Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naastoletniaa

Naastoletniaa zmienia styl.

Polecane posty

Gość taki jeden facet27
Na modzie się nie znam ,a kobiety to mi się najbardziej podobają bez ubrań / bądź w samej bieliźnie ,ale powiem Ci tyle ,że wyglądasz na silną i odważną wewnętrznie dziewczynę.

Dwa dni szukałam pozytywnych stron na tych zdjęciach... i znalazłam-czerwona sukienka po delikatnym liftingu ujdzie w tłoku, bo:" Nic tak nie działa jak czerwona sukienka" :P

hahaha . czasami wasza naiwność jest smieszna . Polecam spektakt 'mroczna gra' coś o manipulacji ludzmi za pomocą internetu...

Gość CrusaderR
Krwawa biorac takie kryterium to musisz napisac w prawie kazdym temacie, ze jest w nieodpowiednim miejscu.

a to tak a propo twojej wypowiedzi wcześniej... nie jestem samotną matka, starą panną, mam życie towarzyskie i uwierz, nie siedze ty po 15 h na dobe tylko zaglądam tu sporadycznie. ale spójrz prawdzie w oczy masz nadwagę i to sporą :o a wszyscy tu powiedzieli tylko prawdę. wrzucając swoje foty na kafe licz sie z krytyką zwłaszcza jeśli jest uzasadniona....

"Krwawa biorac takie kryterium to musisz napisac w prawie kazdym temacie, ze jest w nieodpowiednim miejscu." Akurat o ile w innych kwestiach kryteria mogą być dość mgliste (choć jednak większość tematów dotyczy jednak problemów damsko-męskich czy własnej psychiki), to chyba wstawianie zdjęć z różnymi stylizacjami z prośbą o ocenę dość jasno mija się z celem istnieniem forum uczuciowego... Ale to może jedynie moje zdanie.

Gość Marian KONlUSZKO
Naastoletniaa to głupia pinda

Gość CrusaderR
Jak dla mnie jest to jej samoistna proba psychiki. Mysle, ze w tym przypadku miejsce jest odopowiednie. Widocznie nie chodzilo tylko o ocene stylu. Byc moze sie myle, ale tak to widze.

Gość ach ii echh
Krwawa Wilczyca ciebie nie da się lubić, jesteś takim kafeteryjnym BABOCHŁOPEM jak twój sposób wypowiedzi.

Gość Egoisteeee
Też jej nie lubię.

Gość Marian KONlUSZKO
Kocham Janusza :O

Gość CrusaderR
Ja sie tu ne zlecialem dla Ciebie, nie wiem jakie wczesniej pisalas tematy, nie wiem nic o Tobie.

Gość krwawa jest jakas niemila ot i
co zaden facet nie lubi takich '''kobiet ''' :O

Jedni lubię słodkie pierdzenie a inni nie. Nie mój problem. Ale to przynajmniej rozumiem, wkurza Was dosadne mówienie prosto z mostu. A co u Nastoletniej Was wkurza? Waga? To żałosne.

Gość Marian KONlUSZKO
Naastoletniia to głupia pinda

Gość yfjfdjf
Musisz byc BADZO NIESZCZESLIWA KOBIETA krwawa , wybierz sie do psychoterapeuty od leczenia uzaleznien netowych :O:O

Gość ona jest taka męska może ma
kutasa zamiast pipki buahahhhhaaa

Gość ona jest taka męska może ma
K W jest beznadziejna

Gość CrusaderR
Krwawa Póki umiesz zatrzymac kulture to ja po pierwszym spotkaniu z Toba jestem pozytywnie nastawiony, Nie sztuka przeklinac i obrazac na forum. Ale widze, ze mieszane uczucia maja o Tobie tutaj

Gość Marian KONlUSZKO
A Naastoletniaa to głupia pinda.

CrusaderR Nie wiem nawet czy rozmawiałam z tymi osobami, czy autentycznie kogoś uraziłam czy po prostu biorą odwet za jakąś kpinę pod ich kolejnym idiotycznym tematem w którym domagali się poklasku i głaskania po głowie. I jest mi to obojętne właściwie. Co do wysyłanie na terapię uzależnień...naprawdę, nie jesteście nikim na tyle istotnym bym przed Wami miała tłumaczyć się z czegokolwiek.

Gość pawel dobrze gada
jesteś beznadziejna KW i masz typowo męskie wypowiedzi, zgłoś się gdzieś do specjalisty , bo ewidentnie widać że coś z tobą nie tak,żegnam.

Gość CrusaderR
Moge Cie zapewnic, ze z nimi nie rozmawialem. Jestem na tym forum od dzisiaj. Widze tylko, ze wzbudzasz... Komtowersje hehe. Troche bede na chorobowym, wiec pewnie do wiem sie w tym czasie w jaki sposob podpadłas :)

Gość CrusaderR
Kontrowersjr* Dodam tylko, ze brak polskich znakow jest wynikiem urzadzenia jakiego uzywam.

Gość Marian KONlUSZKO
Naastoletniaa to głupia pinda