Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naastoletniaa

Naastoletniaa zmienia styl.

Polecane posty

Stev, dzięki, ale z tego co pamietam nie byłeś do mnie zbyt przyjaźnie nastawiony. Nie widzicie ironii w tym co robicie orendże? Wyrażacie swoją pogardę na temat kogoś kto, jeśli bylibyście normalnymi i zdrowymi ludźmi za jakich się uważacie, nie powinien Wam absolutnie przeszkadzać. Zastanówcie się nad sobą nie nade mną. A to dlaczego jestem po nocach na kafe to nie jest Wasz biznes.

Gość darker tez jest niedowidzacy
jesli krecil z nastoletnia , frustacja osiagnela u niego apogeum :O

daj spokój Kultura, może mieliśmy lekko odmienne zdania i tyle, zaszły u Ciebie jakieś zmiany, poznałaś kogoś

Nastoletnia ma ładną aparycje, a ciało to najmniejszy problem nad tym można pracować

Epitety z Twojej strony też były częścią "małej różnicy zdań"? Zmian trochę było, poznałam wiele osób, w tym paru fajnych chłopaków. Ale niestety większość jednostronnie, albo ja im, albo on mnie. Na razie chciałam skupić się na egzaminach, ale cienko mi idzie jak widać, większość notatek i książek mam na kompie więc niestety ciągle jakaś głupota odciąga moją uwagę. A co u Ciebie? Podobno spotykałeś się z kimś? "Nastoletnia ma ładną aparycje, a ciało to najmniejszy problem nad tym można pracować" A niech sobie robi z ciałem to co jej się żywnie podoba. Jednak nie musi wklejać takich debilnych zdjęć...

Gość taki jeden facet27
Powiedziałaś chociaż mamie ,że przymierzasz jej ciuchy :D ...nie no takie garsonki dla nastolatki są blee

Gość nie wiem czemu ale jak patrze
na te fotki to przypomina mi sie film "Galerianki" :o

Gość ketczupowaaaaaa
w czerwonej sukience ładnie, ale ja mimo , że mam 24 l. wybieram takie sukienki na jakieś bardziej wieczorowo-kolacjowe wyjścia. Marynarki zostaw, ale spokojnie można je ubrać do dżinsów, zobacz w sieci jak się ubiera np Maja sablewska taki miejski look. A teksty , że gruba.. fakt mogłabyś nieco zrzucić , ale jak podobasz się sobie, to olej te teksty ps. w tej koronkowej tunice .. wyjątkowo niekorzystnie

Gość obejrzałam zdjęcia
Zdjęcie 3 w pierwszym rzędzie patrząc od lewej strony ( to w czarnej sukience z czerwonym dodatkiem + marynarka) jest najlepsze wg mnie. Wyglądasz niewyzywająco ( na innych tak) nie rzuca się tak te kilka kg więcej. I jak na nastolatkę to fajny ubiór. Pozostałe trochę przesada żeby 17 latka tak chodziła ubrana. A jaki był twój poprzedni styl?

Gość Paweł.1979
mam na kompie więc niestety ciągle jakaś głupota odciąga moją uwagę. ,,,, Ty nigdy nie skonczysz zadnej szkoly zalosna popłuczyno :PJestes słaba zalosna locha bez szans na zmiany. Do Nastoletnia-nie kręcisz mnie.

Gość jaroslawe-84
:D

Widziałam, że się naczytam jaka to ja gruba jestem i jaki ze mnie pasztet. Pokazałam wam mój styl, nie na wszystkich był on codzienny . Fakt, mogłabym schudnąc, jestem tego świadoma. Chociaż mimo wszystko wydaje mi się, że zżera was zazdrość za to, że ktoś w życiu chce coś osiągnac, ma pasje, przyjaciół, rozrywki, imprezy, a wy macie tylko kafeterie. Mój wczesnieszy styl to jeansyi bluzy - masakra jakaś. Lubię swój styl jaki mam teraz. Po prostu dobrze czuję sie w takich ubraniach, wiem, że jakbym ważyła z 10 kg mniej to wszystko lepiej by na mnie leżało. A co do tego, że ubrania są zbyt elegencki... czesto chodze do filharmonii, czasem do teatru = wiadomo, że nie pójdę w bluzie z kapturem.

Gość Paweł.1979
@Naastoletniaa Masz plus za to że nie przegrywasz na Kafe jak nienormalna wilczyca. To sie chwali a nie lochy których jedynym zaintereswoniem jest Kafeteria.pl

Znam wielu nastolatkow, ktorych nie pasjonują modelki. A jak widać frystratów z kafe - tak. Ja mam długie włosy. Po prostu mialam zwiazane z tyłu . Tak mniej wiecej do połowy pleców, może troche krótsze. Ja swoją młodość mam, a ona najwyraźniej nie miała, stąd ta frustracja.

Gość charakter tez wazny
tamtej KW bym nie chcial za doplata,takie to jakies niemile,wredne,sfrustrowane,biedna chyba ma przewalone,skoro taka jest.

Gość nastoletnia sama o sobie pisze
w pomarańczy 🖐️

Gość Nastka gdybys miala
Takie zajebiste zycie towarzyskie to nie musialabys podejmowac desperackich prob zaistnienia na kafe

Gość juz lepsza ona od nieudacznicy
krwawa :O🖐️ tamtej nie lubia tu za wrednosc i babsztyl ma cos nie tak skoro spedza tu tyle czasu. kurwa przychodze po 9 godzinach z roboty a ta caigle jest na fafe.

Gość Paweł.1979
O tym mowie, już wolę Naastoletniaa niż tamto coś. EOT.

Gość Paweł.1979
kocham Janusza Desznika 😴 🖐️

Gość Loooooooóser
Rodzice wiedzą że straciłaś dziewictwo ?

Gość Paweł.1979
Podszywaj się locho, a że nie lubię tamtej krwawa to nie tylko ja jak widzę.

Gość Paweł.1979
moje życie to kafe, nic innego mi nie zostało :( śledzę młode dziewczyny na kafe i je wyzywam takie ze mnie cwelicho :O

Nie dość, że jesteś otyła, to jeszcze ubierasz się w ubrania zarezerwowane dla szczupłych kobiet. Taka jest prawda, otyłe kobiety wyglądają w nich po prostu ŹLE!

Gość Anulkaaaaaaggg
radziłabym wziąść się za siebie i schudnąc poz tym kochana ile Ty masz lat? 14 , 16? Zajmij się nauką a nie wklejaniem fotek i ukazywaniem ich w necie bo to śmieszne jest, uwierz mi.... dorośniesz to zrozumiesz.

Gość Nastka gdybys miala
Kocham cwelicha i cweli a Krwawa to kupa goowna :D

Gość buahahhhaaa
Paweł.1979---już debilka K w wstała po całonocnym pobycie na kafe i robi podszywy :D:D

Gość Paweł.1979
jestem starym zgredem a siedzę na babskim forum, czuje się jak sierota obrzygana :O