Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONNAAAA25

NIE CHCE MIEĆ DZIECI

Polecane posty

Gość mireczkaa
no i tak jak przypuszczałam, jak nie ma podłoża, zeby kogoś obrazić to już nie toczy się dyskusja :):) Ja mam znajome i dzietne i bezdzietne i jakoś nie ma dla mnie większej różnicy w kontaktach. Ludzie, którzy maja dzieci, szczególnie w podobnym wieku, często gadaja o tym. Ale jak jest nas więcej to sobie odpuszczamy- nie każdy ma ochote słuchac o zastoju w piersiach, czy kolorze kupy dziecka :) Tak samo jak nie wymagam od nikogo, zeby zachwycalo sie moją córką, nie biorę jej na popijawy ze znajomymi, ani do knajpy na piwo. A jak ktoś mówi, ze dzieci nie chce to nie zachwalam jakie to cudowne mieć dziecko. Gorzej jak mi ostatnio dalsza znajoma wytknęła, ze jak moglam z mężem rodzić??? Nie bałam się, ze mu siebie obrzydzę?? Ooo, wtedy już potrafie bronić swojego:) Jedna mnie kiedyś pytała jak poród- no to opisałam, ze szczególami :) Też usłyszałam "o fuuuj, masakra, dobrze, ze dziecioró mieć nie chce". I tak mogłabym jeszcze opisać wypowiedzi koleżanek bez dzieci. Staram sie nie reagowac, bo mi to zwisa. Reaguję tylko wtedy kiedy mnie ktoś obraża. Albo z politowaniem pyta" a nie bałaś się o piersi, ze karmiąłś taaak długo?? ROK??"

Gość tdhgh
>o maj gad--czemu chlopa nie cierpisz ?

Gość frodo11111
ja tez nie chce mieć dzieci. nie chce wypuszczać je na taki świat.