Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

wlasnie dlatego nie poszlem z tym do lekarza bo nie mam zadnej pewnosci a tylko podejrzenia i powiedzialby ze jestem zdrowy cyfry nie klamia mam malego i mam waska klatke nie mam miesni jestem niepeny siebie rosnie mi ginekomastia i brzuch mialem silne bole jader rozmiar jader jest ponizej sredniej jestem zbyt wrazliwy jak na faceta nie jestem nigdy agresywny mam slabe libido dziecece rysy twarzy i mizerne owlosienie na klacie stad moje podejrzenia juz samo to ze mam male jadra i ze mnie bolaly napewno mialo jakis wplyw na ilosc testosteronu co do hipohondrii to by sie zgadzalo "Przyczyną powstawania zaburzenia jest egocentryczna lub narcystyczna orientacja. Historia dzieciństwa jest bogata w doświadczenia urazów psychicznych, łącznie z przemocą i nadużyciami seksualnymi." jestem rozdarty na dwie strony z jednej martwie sie zdrowiem i chcialbym isc do lekarza z drugiej jesli mam jakies zaburzenia to nie sa one zbyt wyraźne i stad boje sie ze powie ze porstu marudze lub zlekcewarzy niby male ale moga sie powiekszac a jak wiadomo z kazda choroba im wczesniej sie leczy tym lepiej

prezes cytat z wikipedii Niedobór hormonów skutkuje niewykształceniem się drugo- i trzeciorzędowych cech płciowych. nie chcem zebys byl w bledzie od testosteronu nie urosnie wiekszy niz jest zapisane w genach ale jesli jego brak to nie osignie tej wielkosci ktora jest zapisana w genach na podstawie zdjecia i obwodu mojej klaty 85cm lub obwodu bicepsa 27cm mozna chyba stwierdzic ze tego testosteronu nie mialem zbyt wiele