Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuziankfm

Co za wiejski filmik!!!

Polecane posty

Gość eeeeeeee????????
Oryginalny i całkiem fajny, widać, że ktoś miał pomysł, a młodych kręcenie tego bawiło. Trochę wykonanie szwankuje, ale to normalne, dubli nie robili przecież.

Gość łolaboga łolaboga
no nie wiem, czy takie z pomysłem jak na yt tego jest tysiące. Najśmieszniejsze jest to, że 90% takich bamberskich filmików kręcą na wsi, mają tam taką modę czy co?

Gość eeeeeeee????????
No, z większym pomysłem niż filmowanie wujka zajadającego rosół, tańczenia kaczuszek i niekończących się gorzko gorzko, o to mi chodziło ;)

Każdy ma inny gust i nie powinno się krytykować. Jeśli im się to podoba zamieścili w internecie to dobrze ale nie powinno zakładać się wątku o kimś i jeszcze wrzucać film gdzie widać twarze. Łatwo krytykuje się kogoś kogo nie ma w pobliżu bo nie może się bronić.

Gość ile razy to jeszcze bedzie
dawane,???

Gość łolaboga łolaboga
incredible881 - bo nakręcili taki filmik i wrzucili na yt po to żeby twarzy nie było widać... no wieź się zastanów. Poza tym, jest to reklamówka "firmy" zajmującej się kręceniem takiego badziestwa więc para młoda musiała wyrazić zgodę na upublicznienie tego filmiku licząc się ze wszystkimi konsekwencjami nawet wyśmianiem.

To kiepska podróba tego filmiku: http://www.cda.pl/video/18457b1/-Pamiatka-z-wesela-nie-musi-byc-nudna Za to filmiki tego gościa robią wrażenie... www.playstudio.pl podaje stronę bo znalazłem ją już po fakcie jak podpisaliśmy umowę ze swoim kamerzystą. WRRRRRrrrr ślub we wrześniu ale zastanawiam się czy nie zerwać umowy i walić zaliczkę a mieć świetny film ... co wy na to ??

Gość fajnoł dziołszka
każdy sobie rzepkę skrobie - fajnie coś innego :)