Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HILKA

Kobiety wolałybyście nosić rozmiar 40 czy 32 prosze o szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość monicaaaaaa
* po co tyjesz do 40 mialo być

Gość nosze rozmiar 36 lub 34 i
ludzie mowią jaka to chuda nie jestem ,a co dopiero 32.. chyba ,ze ktos jest bardzo niziutki jak Herbus

Ale ja nie tyje specjalnie :( Chciałabym schudną znów do 36/38, ale nie mam czasu na to, a siedząca praca i jedzenie byle czego byle szybko robi swoje :( Poza tym mam 29 lat i pierwszy raz w życiu tyję :) Nie umiem tego ogarnąć, ale muszę to jakoś zatrzymać, bo nie lubię osób grubych :P

Jasne, że 40 ;P. Ale ładnie ukształtowane mięsniami, nie jakieś ulane. 32 to musza być kościotrupki. 36 to są już bardzo bardzo drobne i szczupłe dziewuszki, a 32 ??? Czy takie rozmiary w ogóle są ogólniedostępne w sklepach ?

Gość nie, no przy moim wzroście
179cm, w rozmiarze 32 to bym jak Anja Rubik wyglądała, czyli strasznie:o. Wolę już to swoje obecne 38/40.

Gość ja zdecydowanie
40. uważam, że 32 to sam szkielecik a nie kobieta

Gość monicaaaaaa
,,32 to musza być kościotrupki. 36 to są już bardzo bardzo drobne i szczupłe dziewuszki, a 32 ??? Czy takie rozmiary w ogóle są ogólniedostępne w sklepach ?" No nie przesadzaj . 36 nosze i nie jestem ,,bardzo , bardzo drobna" raczej każdy chwali moja sylwetke ;) a 32 pewnie ,ze istnieje ,ale to dopiero jak bardzo drobna lub bardzo szczupła osoba lub wychudzona zalezy od budowy dziewczyny przy kości lubia sie pocieszać :P

Gość monicaaaaaa
także nie popadajmy w skrajności i w jedna i drugą stronę ;) 32 - dla bardzo chudych 34- dla chudych 36-38 dla szczupłych 40 - lekko przy kości i powyżej coraz bardziej przy kości ;)

To wyszczegolnienie jest zalerzne od wzrostu. Ja jestem niska dlatego u mnie 32/34 pasuje. Najwazniejsze zeby z was czula sie w swoim ciele dobrze czy to jest 32 czy 42.

Gość monicaaaaaa
no do szczupłych bym jej nie zaliczyła szczerze mówiąc szczupłe są np Małgorzata Socha , Glinka , czy steczkowska podałam kobiety o roznym wzroscie

To wyszczegolnienie jest zalerzne od wzrostu. Ja jestem niska dlatego u mnie 32/34 pasuje. Najwazniejsze zeby z was czula sie w swoim ciele dobrze czy to jest 32 czy 42.

Gość monicaaaaaa
a ona jest od nich grubsza sama przyznasz albo freida pinto co grala w slumdogu szczuplutka ,ale nie chuda

Gość monicaaaaaa
czemu kretynka? bo uwazam ,ze kobieta na zdjęciu nie jest szczupła ? :D nie jest też gruba ,ale do szczupłych bym jej nie zaliczyła

Gość w 30 minut to można
32 ale mam 156cm wzrostu, rozmiar 40 to by byla otylosc

Budowa koścca ma tu również znaczenie i ogólne proporcje. Jednakże nie ma co ukrywać, że 40 to raczej u ukształtowanej w pełni kobiety normalny całkiem niezły kształt lubiany przez nie same i ich mężczyzn. Wychudzone modelki to lans medialny, nie życiowy. 32 u normalnej kobiety to skrajność. Ale czasami ma się na to słaby wpływ, geny, choroby ... Mimo wszystko trzeba polubić siebie i nie walczyć na siłe z naturą :).

Gość monicaaaaaa
poza tym wystarczy popatrzec na jej reke .. podałam nie jakieś anorektyczne modelki ,ale zdrowe szczuple kobiety

Gość w 30 minut to można
a i mam koleżanke 165cm czyli przecietna i w roz. 38 wygladala lekko przy kosci, a jak utyla do 40 to jest gruba, serio, wazy prawie 70kg

Gość monicaaaaaa
separantka- owczywiście ,ze tak . tak samo jak mięśnie , woda w organizmie itd. ale to wszytsko sklada sie na ogolny wyglad i rozmiar

Gość no qrwa proste ze
40 32 to jakas Nasza szkapa :o

Gość monicaaaaaa
no ,ale tluszcz chyba najbardziej wpływa na to ..

Gość a myślenie nie boli
Hilka, co ty tu z gimdziećmi rozmawiasz??? Biust musisz miec to już przestań epatować tym rozmiarem 38. Jak tak dalej będziesz robić to wpadniesz w anoreksję zobaczysz! Wystarczy, że schudłaś te 20 kilogramów.

😭 Ja mam 165 i ważę... już prawie 60 kg 😭 Robi mi się cellulit na tyłku i mam ogromny brzuch, większy niż w ciąży :( Co robić 😭 Jedynie cycki mi się fajne zrobiły, ale jak zacznę się odchudzać, to mi poleca pierwsze w dół. A dziewczyna ze zdjęcia ślubnego moim zdaniem ma ładną figurę, bardziej szczupłą niż grubszą. I widać, że ma płaski brzuch... A ja już w żadne ciuchy się nie mieszczę 😭

Gość 40 bym wybrala
a co do tej na zdjeciu to fakt szczupla nie jest..