Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mario1234

Zabawa wlosami...

Polecane posty

Gość mario1234

Hej, czy jak dziewczyna ktora znam krotko (nie nieznajoma) bawi sie przy mnie wlosami to cos oznacza?? Rozne teorie slyszalem na ten temat,

Albo się nudzi :P Ja jak się nudzę to kręcę włosy na palcu, z kokietowaniem nie ma to u mnie nie wspólnego bo w głowie mam tylko " ja pierdolę, chcę do domu :O "

Gość mario1234
Haha:p no tak i badz tu madry jedna kokietuje druga sie nudzi a trzecia nie wiadomo jeszcze co:p a jak jeszcze kokietujecie albo sie nudzicie??

Ja jak kokietuje to wale komplementami, chwale i w ogóle zachwycam się drugą osobą.. generalnie nie bawię się w podchody :P A jak się nudzę to nie chce mi się gadać, jedynie przytakuje itp

fakt hahah ja kiedys bylam na randce i nawijalam wlos na palec tak nawinelam ze niezly koltun sobie zrobilam ... z czego ? z nudy!! wiesz wydaje mi sie ze latwo to rozpoznac jak dziewczyna patrzy na ciebie z zainteresowaniem i kreci wloskiem to cie kokietuje a jak kreci i co raz rozglada sie na bogi .. mysli KUUURWA DO DOMU! :) HEHEHEHEHEHE

Opcje sa takie: - lubi sie bawic swoimi wlosami (wiele kobiet tak ma, faceci tez, ci ktorzy maja dlugie wlosy..), i robi to w samotnosci lub w towarzystwie innych - robi to z nudow (nudzi ja twoje towarzystwo) - kokietuje cie w taki sposob, ale to malo prawdopodobne, bo zwykle kobiety wybieraja inne metody "kokieteryjne". Ta z wlosami jest zbyt malo oczywista i nie dziala, tak jak to pokazal twoj przyklad, ze nie wiesz o co chodzi.....

Mala blondynka!!! wczoraj zalozylam topik o samochodach, na ktorym ty tez sie udzielilas i.....i go skasowali, albo ja nie moge go znalezc.

Gość mario1234
to jestes ewenement bo kobiety rzadko wala komplementami:P

Serio? No nie wiem, ja tam się z tym nigdy nie czaiłam, ogólnie aż za bardzo zawsze bajerować lubiłam i często kwas wychodził z tego :P

hehe, tak, dokladnie, te blachary paskudne....;) Skasowali. Pewnie moderator marzy o Volvo i go krew zalala.......

Gość mario1234
Czyli jakie??:P facet to proste stworzenie, to wy kombinujecie:P

Gość mario1234
up

Gość somebody to love
ja się bawię włosami, bo po prostu lubię, chociaż miałam sytuację kiedy nieświadomie sobie przy nich majstrowałam, ale wtedy mój facet wiedział, że go kokietuję po samym moim spojrzeniu. i to nieprawda, że kobiety rzadko walą komplementami, ja je rzucam non stop, o ile ktoś na nie zasługuje :D

Gość mario1234
Jakie komplementy np?? Bo przeciez nie w stylu takie ladnie dzisiaj wygladasz hehe

Gość mario1234
wypowiedzcie sie dziewczyny bo jestem ciekawy waszych opinii:)

Gość mario1234
up

Gość mario1234
Dziewczyny wypowiedzcie sie, jakie przyklady??