Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleś123

Dziewczyny czy wiecie,że wasi faceci chodzą do prostytutek

Polecane posty

Gość żałosne żałosne
Ja też jakoś spermy nie kocham :D Ty autorze kochasz krew menstruacyjną swojej kobiety?

Gość jutrobedelepsza
Skąd takie moje wyliczenia? mianowicie stąd,że na czternastu moich kolegów którzy są w związkach aż siedmiu przynajmniej raz skorzystało z usług prostytutek co za iditotyczny wniosek wiadomo, ze podobni ludzie sie przyciagaja, wszystko zalezy w jakim srodoisku sie obracasz to tak jakby osiedlowy cwaniaczek powiedzial, ze 50% mezczyzn pali regularnie marihuane, bo 7 z jego 14 osiedlowych kolegow tak robi

Gość jutrobedelepsza
;)

Gość Koleś123
Środowisko nie ma tu nic do rzeczy bo penis ma wszędzie takie same potrzeby niezależnie od tego czy jego właścicielem jest prezes banku czy pracownik hipermarketu.

Gość jutrobedelepsza
srodowisko ma ogromne znaczenie jest margines spoleczny i sa ludzie na wiekszym poziomie z silnym i podobnym systemem wartosci na podstawie tego co napisales moge probowac zgadnac twoje wyksztalcenie i twoj status spoleczny

Gość koles 123 jest slaby
zgadzam sie z jutrabedelepsza- ja tez mof=ge zd=gadnac z kim sie zadaje i w jakim srodowisku ten chloptas- pewnie to sa fececi typu ekipa z new yersey ktorzy chodza na impry zeby poobakac i ewentualnie wyrywac lachony, jego koledzy rzyucaja neicenzuralnymi slowkami na lewo i prawo i ich rozmowy sa typu- ale bym wyruchal ta i tamta... dnooooo

Gość Koleś123
ja osobiście mam wykształcenie średnie które ma tu niewiele do rzeczy bo wśród moich znajomych są też koledzy z wykształceniem wyższym.Jest nas mniej więcej pół na pół ale penisa nie obchodzi wykształcenie jego własciciela a wiadomo,że każdy facet myśli penism...niestety ale tak już nas natura skonstruowała...pewnie dlatego,zeby przedłużyć gatunek i żeby świat dalej istniał...

"a wiadomo,że każdy facet myśli penism...niestety ale tak już nas natura skonstruowała...pewnie dlatego,zeby przedłużyć gatunek i żeby świat dalej istniał..." :D:D:D Moze sprobujcie wiec sami przedluzac swoimi penisami ten gatunek:)

Gość Koleś123
a wy sobie same dzieciaka zróbcie...ja rozmawiam poważnie a ty mi tu z jakimiś pierdołami wyjeżdżasz...

ja w twoich wywowadach nic powaznego nie widze:( Poczynajac od darzenia uczuciem spermy a konczac na penisie jako swoistym mozgu mezczyzny:D

Gość jutrobedelepsza
ja mysle, ze twoi koledzy po prostu mieli ochote na skok w bok a ze jedna nie zgodzila sie na anala, druga na polyk to zalosny pretekst tych chlopcow, zeby bez wyrzutow sumienia miec podniecajacy sex z inna. "moja dziewczyna nie chce polknac mojej wydzieliny! czuje sie przez to taaaaki nieusatysfakcjonowany..to prawie jabysmy w ogole nie uprawiali sexu, mam prawo do tego, zeby ktos mi polknal i dlatego to jest ok isc do prostytutki" :D czlowieku, sam przyznaj ze to zalosne.

a teraz na serio bo przeraza mnie tok twojego watpliwego myslenia-ile ty masz lat ?16 ? bo naprawde tak sie wydaje po twoich wypowiedziach...

Gość jutrobedelepsza
ja bym stawiala na 22-23 latka cala banda bardzo niedojrzalych emocjonalnie kolezkow

Gość Koleś123
człowieku mam 25 lat ogarnij się...

Gość Koleś123
ja nie pisze o sobie tylko o kolegach a także po to,żeby mężczyźni nie musieli korzystać z takich usług ale to już wy musicie się o to postarać.

Gość a psik
popieram autora - sama chodzę na meskie striptizy, bawie sie z kolegami - moj facet utyl, minety nie chce robic, to ma na co zasluzyl - rogi do tokio ;p

Gość jutrobedelepsza
zapewniam cie ze ja nie musze polykac zeby moj facet nie polecial do prostytutki;) jestesmy razem ponad 3 lata i oboje przyznalismy, ze seks jest lepszy niz kiedykolwiek ;)

Gość ;lgmn'l3rng
taa jasne mam 25 lat jestem mloda jestem tez dobrym materialem na zone-pracowita, spokojna, mila, ale jak chce moge byc wampem w lozku godze sie na kazdy rodzaj seksu(klasyczny, oral, anal, hiszpan poza sraniem i szczaniem) bo uwielbiam i kocham sie kochac jestem ladna szczupla-165 i 55 kilo biust "D" mimo tego facet mnie zdradzil, po roku a wiecie czemu?? bo wyjechal za granice do pracy i nie bylo go 3 miesiace--przez ten czas twierdzil ze tak go rozbudzilam seksualnie ze nie wytrzymal i poszedl na dziwki potem mi sie zwierzył z tego;) oczywiscie juz z nim nie jestem-NIC NIE GWARANTUJE WIERNOSCI!

Gość ;lgmn'l3rng
ach i polykam:)

Gość Koleś123
ja tak jak pisałem piszę tylko o kolegach którzy są w związku bo ja sam od kilku miesięcy nie jestem i piszę tylko dlatego,ze żal mi tych kolegów,ze na takie partnerki trafili które tego nie,a to be itp.ja takich problemów nigdy nie miałem,wszystko swoim dziewczynom robiłem a one mi też wszystko czego ja chciałem,a rozstaliśmy się z innych powodów...na dowód tego podam,że z jedną z nich zacząłem znowu po kilku miesiącach się spotykać ale tylko na seks....ona ma kogoś nowego ale widocznie nie daje jej tego co ja...ja nie rozumiem tego jak dziewczyna może odmówić facetowi czegokolwiek w seksie.dla mnie to znaczy,że się go brzydzi i tyle...

Gość ;lgmn'l3rng
kolesiu zobacz moj przyklad powyzej:D

Gość prawdziwy facet nigdy
nigdy nie zdradzi swojej laski, jesli ją kocha to NIE ZDRADZA kochana tylko POWAZNIE ROZMAWIA. piszesz chyba o frajerach a nie 100% mezczyznach jesli nie potrafią normalnie, z jajami załatwić tą sprawę tylko lecą do dziwki.. Nasrałabym na takiego kolesia, wolę byc sama do konca zycia niz spelniac kazdą zachcianke faceta :P a co to ja jego niewolnica??? buahahahaa , jesli mas ztakie podejscie BRAWO, zycze powodzenia w zyciu :P jak bedzie chcial na ciebie nasrac tez sie zgodzisz , zeby cie nie zostawil/ zdradzil z dziwką :P zal mi ciebie, zaaal

Gość seks jest wazny bardzo
w zwiazku ale nie polega on na tym,zeby kobieta zmuszala sie do czegos,czego nie chce robic,badz sie brzydzi bo jej pan i wladca pojdzie na dziwki-to won a moze zapytaj sie autorze tych swoich kolesi-,czy ktorykolwiek z nich doprowadza swoja partnerke do orgazmu? czy sprawiaja ze one krzycza w lozku z rozkoszy?

Gość Koleś123
ja zawsze spełnię wszystkie życzenia mojej partnerki więc tego samego oczekuje w zamian bo to ma być chyba partnerstwo co nie ?

Gość gmn'l3rng
?

Gość gmn&am;#039;l3rng
autor omija moj wpis