziecka czesto kablem pasem jak ona to opisala to zgadzam sie ze to jest znecanie sie