Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleś123

Dziewczyny czy wiecie,że wasi faceci chodzą do prostytutek

Polecane posty

Gość lalopik
Haha tak dziękuję ci bardzo za te "rady", nie jestem aż taką sierotą i niedorajdą życiową by spełniac zachcianki takich ułomników jak faceci twojego pokroju, mam większe ambicje w życiu, a teraz dobranoc dla wszystkich ludzi mających w głowie mózg zamiast spermę 🖐️

Gość lalopik
ułomniaków*

Gość polinaka
No to dziękujemy za rady i możesz wracać na redtuba. pa!

Gość ja tam sie swojego faceta
nie brzydze, ale sa pewne rzeczy, ktorych nie zrobie. Np. seks analny i nie ma to nic wspolnego z obrzydzeniem do mojego partnera:D Nie raz o tym rozmawialismy i on zna moje zdanie na ten temat, zreszta taki seks akurat go nie kreci. Co zas do innych rzeczy to moge robic loda z polykiem (na szczescie on woli konczyc w mojej dolnej czesci ciala:P) podobnie jak on moze zrobic mi minetke w czasie okresu. Gdyby jednak nie chcial to bym go nie zostawila z tak glupiego powodu:D Ja nie wiem naprawde co to za bzdurne teorie, ze jak ktos nie chce w zwiazku sie na cos godzic to sie go zdradza. Po to jest sie razem na poczatku by zobaczyc czy jest sie dopasowanym seksualnie. Sa przeciez faceci, ktorzy uwielbiaja anal i sa kobiety, ktore tez to lubia wiec po co byc z kims kto ma inne potrzeby i nie akceptuje naszych? Takze dla mnie twoje wywody sa bez sensu autorze, poniewaz twoi koledzy wiedzieli chyba jakie kobiety biora sobie na zony. A skoro ich zachamowania im nie przeszkadzaly to nie w porzadku jest potem zdradzac.

Gość lodyga lisc korzen
to zle im radzisz ;] dobra rada to taka,by uwazac na to z kim sie ma do czynienia nie chcialabym miec faceta o ktorym bym miala takie zle zdanie i tak malo bym mu ufala,by przypuszczac ze zdradzilby mnie gdybym nie zrobila tego czy tamtego. Wole myslec ze jest niezaleznym czlowiekiem,ktory ma zasady jest uczciwy honorowy i wie czym jest milosc , ma silna wole i gdyby cos mu nie pasowalo w naszym zwiazku to uczciwie by mnie poinformowal a jak nic by sie nie poprawilo to poszukalby kogos przy kim niczego by mu nie brakowalo a ja bym mogla znalezc kogos komu dana rzecz nie bedzie przeszkadzala Jestes w bledzie jak utrzymujesz ze to wina kobiet - w takim razie dlaczego sa kobiety,ktore robia dla faceta wszystko a on je zdradza oraz kobiety ozieble ktorych faceci mimo wszystko nie zdradzaja,choc sie mecza. Jak widac twoja wizja swiata jest bledna. W sumie troche szkoda,fajnie by bylo gdyby na zdrade byla jakas recepta - a tak to zdrada jeszcze bardziej boli,gdy ktos sie bardzo staral a dostal taki noz w plecy. Moze zawsze to wina osoby poszkodowanej - dostala w pysk,bo sie krzywo popatrzyla,zgwalcil bo sprowokowala,zostal zabity bo przeszedl przez ulice. Mozna tak to sobie tlumaczyc ale to tylko oszukiwanie samego siebie.

Gość Koleś123
jeśli chcecie,żeby wasz facet chodził na dziwki to wasza sprawa.ja chciałem wam tylko pomóc.nie chcecie słuchać to wasza sprawa....przypominacie mi ucznia który się nie chce uczyć i musi powtarzać klasę...

Gość mojemu pokazałam zdjecia
chorób wenerycznych, kłykciny, owrzodzenia i te sprawy, mysle ze ludziom powinno sie takie drastyczne rzeczy pokazywać, zeby troche rozumu nabrali wiekszosc prostytutek jest chora, stad taka panika i moda na sponsoring bo panowie se boja hiva, kiły, hpv, grzybic i innych chorób

Gość Koleś123
"w takim razie dlaczego sa kobiety,ktore robia dla faceta wszystko a on je zdradza oraz kobiety ozieble ktorych faceci mimo wszystko nie zdradzaja,choc sie mecza. Jak widac twoja wizja swiata jest bledna" ja opisuję tylko przypadki z którymi się spotkałem osobiście.Jeśli kobieta robi dla faceta wszystko a on ją zdradza to według mnie taki gość jest debilem...

Gość Koleś123
to ja już idę spać i mówię dobranoc a wy się dziewczyny nad sobą zastanówcie...naprawdę tak niewiele trzeba,żeby ten wasz facet z tych panienek nie korzystał...

Gość Koleś123
podnoszę temat

Gość Koleś123
znowu podnoszę,dziewczyny robię to dla was...

Gość w tym zdaniu tematu dyskusji
jest błąd logiczny - nie mam faceta więc jak on może chodzić do prostytutki ?

Gość moj facet nie chce polknac
Mojego moczu. Koniecznie musze isc do burdelu dla pan

ja nigdy na dziwkach nie byłem. i nie planuję. a gdyby kobieta z która jestem nie miala takiego samego jak ja podejscia do seksui takiego samego libido i temperamentu to bym poprostu się z taką nie związał i tyle

Gość loliteczunieczka
Najbardziej mnie te teksty o analu powalają. Chłopy, czy Wy kiedyś zrozumiecie, że natura dała każdemu otworowi w ciele inną funkcje? Gdyby dupa służyła do walenia to by została zaopatrzona w własny poslizg. Przepychacie laskom kichy stolcowe, a później najeżdżacie jeszcze na gejów, którzy się niczym od was nie rożnią. Gadalam z wieloma kumpelami o analu i wiecie co?? Do tego doszło, że z obawy przed odejściem faceta lub zdradą niektóre zgadzają się na walenie w kakaowe oko i zapewniają swoich facetów jak bardzo to lubią. A później mi na fejsbuku zostawiają wiadomości, że im się hemoroidy robią i wstydza się z tym iść do lekarza.

Gość ghrrrrrrr
"Skąd takie moje wyliczenia? mianowicie stąd,że na czternastu moich kolegów którzy są w związkach aż siedmiu przynajmniej raz skorzystało z usług prostytutek(będąc w tym czasie w związku oczywiście)" To, że twoi koledzy to patologia to nie znaczy, że cała reszta tak wygląda :D Reszty bełkotu nie chciało mi się czytać ale mogę dojść do podobnych wyliczeń. Chyba wszystkie moje koleżanki lubią truskawki. Co się z tym wiąże? 100% ludzi lubi truskawki :D

Gość ghrrrrrrr
I jeśli chodzi o mnie to jestem bardzo otwarta na łóżkowe eksperymenty i nie boję się nowości, co wcale nie znaczy, że zgodzę się ze stwierdzeniem, że kobieta powinna spełniać każdą zachciankę faceta bo ten inaczej pójdzie na dziwki. No ludzie litości :O Kto będzie chciał w ogóle trzymać przy sobie faceta dziwkarza? :D

Gość ghrrrrrrr
"ja nigdy na dzi**ach nie byłem. i nie planuję. a gdyby kobieta z która jestem nie miala takiego samego jak ja podejscia do seksui takiego samego libido i temperamentu to bym poprostu się z taką nie związał i tyle" Dokładnie, więc autorze daruj sobie jakieś pseudo ideologie swoich zdegenerowanych koleżków

Gość ona oaona ona
a mój facet nie chce łapczywie połykać mojej kupy więc zaczęłam go zdradzać :classic_cool: Sam jest sobie winien pacan jeden

Gość tak i owaka
są ludzie i taborety

Gość qazqa
a ja mam fantazję, żeby zobaczyć seks 2 facetów na żywo i żeby później do nich dołączyć. Mój facet nie jest skłonny do tego, żeby nadstawić tyłka innemu facetowi... Mój facet nie chce się też zgodzić na seks grupowy (ja i ze 4 facetów) Dlaczego faceci nie spełniają naszych wszystkich fantazji Chyba powinnyśmy zacząć zdradzać swoich facetów na potęgę

Wiecie, coś w tym jest, że kobiety przestają o siebie dbać, etc, ale czy to usprawiedliwienie? Nie lepiej porozmawiać? Wszystkie powody zdrady podane przez autora są bez sensu. Niektóre kobiety mają opory. Chociażby seks analny, jedni go lubią, inni nie. Jak Twój kolega by zareagował, gdyby żona włożyła mu duży wibrator w tyłek? Kobiety o siebie nie dbają, tyją. A mężczyźni? Facet by chciał mieć kobietę, kucharkę, prostytutkę, modelkę w jednym. Codziennie ma gotować, sprzątać, prasować koszulę, opiekować się dzieckiem, ciągle dobrze wyglądać, a w nocy spełniać wszystkie zachcianki. A czy mąż zawsze jest zadbany, czy na pewno brzuszek mu nie rośnie, etc? Prostytutka nie martwi się że boli,m że brzydko pachnie, jak wygląda. Obowiązek dbania o siebie i spełniania życzeń partnera dotyczy 2 osób. Dlaczego to piszę. Ja jestem szczęśliwa, spełniona i nie mam oporów, ale przyjaciółka dawała facetowi wszystko. Tak to też:) Mimo to ją zdradził. Dlaczego, jeśli niczego mu nie brakowało. Nie mam pojęcia. Może seks z przypadkową kobietą jest bardziej podniecający?

Gość po pierwsze koleś jesteś
frajerem a Ci Twoi koleżkowie tym bardziej po 2 może i faceci zdradzają bo nie mają wszystkiego ale przepraszam mężczyzna tego nie zrobi ale co Ty możesz o tym wiedzieć DZIECIAKU 25 LETNI wielce oburzony na to jak mu zarzucono że może ma 22-23 lata... wypowiem się ja mężczyzna 39 letni staż małżeństwa ojciec 2 dzieci widzący o wiele więcej niż Ty DZIECIAKU i Twoi koleżkowie... znajomi którzy zdradzili gdy byli w około Twoim wieku żałują...teraz wiedzą na czym życie polega!!!znajomy zdradził bo kobieta laski mu nie robiła a ogólnie to było między nimi super wydało się odeszła szalał balował rozwalił się na drzewie ze swoją nową świetną dziewczyną małolatą ktora nie tylko laskę robiła ale i z chęcią połykała.nogi mu siadły z szansą na to że kiedyś może jak kręgosłup da radę stanie na nogi...kto mu pomógł? tak była...motywowała pomagała załatwiała stanął na nogi ale nigdy jej nie odzyskał ma on teraz 43 i jest sam ona ma męża i ślicznego dzieciaka. i pewnie co że sobie teraz rucha i jest wolny i mu fajnie? nie nawet nie może patrzeć na inne kobiety. od kiedy ona się tylko pojawiła w szpitalu nie miał żadnej bo stracił coś więcej niż worek na spermę ale co Ty gówniarzu możesz wiedzieć o miłości oddaniu życiu rzeczach które są w życiu najważniejsze

Gość po pierwsze koleś jesteś
przepraszam miało być mężczyzna 39 letni staż małżeństwa długi ojciec 2 dzieci

Gość gość
Mój facet poszedł na d***** do klubu i tłumaczy, że to przez alkohol. nie wierzę mu. Z mojej strony niczego mu nie brakuje. Chyba, że wieku, bo jestem 7 lat starsza. Twierdzi, że kocha. on jest przed 30-ką, a ja po. Wydał w klubie moją kasę, mój kredyt. Ciągle bazuje na moim portfelu. Nie wiem co myśleć. Zarzeka, że nigdy więcej, że nic nie pamięta. Chyba, to nie do końca miłość..., ale naprawdę uwierzcie niczego mu we mnie nie brakuje, ani pod względem mojej urody jako całości, ani pod względem łóżka.