Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnniiis

baby safe speedy

Polecane posty

no właśnie też bym się chciała czegoś dowiedziec. Z tego co wynika z prezentacji to ma wszystko co trzeba. Widziałam w sklepie 2 egzemplarze: jeden strasznie skrzypiał i trudno wciskało się np przyciski do składania budki ale w drugim już tego nie było. Koszyk o ile pamiętam wytrzyma małe obciążenie. bardzo mi się podobało zdejmowanie i zakładanie gondoli. estetycznie wykonana budka w spacerówce nie wiem czy się zdejmuje, ale nic nie wisi z tyłu bo oparcie regulowane jest za pomocą paska. wydaje mi się że nie da się ostawić oparcia spacerówki pod kątem prostym. ten śpiworek jest cieniutki. wózek wydał mi się dość lekki. Porównywałam do jedo fyn, w którym zupełnie nie podoba mi się spacerówka. Fyn jest trochę jednak lżejszy. W baby safe złożony stelaż ma porównywalną wielkość co fyn. ogólnie bardziej podobał mi się baby safe. mam jedynie obawy czy się nie rozklekocze szybko. aha podobał mi się tez bebetto solaris. porównywalny do tych 2 pozostałych. no i waham się. mąż jeszcze do tego dokłada tako bo mu się wydają najsolidniej wykonane. no i bądź tu mądry i wybieraj ....

mam taki wózek i jestem zadowolona. może nie jest najlżejszy ale te o których piszesz mają praktycznie taką samą wagę. jak na razie polecam a używam go od grudnia.

Gość uppa
Dziewn, bo z tego, co wyczytałam to speedy jest rzekomo najlżejszy.