Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamka 2

Po ośmiu

Polecane posty

Gość lamka 2

godzinach jazdy instruktor mi zasugerowal abym zrezygnowala :( wg mnie nie szlo mi źle. Co o tym myslicie, co mam zrobic?

Gość lamka 2
no napiszcie cos

Gość lamka 2
dziekuje Wam za mila i owocna dyskusje.

Gość lola22zślaska
to powiedz ze chcesz zwrot pieniedzy a idz do innej szkoly nauki jazdy

Gość lamka 2
odda mi, ale co z tego, juz nigdy nie zrobie prawo jazdy, mam uraz na dobre kilka lat.

pewnie stanowisz zagrozenie dla siebie i innych na drodze, wiec instr. chce uchronic cie od wypadku, jak nie masz zdolnosci to sie za to nie bierz

Gość lamka 2
ok, i jest to w stanie ocenic po 2 razach na drodze? Nie czulam samochodu do konca, ale tez nie wjezdzalam na krawezniki, ani na przylegly pas ruchu. Egzamin teort zdalam po tygodniu samodzielnej nauki. Dlaczego mnie nie ocenil po 30 godz?? Ciekawa jestem po ilu inni panuja perfekcyjnie nad samochodem.

Gość helga3333
coś tu się nie zgadza- jak to zdałaś teoretyczny jak jeździłaś tylko 8 godzin? o co tu chodzi w ogole

Gość lamka 2
Dostalam materialy do domu, mialam sie nauczyc tego w tydzien. Po tygodniu zawiozl mnie na egzamin wewnmetrzy teorie, zdalam, wiec pojechalismy na miasto (piuerwszy raz za kierownica) i bez zadnych kolizji. Potem byl plac tu gorzej z nauka, ale po dwoch dniach opanowalam placyk i wyjechalismy znow na droge z zakretami.

Nie przejmuj się tym co Ci mówią, tylko dalej się staraj, pracuj nad swoją jazdą. Jeszcze będziesz kierowcą, jeśli tylko będziesz mocno chciała ;)

Gość lamka 2
Dzieki Agent tylko, ze instruktor ze mnie zrezygnowal, powiedzial ze nada nie czuje samochodu.