Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiashhjjs

pomocy ,szczeniaczki !!!!

Polecane posty

Gość sylwiashhjjs

jestem ze wsi,moja suka oszczeniła sie tydzien temu ,ma 6 pieskow..ale dzisjaj zdechla ! po prostu znalezlismy ja martwa..pieski leza same i nie wiem co zrobic... moj dziadek chce je zabic............moge sama jakoś im pomoc ? ?

Gość ffffffff6666
no to butelka mleczko i jak dzidziusia się karmi w necie na pewno znajdziesz informację

Gość lokalna żuleria
a dziadek nie moglby sie sam zabic?

Gość ptasiek nastroszony
przerób dziadka na mielonke

Gość sylwiashhjjs
wiec chyba zdechna ,sa juz wychłodzone,a nie widza na slepka

Gość ffffffff6666
to co na śniegu siedzą zabierz je kurwa do domu i przykryj kocykiem tylko tak żeby je nie udusić

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
jak dziadek chce je utopić w stawie to niech się pośpieszy bo mróź idzie:D

Gość sylwiashhjjs
na dwoze w budzie

Gość malena 33
boze szok jak mozna zabic psa :( musisz je dokarmic butelka z mlekiem ratuj je a potem szukaj dla nich domu przez net tyle ze dobrego domu , na necie mozesz tez znalezc rozne fundacje np niechcianezizapomniane.pl , moze pomoga, kocham zwierzeta nie wiem jak mozna byc tak okrutnym bestie nie ludzie

Gość _ Magda O
leć szybko po nie!!!! pomyśl że ty byś leżała na zimnie i nikt by ci nie pomógł!! naprawde zero empatii?! :O

Gość sylwiashhjjs
ale one sa malutkie takie,mama nie da mi ch wziac do domu,zanisoalm im futro stare do budy

Gość malena 33
na dworze? ty debilko male z matka powinny byc w domu , wez je do domu i karm butelka , uwazaj bo latwo cie to bedzie namierzyc , mam to zglosic na policje lub do strazy dla zwierzat?

Gość ffffffff6666
o kurwa dziecko ile ty do chuja pańskiego masz lat

Gość malena 33
ale one umra jesli je zostawisz w budzie za zimno jest a mam ich nie ogrzeje , matka ci nie da wziac ich do domu, to wy jestescie potwory nie ludzie

Gość sylwiashhjjs
okej ide po nie,pozole ich w kocyku obok grzejnika

Gość gO brthe
kurva jakie z was śmiecie z ciebie autorko i twojej rodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBYŚCIE ZDECHLI POTWORY!!!!!!!!!!!

Gość sylwiashhjjs
ale zwykle pdgrzane mleko im podac?z pipety?

Gość malena 33
wez je domu, nakarm butelka musisz je karmic mniej wiecej co 3-4 h nieduze porcje, poszukaj w miedzyczasie jakiejs fundacj przez neta moze ci pomoga i znajda sunie co wykarmi lub od ciebie wezma cokolwiek nie slecz tu tylko dzialaj

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
skontaktuj się z dziadkiem on je załatwi niech się nie męczą

ja bym tak nie mogła :( jakby mi rodzice nie pozwolili to bym powiedziała,że w takim razie bede siedzieć na zimnie razem z pieskami :( zawsze można je wziąć do piwnicy/garażu, nie?

Gość malena 33
tak podgrzane cieple ale nie gorace mleko , musi je tez zbadac weterynarz bo wszystkie szczeniaki maja robaki beda musialy byc odrobaczone, lepiej im pomoz , bo to co tu piszesz to dowod mozna cie namierzyc i mozecie poniesc konsekwencje

Gość sylwiashhjjs
jzu moja siostra je przyniosla,leza w kocyku obok grzejnika ,zaraz moja ciotka poda im mleko,babka sie drze za to na nas

Gość malena 33
no ja to bym sie sekundy nie zastanawiala kocham zwierzeta na zaboj

wez je do domu. wez jakaś skrzynkę albo kartonik wyściel ręcznikiem albo jakimś swetrem zeby bylo miekko i grubo. zrób im mleko: mleko tłuste pół szklanki do tego zółtko kurze i pół łyzeczki oleju jeszcze by trzeba bylo kropelke witamin ale pewnie nie masz to trudno. zrób im z tego mleczko podgrzej i karm z butelki albo strzykawką. karm je co 1,5-2godz po troszku i po karmieniu masuj 2 palcami brzuszki. nie daj im umrzec, to maleństwa ale jesli sie zaprzesz to je uratujesz. ja uratowałam 8 psiaczków. miały 7dni kiedy moja suczka zachorowala, na szczęscie żyje i psiaczki wszystkie też zyją.

Gość sylwiashhjjs
ale ja chce impomoc ,wlasnie pytam jak to zrobic ! juz sa w domu!

Gość malena 33
kurwa to uspi9j pierdolona babke sorry za slownictwo ale niz sie w kieszeni otwiera

Gość sylwiashhjjs
POSTARAM SIE !!! ZALEZY MI NA NICH ,MOJA CIOCIA JE WLASNIE KARMI STRZYKAWKĄ ,JEDZA

Gość gO brthe
ciesze sie, że są już w domu :) pamiętaj, że zwierzęta czują jak ludzie, a może bardziej, natomiast śmierdzącą babcię powinno sie wystawic na mróz, może wytrzeźwieje

Gość sylwiashhjjs
CIOCIA MOWI ZE ZNA SIE NA TYM BO MAILA TAKA SYTUACJE,JA MAM 14 LAT TEZ BARDZO KOCHAM ZWIERZETA,ALE BABKA SIE DRZE ALE TO NIC BEDA W DOMKU

Gość malena 33
czytaj nasze rady i tak rob, tylko pilnuj by twoja dziadoska rodzina im krzywdy nie zrobila, weterynarz tez bedzie musial je zobaczyc, potem poszukaj im dobrego domu przez net bo maluchy urosna, mozna je oddac jak beda mialay 7-8 tygodni, moze miejscowy weterynarz pomoglby ci za darmo? idz pogadaj popros powiedz jaka sytuacja, jak pieski zaczna rosnac i lazic po domu pewnie sie rodzina wkurzy dlatego przetlumacz im !!!!!!! i pilnuj ich