Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Popieracie zwiazki partnerskie? Chcecie tego w Polsce?

Polecane posty

Gość popieram!!!
pomieram zwiazki partnerskie!!! argumnety przeciw są wymyślone na siłe.

może prywatnie, kto wie, świat jest mały heh, zostanie więc to małą nie wiadomą ;) No, nikt Cię na siłę nie będzie przekonywał, czasy wpajania siłą jedynie słusznych poglądów minęły. masz prawo do swoich poglądów, no chyba, że zaraz wyjdziesz na ulicę z kałasznikowem przekonując mocniej do swoich racji, hihihi ;)

Gość czestojest
to jest straszne, że chłopak trochę wyglądający na geja (niekoniecznie nim jest, nie jest umalowany, ale nie jest z niego jakis macho) w tym kraju czesto jest skazany na słuchanie bluzg np w autobusie czy na ulicy obelg typu: jebany padał...czy dupa cie nie boli, dupa jest od srania itp. nieraz byłam świadkiem obelg na kolege (nie wiem czy jest gejem nie panoszy się)...

Podpisuję się pod wszystkim co napisał AgentT. I jak zawsze bawi i przeraża mnie to, jak bardzo czyjeś życie i to kto z kim sypia interesuje innych ..a wszelkie odstępstwa od " normy" wywołują niezdrowe podniecenie u pewnej częsci piszących :O

Enfant mnie to kompletnie nie interesuje z kim i ile razy kto sypia. ja po prostu nie chce o tym wiedzieć -mnie to nie interesuje. denerwuje mnie tylko jedno zw media prasa i inne parady wmawiają mi za mam sie cieszyc i klaskać ze sa tacy ludzie i że jest to zdrowe i normalne.

Gość bibinka
jestem w związku lesbijskikm (obie jestesmy bi) i przykro mi iż panuje wielka nietolerancja dla homoseksualistów. ludzie maja bardzo wrogie podejście do osób homo dziwi mnie to napiętnowanie bo są osoby naprawde bardziej szkodliwe dla społęczeństwa ... wiem wiem może pragnę akceptacji na siłę ale któż nie chce, a ja i moja dziewczyna nikomu krzwdy nie robimy...

Gość bibinka
nic w tym chorego nie ma bo nie szkodzimy sobie ani żadnej choroby nie powojemy u siebie i nikogo... a normalność, każdy od dniej odbiega np wzrostem, tuszą, czy charakterem i to nie znaczy że już nie może istnieć w mediach...

nitka od swetra Enfant mnie to kompletnie nie interesuje z kim i ile razy kto sypia. ja po prostu nie chce o tym wiedzieć -mnie to nie interesuje. denerwuje mnie tylko jedno zw media prasa i inne parady wmawiają mi za mam sie cieszyc i klaskać ze sa tacy ludzie i że jest to zdrowe i normalne. Więc jest to zarówno niezdrowe jak i nienormalne? A czym jest norma w takim razie i jak definiuje się zdrowie :D?

ale wiecie co jest najlepsze! kiedy zapytacie kogos tolerancyjnego co sądzi o tym aby osoby homoseksualne mogły adoptowac dzieci wiecie jaka odpowiedz pada... i tu sie kończy większości tolerancja na komoseksualizm

Gość jalespijka
ja znam parę osób nie homo które nie mają nic przeciwko, sama planuję z partnerką ciążę w przyszłości... ale będe w kraju w którym nie będe narażona na obelgi...

Gość kjdjfdsg
homo to nie orietacja seksualna a choroba. podobnie jak bi itd. po prostu takim osobom cos sie z psychika porobilo. tak samo jak ktos ma paranoje ze musi sie ciagle drapac albo kapac sie co piec minut. i tak jak ludzie z paranoja chodza na terapie, tak samo ludzie homo powinni. nie powinno sie wmawiac spoleczenstwu ze to normalne, powinno sie leczyc takie osoby. nie jestem jakos mocno wierzaca ale nawiazujac do biblii.. Bog stworzyl Adama i Ewe i kazal im sie rozmnazac.. nie stworzyl Adama i Adama ani Ewy i Ewy...

Nitka, piszesz, że "denerwuje mnie tylko jedno zw media prasa i inne parady wmawiają mi za mam sie cieszyc i klaskać ze sa tacy ludzie i że jest to zdrowe i normalne." Najlepsze w tym jest to, że osoby, które robią taki szum, to margines. Tak naprawdę osoby homoseksualne nie chcą takiego rozgłosu, bo to im tylko szkodzi To negatywny rozgłos. No a argument, że te osoby nie są zdrowe i normalne - no z czymś takim niestety nie da się dyskutować. Zwłaszcza,że ani ja Ciebie, ani Ty mnie nie przekonasz.

Gość kjdjfdsg
moze zaraz powiecie ze pedofilia czy nekrofilia to nie choroba i zboczenie tylko orientacja seksualna ktora powinna byc legalna?

nitka od swetra Enfant nie filozuj tylko zerknij do słownika jeśli masz problem z definicjami I tylko tyle masz do powiedzenia? Pytam jaka jest definicja normalności i zdrowia? Może własnie to TY powinnaś zajrzeć do książek , bo przynajmniej zmusi Cie to do myślenia i nie zaczniesz pisac takich bzdur jak wyżej

Gość jalespijka
byćmoże urodze swoje dziecko i wychowam je jak najlepiej potrafię i bede się o nie troszczyć jak tylko można...

kjdjfdsg Bóg nie stworzył Adama i Adama ... a jednak jakoś z jego woli rodzą się osoby, które są homoseksualistami? Skoro wszystko jest od niego zależne, to tak jest. No i każde życie jest święte prawda?

Gość jalespijka
mnie się wydaje, że niektóre osoby najażdżają na homosekslualistów dla trollowania a niektóre mają poprostu jakiś problem może natrafiły na jakiegoś niemiłego homoseksualistę też sie przecież to zdarza...

kjdjfdsg moze zaraz powiecie ze pedofilia czy nekrofilia to nie choroba i zboczenie tylko orientacja seksualna ktora powinna byc legalna?\ to jest akurat parafilia i to akurat się leczy .. naprawdę wystarczy wyciągnąć pierwszą lepsza książkę z psychiatrii, seksuologii lub psychologii żeby mieć jako takie pojęcie o czym się mówi :O w ostateczności jest też wikipedia 🖐️

Gość kjdjfdsg
nie,nie wszystko jest od Boga zalezne. Bog stworzyl ziemie i ludzi ktorym dal wolna wole. od tego czasu ludzie sami o sobie decyduja a Bog nie ma na nich wplywu. tak, kazde zycie jest swiete, dlatego nie mowie ze homo trzeba powybijac, tylko ze to choroba, ktora trzeba leczyc.

Gość jalespijka
np. taki Jacyków reprezentuję gorsze oblicze homoseksualistów... ale to znie znaczy że wszyscy tak wygladają i się zachowują,przecież zdarzają sie osoby hetero które też sa niajlepszymi osobami... mają okropne charaktery, gusta, krzywdzą innych

Gość jalespijka
kjdjfdsg dlaczego coś nieszkodliwego ma być leczone??

Gość jalespijka
kjdjfdsg powiedz mi dlaczego mam się leczyć??

kjdjfdsg Bóg dał ludziom wolną wolę, ale orientacja seksualna wykształca się niezależnie od woli człowieka

Gość kjdjfdsg
a z troche innej strony.. czy ja sie obnosze z tym z kim zyje, czy chcemy slubu czy nie, itd.?? no czy wystepuje w tv z protestami ze chce leciec z mezem na majorke a nie moge? to na cholere oni sie z tym tak afiszuja? zyja sobie razem to niech zyja, byle z dala ode mnie. skoro sa tacy szczesliwi i zakochani (rz*gac mi sie chce jak to pisze) to niech sobie beda. nie musza wszem i wobec o tym opowiadac.