Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama 2012

Wózek Babysafe Speedy / Style - czy któraś mama ma?

Polecane posty

Gość przyszła mama 2012

Jak się sprawdza? Jest lekki czy ciężki? Nadaje się dla wysokiego taty? Dzieki :)

Gość karlajna7
Witam! My mamy ten wózek i powiem szczerze, że jak na jego cenę jest super- ma praktycznie wszystkie funkcje , które posiadają wypasione wózki za 2,5 czy 3 tysiące a kosztuje dużo mniej. Waga jak na wózek wielofunkcyjny jest przeciętna , ale na pewno nie najcięższa - całość waży 15 kg -razem z gondolą- a ze spacerówką 11 kg - polski produkt, więc łatwo z serwisem i częściami- ogólnie polecam - duży wybór kolorów- my mamy piękny turkusowy:)- udało nam się kupić w outlecie w Warszawie w Landzie na Służewcu za 1000 zł razem już z nosidełkiem !!! Ma dwa lata gwarancji i jak wspomniałam wcześniej wszystkie funkcje drogich zagranicznych- jak polskie ma podobną jakość to warto wspierać rodzimą produkcję- tym bardziej , że cena naprawdę za to co oferuje firma- godna uwagi .Pozdrawiam i chętnie odpowiem na bardziej szczegółowe pytania jeśli będzie taka potrzeba:)

Gość karlajna7
aha mój mąż ma 178 cm wzrostu , więc nie należy może do najwyższych- ale wózek ma regulowaną rączkę i mój tata , który ma 189 cm świetnie sobie z nim radzi- w ogóle wózek ma dużą gondolę , więc nadaje się świetnie dla zimowych noworodków- ja urodziłam 20 grudnia 2011 więc cały czas użytkuję wózeczek - duże pompowane tylne koła i zwrotne przednie sprawiają, że wózek dobrze się prowadzi nawet po śniegu:)

Gość wózek miarki
up

Gość uppa
up

Gość narutowicza
wydaje sie tandetny