Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia1903

Staraczki 2012/2013

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena
czy tylkko ja przeczytalam "sraczki" :classic_cool:

Gość elizkawwo
^_^ a czy to takie istotne?

Gość de-monika
Widziałam wpis odnośnie mikroskopu owulacyjnego - ja się staram i używam. Ładnie pokazuje owulację więc polecam. Używam afrodyty

Gość de-monika
poprzedni post - nazwa miałobyć " do de-monika" nie chcę się podszywać

Gość elizkawwo
Właśnie nie wiem czy pchać się w takie mikroskopy.. czy ty nie wprowadza takiego dziwnego napięcia w związku..

Gość majaoligo
paski owulacyjne , mikroskopy wprowadzają napięcie ogólne, idziesz na przytulanki kiedy wskazuje test, lepiej spontan, czasami jajeczko uwalnia się i jest gotowe przed owulacją czasami po. co prawda nie udało mi się jeszcze zajść to uważam, spontaniczny seks jest zdrowszy dla związku niż ten z zegarkiem i testem w ręku, pozdrawiam was potencjalne mamusie.

Gość elizkawwo
No mi też się tak wydaje, że to jest takie sztuczne troszkę... Póki co próbujemy krótko, więc chyba jeszcze nie zdecyduje się na jakieś mikroskopy...

Gość majaoligo
witam serdecznie! chciałam tylko z kimś się podzielić, że w maju niestety się nie udało! mała załamka ale próbujemy dalej/ pozdrawiam

Gość elizkawwo
Hej. Ogólnie mąż stracił pracę i narazie wstrzymaliśmy nasze i tak nieudane próby.. ale od maja zaczynamy na nowo .

Gość elizkawwo
:(

Gość majaoligo
lepiej próbować, wiesz tak naprawdę nie ma dobrego czasu na dziecko jak nie strata pracy to inne przeciwności, jak tak straciłam kilka lat. bo awans zawodowy, ba urządźmy mieszkanie, teraz nie bo ...... itd, a teraz nie mogę zajść a latka lecą zegar biologiczny tyka ...pozdrawiam

Gość elizkawwo
No ja właśnie też długo czekałam, aż mąż się zdecyduje, pierwsze miesiące też nie były za ciekawe... A teraz to.. ogólnie zgodziłam się z mężem, że się wstrzymamy ze staraniami, ale teraz jak to przemyślałam to widzę, że to nie ma sensu tak naprawdę, to czekanie...

Witam. ja staram sie od 7 lat.próbowałam już wszystkiego prócz zapłodnienia poza ustrojowego. teraz chyba już przestałam wierzyć w cud.

Hey ja z mężem dopiero dziś zaczęliśmy się starać na poważnie maż ma stała prace niedawno kopiliśmy mieszkanie wiec przyszedł czas na maleństwo

szukam osóbki z podobnym stażem do mojego ,która chciała by wymienić się doświadczeniami

Gość milka0515
witam.dolaczam. staram sie od lutego. mam nadzieje,ze sie udalo w tym miesiacu,bo okresu brak 2 tyg i umowiona wizyta juz jest,ale sie nie nakrecam zbytnio

Gość elizkawwo
Frania, my tu raczej króciutko się staramy, ale nawzajem się wspieramy.. No jak 2 tygodnie po terminie, to juz spokojnie mozesz test robic, na pewno wyjdzie.. Chociaż ja tam osobiście już nie wierze w te wszystkie testy sikane.. niby pokazują ciąże, a ciąży brak..

Gość milka0515
wole isc do lekarza,bo w pierwszej ciazy test mi wyszedl negatywny,a bylam juz w 8 tygodniu

Gość elizkawwo
A u mnie zupełnie odwrotnie.. test pozytywny, okresu brak.. a ciąży nie było. Przykre doświadczenie. Teraz mąż pracę stracił, więc ze starań nici...

Gość milka0515
elizkawwo tez tak mialam w lutym i okazalo sie ze hormony szaleja po odstawieniu anty i dostalam duphaston

Gość elizkawwo
No ja od razu poleciałam do gina, wszelkie możliwe badania i okazało się że wszyściutko w normie. Taka sobie po prostu anomalia.. a okres sam się pojawił w terminie, w którym powinna pojawić się trzecia z kolei miesiaczka. Czyli moj okres zrobil sobie urlop po prostu..

Gość majaoligo
hej dawno mnie nie było dziewczyny, ale nic się nie zmieniło z ciąży dlaej nici. ale sięnie poddaję. mam nadzieje że po urlopie

Gość elizkawwo
No u mnie też nic... Ciężko jest.

Gość majaoligo
hej wszystkim!!! dobre wieści udało się hurra! 5 tydzień dziś potwierdziłam. powodzenia warto wierzyć

Gość forum dla rodziców
Witajcie, zapraszam do odwiedzenie nowego forum dla rodziców. Nasze miejsce, gdzie odnajdzie się każda przyszła, świeżo upieczona i doświadczona Mama oraz Tatusiowie. Zapraszam Was do dyskusji!!! Szukajcie rodziców ze swoich regionów, Mam, które rodzą w tym samym miesiącu co Wy i dyskutujcie o wszystkim co dotyczy Was i Waszych pociech!!! Zapraszamy: http://brzuchatki.pl/forum/ Pozdrawiam