Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Popieracie zwiazki partnerskie? Chcecie tego w Polsce?

Polecane posty

Palenie na stosie za czary też wykreślili z indeksu kar stosowanych - ale czy słusznie taki wpis tam w ogóle się znalazł?

Gość kjdjfdsg
homofobia - brak tolerancji dla ludzi ktorym sie w glowach poprzewracalo no ja przepraszam, to normalne ze facet z facetem? calymi wiekami normalnym bylo ze kobieta i facet... a tu nagle sie ludziom cos poj**alo.. i jeszcze maja miec dzieci? i wychowywac kolejne pokolenia ludzi majacych cos nie tak z glowa?

Gość jakie nagle?
Homoseksualiści są dawien dawna. Tylko był czas, że bali się do tego przyznać. Poza tym jest to jedna z orientacji seksualnych, czyli to coś normalnego.

Gość Braki w edukacji maciee
psychologia ewolucyjna już dawno uznała homofobię jako normalną rzecz, doedukujcie się nieuki

Tak bardzo Wam przeszkadza, kto z kim idzie do łóżka i co robi? Zajmijcie się lepiej sobą. A swoją drogą, często najwięksi fanatycy tak ostro to piętnują, tzn homoseksualizm, bo sami takie tendencje u siebie odkrywają i reagują gniewem, agresją do innych.

Gość kjdjfdsg
tak, mi to przeszkadza. to ze homo byli juz wczesniej ale sie nie przyznawali chyba o czyms swiadczy? o tym ze homo normalny nie jest a hetero owszem. nie mam nic przeciwko ich luznym zwiazkom, nie obchodzi mnie czy sasiedzi homo wlasnie sie bzykaja za sciana czy nie, pod warunkiem ze tego nie slysze. ale mam juz cos przeciwko adopcji dzieci. bo czemu dwoch facetow ma wychowywac dziecko i uczyc je ze to normalne?

Gość 537uyhy7uh67
Homoseksualiści chcą tolerancji, a sami nie są tolerancyjni. A po drugie, każdy ma prawo mieć swoje zdanie! Ci od "homofobii" też!

Póki co, to w związach heteroseksualnych zdarzają się patologie: molestowanie, znęcanie się psychiczne i fizyczne, bestialskie mordowanie dzieci. Czyli też jakoś idealnie nie jest?

@ 537uyhy7uh67 jest różnica między posiadaniem swojego zdania a szerzeniem nienawiści!

Gość ale po co się kłócisz
Dla Ciebie to normalne nie jest, a np. dla mnie jest. Dla mnie nie jest normalne, że tyle dzieci żyje w patologii, a odpowiedni ludzie nic z tym nie robią. I wtedy nikt się nie rzuca, bo mimo wszystko takie dzici są wychowywane przez kobietę i mężczyznę. A ilu jest porządnych facetów czy kobiet żyjąych w związkach homo u których te dzieci miałyby dobrze? Dużo. U nas lata świetlne miną zanim pary homo będą mogły adoptować dzieci. O ile w ogóle. Są kraje w których jest to możliwe i te dzieci są normalne. Tylko niestety między innymi w naszym kraju panuje takie chore przeświadaczenie, że wszystko co związane z homoseksualistami jest złe i dziwne.

Gość kjdjfdsg
czy uwazasz ze dziecko ktore wychowuje dwoch facetow lub dwie kobiety znajdzie sobie w przyszlosci partnera odmiennej plci?

Gość 537uyhy7uh67
ale oni mi są obojetni gdy się nie wychylają, a chcą coraz więcej. teraz legalizacji zwiazkow a potem adopcji. tobie to odpowiada ok, ale mi nie! piszesz o patologiach w rodzinach, moze gdyby rzad zajal sie reformami finansow i rodzin, a nie zajmowal sie legalizacja zwiazkow pedalskich, to by tego nie bylo :classic_cool:

Pewnie, że tak. Tak samo jak osoby, które były wychowywane przez matkę i ojca znajdują sobie partnerów tej samej płci.

A po co krzyczysz do mnie? Czy ja Cię namawiam, żebyś zmienił zdanie?

Gość 537uyhy7uh67
nie do Ciebie mówie tepa szmato:o

piszesz o patologiach w rodzinach, moze gdyby rzad zajal sie reformami finansow i rodzin, a nie zajmowal sie legalizacja zwiazkow pedalskich, to by tego nie bylo To jest jedna wielka bzdura i myślę, że doskonale zdajesz sobie z tego sprawę.

Tępa szmato? Inaczej już nie potrafisz? I widzisz. Moim zdaniem, nie jeden gej lepiej od Ciebie wychowałby dziecko. Szkoda mi Ciebie.

@ kjdjfdsg Tak, uważam, że dziecko wychowywane przez parę gejów lub lesbijek może znaleźć partnera przeciwnej płci, bo jakkolwiek trudno Ci w to uwierzyć, orientacją seksualną nie można się zarazić ani jej nabyć. Poza tym, jak gdyby tak było, to w rodzinach zawsze dzieci byłby hetero, a jakoś dziwnym trafem nie nabywają orientacji swoich rodziców. I nie jest kwestią finansów, to że ktoś znęca się nad dziećmi, przynajmniej nie tylko - to siedzi w chorej głwoie rodzica. Powiedz katowanym dzieciom z "normalnych" zwiazków że mają szczęście, zyć z normalnymi rodzicami

Gość 537uyhy7uh67
agent napisalam finansow i rodzin w sensie prawa, mysl troszeczke a ty co się tam tak bulwersuujsz, dal sobie spokoj nie bede z toba rozmawiac bo jestes troche za glupia

ehh wyobraź sobie, że myślę, szkoda, że innym się do nie zdarza. Doskonale rozumiem o co Ci chodzi. Swoja drogą, szkoda, że nie odniosłeś się do moich wszystkich argumentów .. tylko do tego jednego i do nieudolnie.

Gość 537uyhy7uh67
No właśnie przez to, ze nie myslisz i ci ludzie w sejmie nie mysla, jest jak jest. wystarczy dobrze zreformowac panstwo, ale jak widac brak ci pomyslow :o

nitka od swetra Nikt Cię do niczego nie zmusza. Chodzi tylko o zdrowe podejście do sprawy. Orientacja seksualna, to nie jest kwestia wyboru. Rozmawiałem z osoba homoseksualną i mi powiedziała wprost, że gdyby mogła, to inny los by dla siebie wybrała. A jednak nie może. Czy takie osoby, mają być z urzędu skazane na nieszczęśliwe życie w ukryciu? Wczuj się w taką osobe, musi się ukrywać przed rodziną, bliskimi, odrzucać osoby, które się w nich zakochają i iść przez całe życie samotnie. A często to są normalne wartościowe osoby, normalnie funkcjonujące w społeczeństwie - i an wet nie zadajemy sobie sprawy z tego jak wiele ich jest w naszym otoczeniu Nikt Cię do niczego nie zmusza, ale Ty nie zmuszaj innych, do życia wg jedynie słusznych zasad ... Twoich zasad

@ nitka od swetra Nie wiem, nie wydaje mi się, no chyba, że się zetknęliśmy już gdzieś na forum ;)