Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Już Ci pisałam ostatnio, że mnie wkurwiasz swoim gadaniem w moich tematach, wole mieć zero odpowiedzi niż takie z Twoim udziałem 🖐️ Ogarnij się chłopie :P

Prezes Ale to było dzisiaj, po tym jak wczoraj po raz kolejny rozpierdalałeś moje tematełe 😭 A ostrzegałam :P Jeszcze mi kobietę mą zwyzywałeś od strefy przydennej :D A dzisiaj to sam się prosiłeś :P Ilu miałeś partnerÓW seksualnych?? :classic_cool:

czyli kogo wyzzwalem, juz nie pamietam, widocznie kiepska byla ;) o nic sie nie prosilem, wykorzytsalas moja slabosc czy po prostu pomylke.

to byly tylko chamskie wpisy. i w dodatku mijaly sie z prawda... ale jesli nie chcesz zebym pisal w twoich tematach. trudno. pogodze sie z tym :(

Czyta Cię Wertyp i widzę, że z każdym wpisem ubywa Ci IQ. Niedługo będziesz musiał kredyt brać.

jestescie okrutne. znowu dostalem w twarz, ale pokornie nadstawiam sie znowu. a tak na powaznie, teraz w ramach odszkodowania (bo czuje sie urazony) musiecie przyjechac do mnie, posprzatac w domu, zrobic pizze (skladniki kupcie same). moze jeszcze jakies obowiazki dojda.

"dostalem w twarz, ale pokornie nadstawiam sie znowu." Ale znowu nadstawiasz twarz, czy tym razem inny otwór?

Dziś mój pierwszy dzień udzielania się. Do tej pory tylko czytanie było i rozpoznanie terenu :P

Moonshadow Nie wierzę :P Ale już Cię lubię ;) Prezes Ja Cię proszę... bo nie wiem czy to piwo działa czy Ty jesteś taki zabawny :D