Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasat

Moja córka ma 21 lat i urodziła dziecko!!!!!

Polecane posty

Gość styczniowy przyjaciel
Co do seksu jak by mi tak córka powiedziała. Zapytałbym się na dzień dobry czy go kocha, a później kazał bym jej zabezpieczyć się. Trułbym jej cały czas o zabezpieczeniu i konsekwencji jakie są gdy człowiek tego nie robi. Jeśli by mi oznajmiła, że wyprowadza się to bym jej powiedział dobrze to twoje życie jak chcesz być szczęśliwa to bądź. Jednak wyprowadzając się z domu rodziców utrzymujesz się sama i wtedy człowiek poznaje co to dorosłe życie. Ja tak miałem kiedy w wieku 21 lat wyprowadziłem się, bo mamie nie podobała się moja wybranka to odcięta została pępowina i zacząłem sam na siebie zarabiać.

Gość Nie przeraziło was to, ze ona
styczniowy przyjacielu a nie Zwróć uwagę na całokształt wypowiedzi tej kobiety. Ona pisze "syn to co innego, bo zawsze sobie poradzi", widać wsparcie, jakie rodzice dają dziecku :o. Z tego, co pisze ta kobieta, jasno wynika, że jedyne co ma do swojej córki to wymagania oraz pretensje. Zastanawiam się z czego to wynika, czasem z takiej mani, że sama nie skończyła studiów i wydaje jej się, że musi na siłę wysłać na nie swoje dziecko. Ewentualnie, może sama ta Pani była wychowywana tak jak teraz wychowuje swoje dziecko.

Gość styczniowy przyjacielu a nie
a synowi co byś powiedział: zrób dziecko tej dziewczynie bo trzeba przedłużyc ród i nie patrz na uczucia tej dziewczyny. Jakby ci powiedział że będzie miał swój pierwszy raz lub wyprowadza się do dziewczyny. Nawet jakby ta dziewczyna była z marginesu społecznego :D:D oczywiście żarcik ale odpowiedz serio :)

Jeżeli ją kochacie to jej pomóżcie ! Od tego ma się rodzinę a zwłaszcza rodziców. Oczywiście Ty w młodości nie popełniałaś żadnych błędów hehehe... Ciesz się, że nie skończyło się ciążą. Ma 21 lat a nie 13.....

To są przecież alimenty jak wypiera się dziecka. Nie wiem może jestem inaczej wychowany. Gdyby moja siostra w wieku 21 lat zaszła w ciąże to by skończyło się awanturą w domu, ale moja mama na pewno by jej na początku pomogła, bez znaczenia czy chłopak by ją zostawił czy nie. Później kazałaby radzić sobie samej.

Wszystko to jest chore. Moim zdaniem ,córka to dorosła kobieta i sama zadecyduje swoim życiu.Nie chcecie pomóc to wara wam od niej i jej dziecka! Skoro pracuje to sobie poradzi. Nie ona pierwsza i nie ostatnia.A wy odwalcie się od chłopaków z biednych robotniczych rodzin. Tfu! ksiażęta się znaleźli i jeszcze od bydlaków wyzywają snoby jedne.....

Gość styczniowy przyjacielu a nie
no właśnie ale jak ty byś zrobił dziecko jednej dziewczynie, drugiej to by ci awantury nie robiła tylko by się cieszyła i czemu mówisz tylko o mamie a o ojcu już nie? apropo to prowokacja tej samej wariatki co tutaj :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5084749 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5085405 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5084747 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5084750 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5085401 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5085411 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5085401

Gość autorko to że chłopak zostawił
córke to może byc wasza wina. Widocznie nie wytrzymał awantur i uciekł od takiej rodziny.

Nie wiem po jaką cholerę Ci kretyni zakładają całe "kilogramy" tych prowokacji. Coraz mniej normalnych ludzi tu pisze...

Gość gasat
A jak nazwac 25letniego mężczyzne który uprawia seks z małą dziewczynką. Przecież ona ma dopiero 21 lat.

Nie mieści mi się to w głowie. Jak by mi syn czy córka w wieku 21 lat spłodzili wnuka potraktowałbym ich tak samo. Chłopak fakt może łatwiej mu jest, ale dziewczyna też wie co robi jak idzie z kimś do łóżka. Nigdy bym nie powiedział synowi, zrób mi szybko wnuka. To samo córce. Weź pod uwagę wasze relację jak ona będzie kobietą z ustabilizowaną sytuacją życiową, przecież może mieć do was pretensje przez całe życie.

Jeśli 21 lat to mała dziewczynka to proponuję wybrać się do psychologa. Tracicie kontakt z rzeczywistością ...

gasat A jak nazwac 25letniego mężczyzne który uprawia seks z małą dziewczynką. Przecież ona ma dopiero 21 lat. Ewidentna prowokacja, nawet najwięksi tutejsi debile nie napisaliby takiego idiotyzmu. Dobranoc :)

Gość Vhgfyb
Pojdzie pracowac do burdelu.

A pewnie zostawił dziewczynę boście mu życie zatruli.Trzeba było nie robić awantur i nie wyrzucać z domu.To wasza wina!

Gość afdgs
u nas jest inaczej. Ja mam 18 lat, brat 19. Oboje mamy już stałych partnerów. W tym roku będzie w naszej rodzinie podwójne wesele a nasi rodzice chcieliby miec już wnuki. Mama już się zapowiedziała że będzie bawiła i moje dzieci i brata. Natomiast najstarszy brat powiedział rodzicom że chce się poddac wazektomi to rodzice zrobili mu awanture.. styczniowy przyjaciel - a jakbyś się zachował gdyby syn był gejem a córka lesbijką lub któreś z dzieci chciałoby zmienic płec?

styczniowy przyjacielu a nie Prawdopodobnie to strzał w 10.Znam te tematy. Debilne. szkoda czasu!

Gość ****nowa****
Wnuka do adobcji? ale z Ciebie babcia.

Ha mam ciotecznego brata geja i powiem, że nasze relacje są bardzo dobre. Nawet w temacie Polska krajem...... wypowiedziałem się za wprowadzeniem związków partnerskich. Nie mam nic przeciwko gejom czy lesbijką, mam nawet kilku znajomych, co są w stałych związkach i są naprawdę super. Dla czego jak syn ma być gejem mam go mniej kochać?? tym bardziej interesowałoby mnie z kim się spotyka czy jest szczęśliwy. Do tego dodam, że wkurza mnie wykreowany przez media wizerunek geja jako zniewieściałego faceta. W mojej szkole jeszcze za czasów Liceum była sytuacja, że dziewczyna tuż przed maturą urodziła. Byla skrytykowana nawet ja to zrobiłem, ale nie ze względu na urodzenie dziecka, ale za to że wolała imprezować niż być matką.

Gość styczniowy przyjacielu
Owszem. Wszystko fajnie, córka ma dziecko, wychowuje je, pracuje, studiuje i ty to akceptujesz. Inna sprawa jak mieszkałaby z dzieckiem pod Twoim dachem, dziecko by płakało, raz na miesiąc zostawiałaby je pod Twoją opieką potem ten dzieciak mówi do Ciebie dziadku i czasami prosi o drobne przysługi prosząc nawet oto byś nie mówił o tym jego matce/rodzicom. Wtedy inaczej byś mówił, że czasami mógłbyś mu wypomniec dlaczego matka go nie usuneła.

Dla tego na początek bym córce pomógł w miarę możliwości a następnie powiedziałbym że pracuje i powinna szukać swojego mieszkania, a ja mogę od czasu do czasu zając się wnukiem. Bycie dziadkiem nie znaczy, że ja mam być opiekunka do dziecka czy mam zapewnić jej byt. Ma skończone 18 lat pracę musi sobie sama radzić. Kiedys trzeba oderwać pępowinę taka jest kolej losu. Nie pochwalam tego, że młodzi z dziećmi na kupie u rodziców żyją. To nie wpływa dobrze, chyba że ma się tak duży dom że to nie przeszkadza.

Gość styczniowy przyjacielu
ostatnie pytanie: a co byś zrobił jakbyś się dowiedział że Twoja córka/Twój syn bije swoje dziecko do nieprzytomności. Lub podpuszcza Twojego zięcia/Twoją synową do bicia go????

To bym jej zabrał je i nie dopuściłbym aby tak niezrównoważona emocjonalnie osoba opiekowała się dzieckiem. Jeśli moje finanse, stan zdrowia pozwoliły by na zajmowanie się dzieckiem to bym to zrobił. Jeśli był bym chory czy biedny to bym starał się o rodzinę zastępczą, ale to już w ostateczności. Nie chciałbym zmarnować dziecku przyszłości np chora matką czy tym że ja sam bym nie podołał temu ze względu na stan zdrowia czy sytuację materialną.

Gość wiesz co autorko jesteś
świnia wnuk to wnuk i nie ma znaczenia ślubny czy nieślubny.