Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Mialas sie rozstac a ostrzegasz ludzi ze masz podszywa Ty masz cos z glowa zrezygnuj z tego nika bo bede i tak na tym cie osmieszac bo klamiesz

Daj spokój...chcesz być miła- wyzywają cię, chcesz pomóc- wyzywają cię, masz odmienne zdanie od reszty- wyzywają cię, normalnie sobie egzystujesz- POWSTAJE TWÓJ PODSZYW :classic_cool:.

oj tam oj tam nie ma co sie przejmować... jak chca niech wyzywaja olej to :classic_cool: Brzydula, no mam nadzieje bo jak nie to bede miec kłopoty :classic_cool:

Sama jesteś przychlast...to ty nie możesz rozstać się z kafe i jesteś od niego uzależniona skoro kradniesz cudze niki i podajesz się za innych ludzi :classic_cool: Żal...na bezrobociu siedzisz i wymyślasz bzdury 🖐️

o ya yebie :D nie wiem kto i kogo und za co wyzywa, ale powiem Wam jedno! wszyscy jesteście ciency jak sznurufki w butach na rzepy :classic_cool: łoł ! łoł ! ŁOOOOOOOŁ ! :classic_cool:

Hej koneserka:-) tak spytałem w nadziei że może widzieliście ją na jakimś innym temacie

siema Brzydula 🖐️ czekam, aż mje zapytasz czy ja tu dalej bywam :classic_cool: bo tak ostatnio to mje pytałaś i wcześniej jeszcze kiedyś też coś mi się widzi w moich retrospekcjach :classic_cool: