Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

ja widzialam filmy lsnienie, misery, desperacja, smetarz dla zwierzakow, zielona mila, skazani na shawshank czy jakos tak to te co mi przychodza teraz do glowy. Moze ''Misery'' poszukam jako pierwszej, żona polecała :)

Mychol Qrwa jeszcze coś... "Blaze", uwielbiam za język, rzucanie kurvami itp :classic_cool: Taka prawdziwa książka :classic_cool: No i np zbiór opowiadań " Szkieletowa załoga" też tam dużo ciekawych było, w następnej kolejności może "oczy smoka" i "bezsenność"... i to tyle w sumie już, bo reszta które przeczytałam póki co to tak średnio na jeża polecam więc sama do nich dojdziesz kiedyś :P

wertyp mam wyjebane na to mialem ostre bole jader w dziecinstwie i mam 11cm penisa ztad moje watpliwosci czy kosci mi sie normalnie rozwinely czy mialem niedobory testosteronu w okresie dojrzewania a zapytac moge sie tylko tutaj anonimowo

aaa jeszcze mi wpadl do lba film na podstawie jego ksiazki o jakims typie na ktorego jakas cyganka czy ktos rzucil urok i on sie robil coraz chudszy i swirowal. Nie znam polskiego tytulu bo na niemieckiej tv widzialam.

yyughiuh ale takie informacje mozesz dostac tylko po szcegolowych badaniach...przeciez ja Ci poziomu hormonów nie wyczytam ze zdjecia;/ nikt tego nie zrobi Mysia...oo tak to jest to. chociaz ja odkad po tym nieszcesnym zebie juz moge jesc to wpierniczam non stop grzanki z serem i oorkiem kiszonym :))

Ja z filmów też większość widziałam... smętarz, misery, carrie, lśnienie, stukostrachy, miasteczko salem, boogeyman, dzieci kukurydzy, kosiarz umysłów, sprzedawca śmierci, skazani na Shawshank, dolores claiborne, zielona mila ;) mgła... tak pamiętam ( podpatrzyłam na wikipedii)

twoja sylwetka jest przecietna. chuj nie, za maly. o tym decyduja geny (rozmiar wacka, uklad kostny). jak bys mialo testosteronu w dziecinstwie, to bys mia cycki (ginekomastia), ale nie masz. wspolczuje chyja, z 11 to wstyd przed kobieta. no chyba ze chinka haha zoltki maja zrednio 10 :)

czego sie boisz? Pozyczyc ci rottweilera na ten czas? Tylko wiesz.. bedziesz mu musiala kopsnac jakas szyneczke :classic_cool:

Ja bym sobie "dom snów" obejrzała, ale nie sprawdzałam czy już jest z lektorem ;) Tak w ogóle to leci teraz coś w kinach ciekawego?

zoltki maja pol cala mniejsze od nas cal(2,54cm) tak decyduja geny ale o tym czy rozwiniesz sie do tego co masz w genach decyduje testosteron niedobor moze powodowac np ostoporoze i inny ksztalt kosci a takze niedorozwoj pracia wiem ze musze isc do lekarza ale ocenic sylwetke czy jest meska ale poprostu chuda czy nie kazdy moze wiec wiekszosc zoltkow ma wiekszego niz ja

yyughiuh - kurwa. wacek nie rosnie od testosteronu. po prostu tym kieruja geny. nic z tym nie zrobisz, chyba ze chirurgicznie podciagna. sylwetka jest meska, szczupla. ale nie oszokujmy, predyspozycji do walki to ty nie masz.

yyughiuh - czyli jak masz ginekomastie, mogles miec stany zapalne jader. idz zbadaj, urolog. sylwetka jest do zmiany, kwestia cwiczen, dziewczyny wola miesnie, chyba ze masz super fure :) wtedy mozesz wygladac jak frajer, a i tak bedzie zaliczal.

Dobra pierdolicie o męskich ciałach to ja to mam gdzieś 🖐️ 😭 Idę spać bo ostatnio codziennie do 12 ciężko mi się zwlec z łóżka :O Ciao 🖐️ 👄