Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naastoletniaa

Naastoletniaa zmienia styl.

Polecane posty

Gość jak dla mnie niektóre
fotki sa ok ta sukienka pierwsza np ale fajnie by ci tez było w ciemnych dzinsach z prostą nogawka, bron boze przecierane, jakas fajna bluzeczka w jakis modny kolorek z ładnie zaznaczonym dekoltem , zakiecik, buty na obcasie i duza torba, jakis wisiorek

Osoba która zachowuje się tak jak opisujesz, nie jest kobietą, tylko zawistną, starą ku..ą. Tyle w temacie. I nie jestem less, zdecydowanie...

Gość Ricardo Izecson
Powinna zrzucić z 15 kg, bo to niesmaczne.

Gość Ricardo Izecson
Sam oceniłeś innego faceta po wyglądzie. Ja jestem facetem i mniej więcej wiem kto się może podobać dziewczynom. I każdy to wie. Tak samo dziewczyny.

] Ricardo Izecson-Dla mnie ten facet wygląda jak pedał, ma przynajmniej pedalski styl. Wiem że takie pedały się podobają kobietą, tylko nie wiem czemu.

Luśkaa-Być może że masz rację, czyli 99,9% kobiet to same kurwy? Czemu się tak świecisz na tym zdjęciu? Smarujesz się spermą czy jak?

Luśkaa-Jesteś bardzo ładna, ale to pewnie wiesz. Tylko czemu się tak świecisz? Po co takiej ładniej buzi makijaż?

Wow, nie spodziewalam sie, że tyle miłych słow przeczytam dzisiaj. Nie wiem czemu każdy ocenia mój gruby tyłek/nogi/brzuch/cokolwiek innego jak mi chodzilo o sam styl. Mówicie o jaśniejszych kolorach... Mi sie najbardziej własnie podoba czarny/granatowy, czerwony, bbrazowy/beżowy. Są hmm.. kobiece.

Gość CrusaderR
Prawda jest taka, ze prawdopodobnie polowa z was tutaj komentujacych sama wyglada jak paszczury, a dziewczyna nawet jesli nie powala na kolana to pokazala prawdziwa siebie. Kim wy jestescie, zeby krytykowac, nawet jesli to jest forum, a wy kryjecie sie za zaslona anonimowosci...

Luśkaa-Takie skojarzenie, twarz ci się święciła jak psu jajca, a w jajcach jest sperma, którą twój chłopka oddaje ci na twarz, a ty się tym smarujesz. Po prosty pierwsze moje skojarzenie z twoją świecącą twarzą:):):) Kobiety już tak mają, że lubią się dawać facetowi poniżać i pozwalają mu spuszczać się na twarz

CrusaderR "Kim wy jestescie, zeby krytykowac, nawet jesli to jest forum, a wy kryjecie sie za zaslona anonimowosci..." Dziewczyna dała zdjęcia, założyła o tym temat, więc czego Ty oczekujesz? Wyrażanie swojej opinii czasami pokrywa się z krytyką, taka jest gorzka prawda, a jeśli ktoś sobie nie radzi z negatywnymi wypowiedziami to niech nie wrzuca zdjęć swojego cielska na forum dyskusyjne, bo później takie są tego efekty.

fiku mikuuu-Nie lubię lesbijek, a spermę ma w jajach a nie w głowie, bo co najwyżej to chodzi główką a nie głową.;)

Podobaja mi sie dwa pierwsze stroje u gory z lewej. Uwazam ze powinnas ubierac sie w czane ubrania z nutka czerwieni, a nie w jasne kolory i nie pokazywac golych nog, bo Cie to optycznie pogrubia.

fiku mikuuu-Na zdjęciu nie widać żeby się mi świeciła. Pedałom się świeci, ale to oczywiste z czego..... Więc tak mi się skojarzyło brzydulko.

Gość CrusaderR
Bielyje rozy Masz jak najbardziej racje. Musiala sie spodziewac krytyki, a jesli nie brala tego pod uwage to jest naiwna. Ja nie neguje ludzi, ktorzy krytukuja, bo kazdy ma do tego prawo. Ja neguje sposob wyrazania tych mysli.

Gość Egoisteeee
Twarz okej.

fiku mikuuu-Ćpałem taką jedną brzydlukę w okularach z brązowymi oczyma....