Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxlander

który wózek dla dziewczynki?

Polecane posty

połączenie szarego z fioletem jakoś bardziej mi się podoba ale dla dziewczynki chyba nr 1.

Gość fioletowy bardzo ładny!
I taki bym na twoim miejscu kupiła

Gość dhdrfhf
Ja mam fioletowy dla synka, dość ładnie pr4ezentuje się na żywo.

Ten z fioletem jest za smutny trochę.Ja bym wybrała ten pomarańczowy,albo w ogóle poszukała jakiegoś różowiutkiego np. z szarym z innej firmy :)

Gość xxxlander
mam dylemat, bo ten z fioletem bardzo mi się podoba dla chłopca, ale dla dziewczynki nie wiem czy nie jest za smutny, natomiast jeśli chodzi o pomarańcz to boję się, że latem muchy obsiądą mi dziecko, koleżanka ma taki problem z zielonym wózkiem, nie wiem czy pomarańczowy też tak przyciąga owady...:/

A dlaczego dla dziewczynki za smutny? ja czekam na córę i o takim myślałam? dziewczynki fajnie się prezentują nie tylko w pstrokaciźnie;) Ja w sumie chyba nie lubię pomarańczowych wózków więc zdecydowanie obstawiałabym fiolet. Tylko nie rozumiem rozumowania- "dla chłopca tak- dla dziewczynki nie."Dla mnie, w tym wypadku, nie ma różnicy. Kolor ma znaczenie dla mnie głównie przy różu- chłopca bym do takiego nie wsadziła. Chociaż dziewczynki pewnie też nie:P

Gość horyzont
TYLKO TEN FIOLETOWY KOLEZANKA MA ZOŁTY I LATEM WSZYSTKIE MUCHY LECA DO WOZKA:O

Ja nie rozumiem kiedy ktoś rozróżnia kolory wózków do płci dziecka..Zrozumiane,że nie kupisz synkowi różowego:P ale czerowny np. czesto kupowany jest dla chłopców;) Ja kupiłam szary dla synka z niebeiskimi zameczkami i będę go "ożywiać" zabawkami itp... Też chciałam fioletowy wóżeczek:) i bardzo mi się podoba ten kolor wybrany przez Ciebie ale zrezygnowałam,bo za szybko nudzę się mocno kolorowymi rzeczami(dziwnie to brzmi ale tak jest) Gdybym jednak miałą wybierać z tych dwóch to wybrałabym fioletowy..zarówno dla chłopca czy dziewczynki:)

autorko chyba bardziej podoba ci się fiolet to bierz fiolet ja sama mam wózek z dwoma odcieniami fioletu wydawać by się mogło że ten mój wózek bardziej pasował by dziewczynce a mam syna .Różowy nigdy w życiu pod żadną postacią ,ostatnio kupowałam dla córki koleżanki spodnie wiem że lubią różowy jak weszłam do sklepu to mnie zemdliło dosłownie nawet nie wiedziałam że jest tyle odcieni różowego.

fiolet ładniejszy i moim zdaniem wlasnie dla dziewczynki bardziej pasuje:)

Gość pgogh
pomarańczowy

Gość xxxlander
dziękuję za odpowiedzi. Różowy to również nie mój kolor, dlatego nawet o takim nie myślałam... Dziewczyny a nie wiecie jak to jest z kupnem wózka, bo teraz (początek roku) brakuje kolorów, np nie ma dostępnej gondoli z fioletem i sprzedawcy mówią że już nie będzie, a jak będą to dużo drożej... Myślicie że to prawda czy raczej naciąganie klienta? Wózek potrzebny jest mi na kwiecień i nie wiem czy lepiej czekać czy kupować gondolę w innym kolorze...

Gość o litosci!!!
słyszalas o czyms takim jak allegro tępoto wozkowa??

poszperaj włąśnie w necie. a jak teraz nie znajdziesz to spokojnie mozesz poczekać. wózek nawet na ostatnią chwilę można zamówić

Gość xxxlander
o litości - nie irytuj się, właśnie mówię o allegro, tam wyprzedają kolory:) I kto jest "tepota"?hehe tym razem nie udało Ci się dowartościować:/

wiesz jeżeli chodzi o kolor to jest niestety tak że jak czasami płaci się więcej ,jak kupowałam pierwszy wózek to w sklepie był tylko jasny krem a ja uparłam się na ciemniejszy z odcieniem kremowym i niestety musiałam zapłacić więcej .

Gość o litosci!!!
no to w druga strone-bo jak widac do ciebie kretynko nie dociera-rusz dupe do sklepu!!!!! ja pierdole, no szczyt debilizmu prezentujesz tępa kurwo

o litościi a może w necie jest dużo taniej niż w sklepie ,pomyślałaś o tym ciemnoto.

Gość o litosci!!!
no jak biedoty nie stac to niech kupi jakis tanszy szmelc

szkoda słów na taką prostaczkę ja ty ,autorka widać po wpisach normalną dziewczyną jest a ty co sobą reprezentujesz wyzywając od razu .

Gość xxxlander
W takim razie jeszcze poczekam, może dojdą nowe kolory... A jak nie to będę kombinować... Pozdrawiam O litości zwracałam się do osób o wyższym ilorazie inteligencji, dlatego nie wymieniałam po kolei, że szukałam wózka na allegro, w sklepach w moim mieście oraz w sklepach internetowych, tylko napisałam "sprzedawcy" (3 osoba liczby mnogiej!) z czego można wywnioskować, że szukałam w kilku miejscach, ale ty jako jedyna tego nie zrozumiałaś, to o czymś świadczy... Warto to przemyśleć zamiast się denerwować;) Bohaterowie o małych rozumkach są lubiani tylko w bajkach...;)

Gość xxxlander
Olga co do ceny to w sklepie 3 w 1 z torbą kosztuje 2450 zł, na allegro ten sam zestaw z przesyłką 1850zł, niestety gondola z dodatkami fioletu nie jest dostępna ani tu ani tu, a co do "litości" to nie ma co komentować wpisów osób na takim poziomie, tylko żal czytać, że tak proste osobniki są wśród nas...;) A tak na marginesie jesteś zadowolona ze swojego imienia? Bo takie właśnie chcemy nadać córce:)

Gość moja córka
fioletowy ładniejszy

Jestem bardzo zadowolona ze swojego imienia i w dodatku jestem jedyną Olgą którą znam hehhe . Co do cena wózka różnica jest ale spokojnie poczekaj jeszcze masz czas .

Gość kamila4393
ja mam córeczke i mam fioletowy i jestem bardzo zadowolona. ładnie sie prezentuje :). Pozdrawiam

Gość xxxlander
A więc fiolet wygrywa;) W takim razie czekam aż gondole będą znowu dostępne:) Olga.m cieszę się że jesteś zadowolona, ja znam tylko jedną Olgę w moim wieku, a chcieliśmy jakieś mało popularne imię, mam nadzieję, że małej też się spodoba:) miłego weekendu!