Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Popieracie zwiazki partnerskie? Chcecie tego w Polsce?

Polecane posty

AgentT Wiem ,ze bezskuteczne, bo są skutecznie ignorowane :D A maja na celu obnażyć jedynie totalną ignorancje w temacie ..ech no cóż .. forum a zauważyłeś , ze o homoseksualizmie w tym temacie mówi się tylko w kontekście mężczyzn :D?

Gość kjdjfdsg
nic zlego nie robicie? demoralizujecie spoleczenstwo. co chwile macie jakies manifestacje, wywiady i programy w tv. widziales kiedys w tv hetero idacych w manifestacji trzymajacych sie za raczki? bo ja nie. a homo widze ciagle. jak juz pisalam.. jestescie na tym swiecie, trudno, badzcie sobie. wez swojego faceta, zamknijcie sie w pokoju i zapinaj go w doope. ale na cholere wam malzenstwa i dzieci? jestescie szczesliwi? to i bez slubu bedziecie. a jak wam nie pasuje to bilet do holandi - kraju homo i cpunow

Gość kjdjfdsg
przemoc w rodzinie jest problemem - dlatego jest niebieska linia, inne organizacje itd. szkoda ze nikt nie zajmie sie homo

@ Enfant Terrible Tak zauważyłem i nie wiem z czego to wynika? Może homoseksualizm męski jest jeszcze gorszy od kobiecego :D ?? Tu nie chodzi o to żeby być facetem/kobietą heterykiem, tylko człowiekiem. A tu człwoiek człowiekowi wilkiem. Tak jak jest mówione, nikt nikogo nie przekona, ale to Polska właśnie. Zyczę zainteresowanym samych "normalnych" znajomości, wszak to sami przyzwoici i porządni ludzie :P

Gość kjdjfdsg
tak, homo meski jest gorszy od kobiecego. kobieta homo zachowuje sie jak kobieta. facet homo jest zniewiescialy.

Gość niesmutnygej
kjdjfdsg umiem wykonać, a co do seksu gejowskiego przecież nikt ci nie każe tego robić ani ogladać !!! ktoś lubi kobiete, a ja lubię faceta, nic w tym żałosnego bo czerpiemy z tego radość - co ci to przeszkadza !!! co to za demoralizacja że ide z nim za ręke?? facet z kobieta moga sie trzymać za rekę to czemu ja nie moge z moim to nie nalezy do czenności seksualnych...co wogole mają narkotyki do homoskesualizmu ja nigdy nie brałem ani nie piję. i do holandii sie nie wybieram bo tu się urodziłem pracuję płace podatki amm mieszkanie...

Agencie i Efante powtarzacie stare jak świat i utarte przez blękitna stacje slogany nic odkrywczego, obiektywnego, nowego i własnego - nie potraficie przytoczyc ciagle gonicie własny ogonek. powtarzacie hasła ktore ktos juz podnosił na podobnym temacie... nic nowego ciągle i ciagle to samo

@ kjdjfdsg oj tam, oj tam, nie trzeba byc homo, żeby być zniewieściałym. A i kobiety obcięte na krotko w koszuli w krate nie muszą byc od raz lesbijkami. Osoba, którą ja znam, nie jest ani zniewieściała, ani się z tym nie obnosi, w sumie nikt nie wie - i może dzieki temu jest tak powszechnie szanowana i doceniana

Gość niesmutnygej
dzięki psychologom doszedłem do siebie pomogli mi zaakceptować siebie i to że to nic złego... nie mam zamairu udawać że nie isteje

AgnetT No bo, pewnie , że gorszy , pytanie dlaczego ? kjdjfdsg Wg Twojego toku rozumowania lesbijka ze sztucznym członkiem jest nadal kobieca czy już męska :D? nitka od swetra Zaczynam Ci chyba zazdrościc umiejętności operowania szczętkami wiedzy na tak wysokim poziomie ogólności :D

nitka od swetra za to Ty wyciągasz same nowe i miażdżące argumenty :D :P Może nie trzeba się po prostu silić, by wykazać,że coś jest normalne? Może Ci to nie przyszło do głowy. Ale jak widać,z homofobią da się żyć ;)

Gość niesmutnygej
bardzo chętnie pójdę na paradę równości i pokaże że jestem!!! i że kocham mojego partnera, chodzenie za ręke po ulicy to nie zachowanie seksualne! jeśli ktoś będzie mnie fizycznie atakował z tego powodu to pójde do sądu

Gość niesmutnygej
i uważam że napiętnowanie to problem bo może takie osoby wprowadzić w depresję (TO JEST CHOROBA!!!) jak np. niegdyś mnie

Gość niesmutnygej
takie osoby muszą wiedzieć że maja prawo do życia a nawet miłościa nie tylko do izolaji społecznej dlatego jestem za tym żeby pokazywać ludziom, że lesbijki i geje istnieją i moga być szczęśliwi

Gość niesmutnygej
a homo pokazują w telewizji po to żeby jak ktoś żyje w homofobivznym otoczeniu mógł zobaczyć że może prowadzić szcześliwe życie zgodnie ze swoimi preferencjami. w niektórych miejscach Polski niektórzy myślą że jedyne wyjscie to samobójstwo

Gość niesmutnygej
jak np ja kiedyś:(

Nie wiem, czy ona jest biegła, nie mam powodu wątpić, ale widzę,że druga strona i tak już ma i zna swój dogmat o normalności. Ja przyjmuje Twoje argumenty do wiadomości, ale się z nimi nie zgadzam. I może na tym zakończmy, bo nikt nikogo nie przekona - grunt, żeby sie z tego powodu nie zabijać na ulicy. Może choć w tym jednym się zgodzimy.

Gość kjdjfdsg
a co mnie depresja jakiegos pedala (czyli chorego czlowieka) obchodzi?

Gość kjdjfdsg
idz sie leczyc na swoje homo to i powodow do depresji mial nie bedziesz

Gość niesmutnygej
móji lekarze psychiatra i psycholog twierdza że według nauk medycznych homoskeksualizm to nie choroba i się jej nie leczy gdyż orientacji się nie zmienia!!! dlatego bylem leczony z depresji powodowanej obawami przed agresją wobec mnie przez podejrzenia że jestem homo. jakie ty masz wykształcenie żeby mówić komuś żeby się leczył?? coś mi się wydaje że trollujesz tutaj... leczyć trzeba agresorów którzy krzywdza innych fizycznie i psychicznie...

Gość niesmutnygej
nikomu nie nalezy się zastraszanie i agresja za to że ma sie inną orientacje i lekarze nie uważają tej orientacji za chorobe nie dajcie się okąłdmywać!!!

Gość niesmutnygej
i wypisywanie tego że homoseksualizm to horoba to czyste trollowanie i żaden argument

A ja nie mam nic przeciwko. Mi nic z moich praw nie ubędzie z tego tytułu, a kilka tysięcy ludzi będzie szczęśliwszych w Polsce.