Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalkoholiczka

szukam dobrego terapeutyPODKARPACIE

Polecane posty

Gość koalkoholiczka

mój mąż jest alkoholikiem, czy ktoś może nam polecić na prawdę dobrego terapeutę z podkarpacia?PROSZĘ

Gość Ajven
Skocz na stronkę www.niepijemy.pl tam sporo znajdziesz powodzenia🌼

Gość camerun
a twój mąż już wie, że chcesz go wpierrdolić w ten interes?

Gość koalkoholiczka
ok dzięki ,poczytam, a macie jakieś opinie, swoje doświadczenia?

Gość koalkoholiczka
Wie, ale nie chce.

Gość sexmiszcz
nie wiem jak jest na podkarpaciu, ale w duzych miastach zawsze sa takie większe osrodki z prawdziwego zdarzenia. Poszukaj takiego osrodka - oni cie najlepiej pokieruja dalej i trzymaj się cieplutko :classic_cool:

Gość Ajven
Mam doświadczenie... jestem alkoholikiem...

Gość lopae
i dobrze, że nie chce. a ty nie masz prawa go zmuszać :D

Gość sexmiszcz
ok dzięki ,poczytam, a macie jakieś opinie, swoje doświadczenia? z moich - nie rozmawiaj z nim po alko, to się mija z celem. Za to rejestruj zachowanie jak przegnie. Zrób mu zdjecie, nagraj - i odtwórz jak wytrzeżwieje mozesz spróbować tego: http://bez-dymka.fm.interia.pl/popup.html

Gość koalkoholiczka
A dlaczego dobrze, że nie chce?Przecież to standard, że na początku zedan człowiek z problemem nie chce . czy z dziećmi mamy długo czekać aż zechce?Czy może jak się zapije?

Gość Connie....
jak nie chce to nic nie da, a nie masz prawnej mocy zmuszać go do tego, więc poszukaj sobie lepiej... fryzjera

Gość Van Zann
też zacznij chlać :D🖐️

Gość Ajven
Przede wszystkim autorka ma prawo godnie życ...a On jej to uniemozliwia swoim pijaństwem.. Ktoś tu miał rację...jak nie chce się leczyć...to kicha:( Prawdopodobnie nic nie wskórasz:(

Gość koalkoholiczka
Podziwiam ludzi którzy zdają sobie sprawę z tego, że są alkoholikami że coś z tym robią, jednak co z tymi którzy nie widzą problemu?Myślę że po tą są bliskie osoby żeby jakoś pomóc

Gość koalkoholiczka
Do aburabi a jesteś z pokarpacia ?

Gość Ajven
"czy z dziećmi mamy długo czekać aż zechce?Czy może jak się zapije?" Alkoholizm to choroba smiertelna...i niestety, nie każdy wytrzeźwieje za życia:(

Gość sexmiszcz
w linku jaki dostałas jest poradnik jak przygotować interwencję, aby uswiadomić alkoholikowi że JEST problem. Najlepszy czas do przeprowadzenia - nazajutrz po zachlaniu, jak juz wytrzexwieje a jeszcze nie zdażą go opuscić wyrzuty sumienia

Gość Ajven
Tak...tylko do interwencji trzeba sie bardzo dobrze przygotować...i najlepiej jak zrobia to fachowcy...bo mozna wszystko spierdolić i nie namówisz juz takiego człeka do trzeźwienia:o

Gość koalkoholiczka
sexmiszcz dzięki za ten link na pewno go przestudiuję. I jego rodzina i moja staramy się coś z tym zrobić, on ciągle nie widzi problemu, codziennie pije, nie upija się tylko jak nie idzie do pracy, ale wtedy też szuka okazji, a jak okazji nie ma to, chowa się na podwórku i wypija ćwiarteczki,nie wiem nawet kiedy..

nie, nie jestem z podkarpacia, ci których podziwiasz, to ludzie, którzy pieknego dnia ocknęli sie i uświadomili jak dużo stracili przez alkohol

Gość koalkoholiczka
Kiedyś miał wypadek prowadził pod wpływem alkoholu, zginął człowiek, po latach zrobił prawojazdy i po 3 miiesiącach stracił... bo był pijany. To go nieotrzeźwiło, jest gorzej i gorzej...

Gość Ajven
To pije tak jak ja piłem:o za miesiąc bedzie 2 lata jak nie piję...cały czas chodzę na terapię...na 3 ostatni etap. Bardzo gorąco polecam terapię...i moim zdaniem ...taką interwencja wszystko zepsujesz, gdyż po prostu nie wiesz jak to sie robi...a to ze cos przeczytasz to nic nie da. Trzeba poznac istote alkoholizmu i za interwencje biora sie wlasni Ci co ja znaja

Gość koalkoholiczka
Mamy małe dzieci, on przychodzi pijany, nieraz osikany, no ale to ja się czepiam...

Gość koalkoholiczka
No właśnie wiem, że najlepszy terapeuta to ten który też pił i z tego wyszedł, czy może jaet taki na podkarpaciu?

Gość Ajven
Każdy alkoholik musi sięgnąć własnego dna...i każdy ma inne...jeden zabije, drugi okaleczy.....i nic nie pojmie....zaś trzeci....popatrzy na swoje dzieci i zobaczy jak urosły...a on ten okres przepił. Kurwa....mój syn ma 8 lat...wczoraj się urodził!!!...ja tak miałem...i to było moje dno:o

Gość koalkoholiczka
My też mamy małe dzieci,bardzo go kocham, jest dobrym wrażliwym człowiekiem, tylko właśnie ten alkohol wszystko niszczy, wszystko

Gość Ajven
Na bank taki jest na podkarpaciu...ale tutaj go raczej nie znajdziesz...a podkarpacie jednak troche obszaru zajmuje

Gość Ajven
Ja to doskonale wiem...niszczy wszystko:o