Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinia887

Baza pod podkład

Polecane posty

Ja mam z Daxa korektor i jestem zadowolona , ale baze mam z Sorayi do suchej skóry i chyba jest najlepsza z tych, które używałam

Gość klarciavif
używałam, dobry

Gość Marcyss.O.o
Ja też mam Soraya baze :)) Daxa jestem fanką balsamów, nawet nie wiedzialam ze prowadzą sprzedarz bazp od makijaz :)

Gość xminia88x
apropos baz to co powiecie o dermice?

Gość xminia88x
Satynowa dermiki jest swietna z tej serii anti aging mialam okazje wyprobowac :) Z innych serii ( bo maja wiecej) nie znam alle wiem ze sa ;)

Gość mamtymasz
:) ostatnio dobrą bazę jaką kupiła i zostałam jej fanką, jest baza artdeco, idealnie mogę nałożyć makijaż i trzyma się dłużej. Polecam

Dostałam kiedyś próbkę bazy pod podkład Sephory, uzyłam jej raz i jestem całkiem zadowolona z efekty. Tym bardziej, że testowałam ją na całonocnej imprezie, a jestem posiadaczką tłustej cery. Cera gładsza, ładnie utrzymywał się podkład. Tylko trzeba poczekać aż troszkę się wchłonie.

Gość kazaniaania
Właśnie otrzymałam próbkę bazy artdeco:> co za śmieszny zbieg okoliczności. Jeszcze nie próbowała. Czekam aż skończy się moja obecna, której używam.

Gość całaTy
a ja regularnie kupuję bazę artdeco Make up Base. Poprawia rozprowadzanie makijażu i po wielu godzinach nadal się trzyma:)

Gość marysiakaa
też mam artdeco ale oprócz tego używam jeszcze loreal. Ciężko mi się zdecydować na jedną markę. Obie są dobre.