Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Blondynka dzisiaj cieplo,bez opadow ale jak wieje:O malo mi glowy nie urwalo:O ale nawet sloneczko bylo:)

Brzydula U mnie tak śnieg przez chwile sypał, że nie widziałam bloków po drugiej stronie podwórka :D A zaraz po tym też słonce i tyle ze śniegu :O 😭 Koneserka Spoko, ale to wiesz taka domowa nie jakiś badziew :classic_cool:

Ja was przepraszam, ale muszę na jakiś czas opuścić ten pokój ;) :P Idę na wojnę więc 3majcie za mnie kciuki bo się qrwa stresuje i już mi łzy w oczach stają a wkurwienie sięga zenitu 😭 🖐️))

nie masz za co przepraszac:) on w Toruniu ja w Warszawie... generalnie prawie mnie z uczelni wypieprzyli bo ciagle bylam w rozjazdach... w sylwestra dojechal do mnie przed 2 w nocy... związek na odleglosc najwiekszy bezsens ot co! :classic_cool:

Mala blondynka-jaka wojna?;) koneserka-tak wiem bo probowalam cos takiego;) 500km:(za duza juz jestem na takie zabawy faceta potrzebuje na codzien a nie tylko w weekeng co 2 tygodnie tym bardziej,ze wczesniej bylam z kims z kim mieszkalam

no my sie widywalismy 2-3 x tyg ale to bylo zbyt trudne logistycznie, niby cos tam brzdąka ze sie przeprowadzi ale jak na razie jest jak jest

Ktrdki jest jakis preparat-ale nie bardzo pamietam jak sie nazywa ja tez sie strasznie zaczelam pocic odkad cwicze.tyle ze to taka woda niesmiedzaca;)albo ja tylko nie czuje:D

no i zobaczcie oddalam nox haslo do kolorowekredki i broni sie tym ze ma wiecej postow ale to ja! ! pisze a te kolorowekredki to demon nox!