Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleś123

Dziewczyny czy wiecie,że wasi faceci chodzą do prostytutek

Polecane posty

Gość Koleś123
temat orgazmu jest już taki bardziej tabu ale rozmawiamy o nim tylko że jeden na jeden.to rozmawiałem o tym tylko z dwoma kolegami bo wiadomo na takie tematy nie każdy się chce otworzyć ale tych dwóch kolegów mi odpowiedziało szczerze(na pewno szczerze bo dużo wypili wtedy,a oni wtedy zawsze mówią szczerze).no to powiedział jeden,ze jego partnerka ma orgazm podczas czterech stosunków na pięć i u drugiego kolegi podobnie.dostałem takie pytanie to odpowiadam,ale to nie ma nic wspólnego z tematem.

Gość gmn&am;#039;l3rng
widocznie on slucha tylko argumentow swoich prostackich kurw=ewskich kolesi

Gość jutrobedelepsza
.no to powiedział jeden,ze jego partnerka ma orgazm podczas czterech stosunków na pięć i u drugiego kolegi podobnie kobiety lubia udawac orgazmy ;)

Gość Koleś123
Do: ;lgmn'l3rng Ja bym cię nie zdradził,jeśli byś wszystkie życzenia spełniała.Gdybym miał taką dziewczynę która spełnia wszystkie moje zachcianki i pojechał w delegację będąc z dala od niej to najwyżej zrobiłbym sobie sam dobrze bo tego się nie da powstrzymać ale nigdy bym takiej kochanej dziewczyny z inną nie zdradził...

Gość łodyga liść korzeń
Żenujący jesteś kolego przedstawiasz facetów w bardzo żałosnym świetle Jako osoby bezwolne,które muszą coś robić jak zaprogramowany robot i nie mają silnej woli ani rozumu. fajnie że porównałeś faceta do penisa :D nie wiesz co myśli każdy facet. tym różnimy sie od zwierząt że nad instynktami możemy zapanować. Co do przedłużania gatunku..jeśli gatunek meśki miałby być tak żenujący jak to opisujesz to lepiej żeby świat wcale nie istniał bo jest beznadziejny i bez sensu. Zakłamany,bez miłości i w dodatku kupa dzieci bez ojców albo z rozbitych i patologicznych rodzin.Czyli całkowite dno. Czemu żal Ci kolegów bo trafili na takie partnerki? A co oni są zmuszeni do bycia z nimi? Chyba nie są niewolnikami,sami sobie wybrali takie partnerki. No ale wedlug Ciebie facet jest takim bezmyślnym i ograniczonym zwierzęciem,frajerem a do tego tak poszkodowanym..no tak,anala nie ma,koniec siwata :D Dla mnie zdrada z dziwką to jedna z najgorszych,o ile nie najgorsza z możliwych. Jak po pijaku na imprezie - no to jeszcze powiedzmy mogłoby to być faktycznie przez popęd ustrate myślenia i pod wpływem chwili. Jak kochanka - no na uczucia to sie nie ma wpływu,a może komuś sie zdaje że kocha obydwie kobiety... Ale cholera z dziwką? Toż to perfidna i planowana zdrada! W dodatku najbardziej brudna i poniżająca ze wszystkich..ładnego syfa można swojej kobiecie zafundować,takiego śmiertelnego nawet.Fajna milosc,ze koleś ryzykuje życiem swojej partnerki dla chwili wątpliwej przyjemności. Myślałam że miłość to chronienie czyjegoś życia czasem za wszelką cenę,a nie zdrada w odwecie za coś,z przerzucaniem winy na drugą osobę. Poza tym jeśli ktoś ryzykuje związek dla czegoś co nic nie znaczy,to w takim razie zwiazek tym bardziej nic dla niego nie znaczy. No i jak do cholery można przedkładać jakąś technike seksualną nad osobę?! Seks z milosci zawsze powinien być lepszy. Co za przyjemnosc oddawac ciało dziwce,która przeważnie bardzo sie brzydzi klientem tyle że musi udawać że jest inaczej.Ta świadomość,że ona sie męczy i że może mysli "co za żałosny śmierdzący kutas" podczas tego cudownego seksiku w pupcię. No i że też facet sam nie boi sie zarazić syfem..i nie brzydzi suki którą przelatuje 10 dziennie. Myślałam że facetów drażni takie obciązenie seksualne u kobiety. Facet dziwkarz to najgorsza szmata,facet zdrajca również,co w połączeniu daje najohydniejszego żałosnego szmaciarza jak to tylko możliwe. I nie masz na to co napisałam żadnego argumentu,bo to prawda i każde uspraiwedliwienie da sie obalić bo zawsze jest inne wyjście niż zdrada.

Gość łodyga liść korzeń
*gatunek męski

Gość Koleś123
te,że podczas jednego stosunku na pięć nie ma orgazmu to znaczy,że udaje?...zresztą to nie moja dziewczyna tylko kolegi...nie zmieniajmy tematu....

Gość gmn&a
kolezanko wyzej on nie zrozumie prozny trud takie pisanie on chce spelniania zyczen--a nie milosci i szacunku mysle ze warto zamknac ten zenujacy temat i zyczyc normalnym kobietom zeby go nie spotkaly na drodze

Gość łodyga liść korzeń
także jeśli kolesia tak boli to że jego kobieta sie go brzydzi ( choc niekoniecznie bo powody ze sie nie chce anala czy orala mogą być zgoła inne) to niech pomyśli jak bardzo by sie nim brzydzila gdyby wyszlo na jaw ( a w koncu prawda na jaw wychodzi) ze on ja zdradza z dziwkami!!!!! wtedy mogła by sie porzygać na jego widok! No i ta dziwka też sie przecież brzydzi,co z tego że to robi..tylko dla kasy. "to ma na co zasluzyl - rogi do Tokio" ech kobieto też jesteś żenująca..no tak związek z zasługiwaniem albo nie,bezsensownymi zemstami poniżającymi tylko osobe co tak sie zachowuje...nie stać Cie na partnera któremu byłabyś z chęcią wierna?

Gość łodyga liść korzeń
to że mówisz że to kolega a nie Ty nic nie zmienia,jeśłi popierasz to co on robi i go usprawiedliwiasz.W takim razie sam byłbyś do tego zdolny i pewnie tak zrobisz. Bo w końcu kobieta może być chora albo mieć inne upodobania ale pod innymi względami Ci będzie odpowiadać więc jej nie zostawisz...i uroisz sobie że nie chce czegoś tam Ci robić bo się brzydzi..a może po prostu sie wstydzi,albo uważa to za jakąś dewiację..czy jesteś pewien że zorbiłbyś wszystko? Kupke też byś swojej partnerce wylizał? :D

Gość a bo to...
wiadomo, ze jak facet utyje i połykać nie będzie chciał moich wszystkich płynów i wibratora sobie w tyłek nie da włożyć, to można go zdradzić z jakimś żigolakiem skoro facet może, to kobieta ma te same prawa :-P

Gość Koleś123
Do:łodyga liść korzeń taka prostytutka to się przynajmniej bada regularnie i zawsze używa prezerwatywy,a po takiej pijanej lasce na imprezie to nie wiadomo czego się można spodziewać....zastanów się i pomyśl troszeczkę zanim coś zechcesz napisać...myślenie nie boli...pozdrawiam...

CHODZA , ALE JAK TRZEBA POPRAC I UGOTOWAC TO DO ŻONEK WRACAJA SZKODA,ZE TE PROSTYT. IM ŻRYĆ NIE GOTUJA!!! DZIWNY TEN SWIAT A FACECI JESZCZE BARDZIEJ !!! RZĄDZI DUPA , UCZUCIA JUZ W TYCH CZASACH SIE NIE LICZA ... COS NA TEN TEMAT WIEM:(

Gość łodyga liść korzeń
odezwał sie ten który myśli penisem :D zgadzam sie co do tego że na dyskotece laska też może mieć syfa. Nigdzie nie zaprzeczałam,jedynie porównałam zdrade pod wpływem chwili do tej planowanej na niekorzyść tej drugiej,choć pierwsza również jest ohydna. Ale jak jest pod wplywme chwili to nie ma czasu na myslenie a w przypadku dziwki kazdy sam przeciez to przemyslal zanim poszedl,prawda? No i co z tego ze dziwka sie bada,na pewno nie non stop,mogla zlapac syfa od klienta przed Tobą :O

Gość łodyga liść korzeń
czyli i na dyskotece i u dziwki można,a nawet powinno sie spodziewać syfa ( jesłi ktoś jest odpowiedzialny i szanuje swoje ciało i zdrowie) no ale rozumiem że CIebie to nie dotyczy :) I Twoich zajebistych kolegów tym bardziej

Gość Koleś123
to jest to samo bo koleś jest na przykład z kolegami na striptizie a tam tez dziewczyny wykonują numerki więc to tez jest chwila ...

Gość Koleś123
to tez jest chwila i nie musi być przemyślane...

Gość łodyga liść korzeń
Owszem. Jednak Ty mówiłeś że twoi koledzy zdradzają planowanie i zrzucają wine na partnerki jak ktoś zdradzi pod wpływem chwili to przeważnie ma moralniaka..

Gość Koleś123
zgadzm sie chciałem tylko jakoś na twój temat odpowiedzieć,że można tez w ten sposób pod wpływem chwili...zbaczamy z tematu chyba...

Gość 158964ola
No to wracając do tematu... jakby Twoja dziewczyna chciała, żebyś jej minetkę zrobił w czasie obfitego okresu to byś się zgodził? Albo jakby chciała, żebyś wsadził sobie w tyłek wibrator? No bo skoro ją kochasz... A tak a propos tego bezpiecznego seksu... W kondomie i tak dalej... Jak to się ma do tego marzenia kolegi o połykaniu spermy, hm?? Dajmy na to że prostytutka zgadza się na połykanie i koleś jest zarażony czymś... Hivem na przykład. Wtedy ona też jest zarażona i zaraża dalej...

Gość jutrobedelepsza
koles jakie zbaczania z tematu? lodyga lisc korzen pieknie to wylozyla, zaden z twoich kolezkow na pewno nie ma tak inteligentnej dziewczyny jak ona ;) bo zadna inteligentnijesza dziewczyna nie zadaje sie z takimi kolezkami. takich mozna wyczuc na kilometr.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiem czy mój chodzi ,ale mam duże obawy ze mogł ..

Gość Monica21212121212
,,CHODZA , ALE JAK TRZEBA POPRAC I UGOTOWAC TO DO ŻONEK WRACAJA SZKODA,ZE TE PROSTYT. IM ŻRYĆ NIE GOTUJA!!! DZIWNY TEN SWIAT A FACECI JESZCZE BARDZIEJ !!! RZĄDZI D**A , UCZUCIA JUZ W TYCH CZASACH SIE NIE LICZA ... COS NA TEN TEMAT WIEM " No pewnie bo w koncu tak najwygodniej . jedne do seksu ,a inna do sprzatania , prania itd wiele facetów chodzi do prostytutek ,a ile to sie nie dowiemy na pewno nie wszyscy bo czesc sie nawet ich brzydzi a słyszałam od kolegi co chodzil do burdeli ,ze teraz ładne prostytutki w wiekszosci wyjechały za granice i czasem ciezko cos wybrac no ,ale potwor nie potwor..

Gość Koleś123
jakby Twoja dziewczyna chciała, żebyś jej minetkę zrobił w czasie obfitego okresu to byś się zgodził? Albo jakby chciała, żebyś wsadził sobie w tyłek wibrator? nie ośmieszaj się bo facet ma wytrysk codziennie a kobieta okresu codziennie nie ma i to kobieta jest od tego żeby ją penetrować bo to mężczyzna ma członka...

Gość 158964ola
To co, usta swojej kobiety kochasz, a krwi to już nie? i kto tu się ośmiesza :D

Gość Monica21212121212
nie bronie kolesia no ,ale sperma to nie krew w sumie..

Gość lalopik
nie ośmieszaj się bo facet ma wytrysk codziennie a kobieta okresu codziennie nie ma i to kobieta jest od tego żeby ją penetrować bo to mężczyzna ma członka... To ty się nie ośmieszaj, podczas okresu bardzo duża ilość kobiet ma wysokie libido przez lepiej ukrwioną (przez co unerwioną) pochwę i łechtaczkę, a okres trwa od 4 do 7 dni, więc wcale nie mało, więc to nie byłoby dziwne gdyby kobieta akurat wtedy chciała minetkę. Druga rzecz, owszem masz penis, my nie mamy, ale za to odbyt jest od srania nie do analu, jeśli z tym się nie zgadzasz to powinieneś również nadstawiać tyłek, zwłaszcza, że faceci czerpię większą przyjemność z analu ponieważ stymuluje się w taki sposób prostatę kretynie.

Gość 158964ola
Monica, wcale nie chodzi o porównanie krwi do spermy, ale o to, że koleś deklarował miłość do każdej części ciała i każdej wydzieliny ukochanej osoby.

Gość uuiuiu
a co jeśli zachcianką twojej kobiety byłaby wierność? mówisz że zrobilbys wszystko o co by Cie poprosiła..to co jeśli by jej bardzo zależało na wierności? A raczej tak by było...to co,wtedy zmeniłbyś zdanie gdyby ona nie spełniła twojej zachcianki? w ogole co to za miłość..dziecinada jakaś no cóż,widać jak coś jest trudniejsze i trzeba sie poświęcić,to kochać nima komu łatwo ci mówić że spełniłbyś każdą zachciankę,dopóki z Twojego punktu widzenia jest ona łatwa.

Gość Koleś123
jeśli moja kobieta by chciała to jej krew tez mogę pić chociaż nigdy żadna kobieta mi tego nie zaproponowała...pierwsze od was o tym słyszę....może idźcie się przewietrzyc to przestaniecie te bzdury gadać...ja tu piszę o kolegach swoich i radzę wszystkim kobietom co mają zrobić by ich facet na bok nie poszedł....zamiast mi dziękować za rady to jakieś pierdoły wypisujecie....ja teraz nie jestem w związku i nie musicie mi nic radzić...