Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naastoletniaa

Naastoletniaa zmienia styl.

Polecane posty

Gość Krwawa Wiłczyca
Jestem gownem. :classic_cool::O

Gość Krwawa Wiłczyca
Kocham Janusza Desznika :O:(

Zazdrość was zżera... Przykro mi, ale to widac. Ktoś chyba nie wie, jak wygląda otyła osoba... Jeśli wy w wieku 17 lat ubierałyście się w stare wyciągnięte swetry i dzwony, to nie dziwie się, że tak was to boli. A drugim powodem czemu was to boli może być fakt, że się zestarzałyście i tęsknicie za młodością.

jaka zazdrość? Hahahahaha popatrz jeszcze raz w lustro dziecko i pomysl... czy faktycznie mamy czego. dieta i siłownia i zero słodyczy od dziś!

Gość Loooooooóser
tęsknisz za swoim utraconym dziewictwem ?

Gość Krwawa Wiłczyca
Jestem nikim i dlatego żyję tylko kafaterią. :(

Ja siebie lubie. Nie bede słuchać starych panien z kafeterii, ewentualnie samotnych matek lub tych ktorym w zyciu cos nie wyszło. Bo dziewczyna powinna podobać się chłopakowi a nie innym kobietom, czy starym nieudacznikom

Nie wiem.. w czym problem :O. Po prostu zaczęła sie ubierać bardziej kobieco i jeśli taki styl jej odpowiada i czuję się w nim komfortowo, to niech się ubiera. To, czy powinna schudnąć, czy nie, to tez jej sprawa. Jeśli nie ma odpowiedniej motywacji, żeby schudnąć, to znaczy, że taki stan rzeczy jej odpowiada, a jeśli jej to odpowiada, to w czym problem? Jeszcze raz, bo ja nie za bardzo rozumiem.. :O Dlaczego tak po niej jedziecie?

Gość Dickinson
jest brudna.

Gość schudnij dziewczyno bo
jak na razie jestes tylko glupim nastoletnim pasztetem

Gość patrząc z boku
chwalić sie na kafe nowymi ciuchami i rozpoczęciem życia towarzyskiego ( że je sie w ogóle ma) to wiocha i bardzo dziecinne tyle w temacie

Gość styczniowy przyjaciel
Nastoletnia fajnie wyglądasz w czerwonej sukience. To zdjęcie po prawej w czarnej mini też fajne. Uważam, że nie zła z ciebie laska. Kochanego ciałka nigdy za mało. Niech każda z was dziewczyny spojrzy w lustro lub będzie na tyle odważna aby je pokazać na forum

"Kochanego ciałka nigdy za mało." Drogi orendżu, wyszło Ci coś zupełnie innego, niż docelowo (chyba) miało wyjść.. :) Nastoletnia, nie zwracaj na niektórych uwagi, wyglądasz dobrze :). A najważniejsze jest to, żeby dobrze się czuć z samym sobą :).

Mnie też nastoletnia się bardzo podoba, ładna dziewczyna z niej, a nie jakiś wieszak. Widzę że rokkkk ma pociskacza, albo to ten ksiądź. Rokkk też jest bardzo ładna. Co takie ładne dziewczyny robią na kafe?

Do tego nastoletnia fajne ma cycuszki, pewnie jej jeszcze rosną...

gość od rokkk podobny jest do tego boksera Witalija Kliczki

Tacy pedałki to zawsze mają szczęsicie do ładnych dziewczyn. Ciekawe czy to ten ksiądz?

czerwona sukienka boska :) generalnie fajny styl, tylko lepiej ci w długości tuż przed kolano (zdjęcie 1 i 2), do mini zakłądaj czarne rajstopy kryjące, nie noś mini na gołą nogę lub cienką rajstopę bo mas zzbyt masywne nogi

fiku mikuuu-Nogi ma ładna, nie znasz się, chyba że jesteś les i się wypowiadasz

widać przypakowany, chyba prędzej jakiś trener fitnesu

widać przypakowany, chyba prędzej jakiś trener fitnesu

fiku mikuuu-z tym paskiem to fakt, pasek ładnie podkreślił by jej cycuszki

Nie chciało mi sie czytać od poczatku. Nastoletnia - mi się bardzo podoba, postawiłabym tylko na Twoim miejscu na trochę żywsze kolory. Czerwona sukienka super :) I nie przejmuj sie tymi tekstami o dietach - wygladasz jak kobieta i to jest bardzo fajne moim zdaniem :)

Luśkaa- A ty jesteś less? Bo kobieta nigdy innej kobiecie nie powie że ładnie wygląda, a jak mówi to znaczy że kłamie i mówi to z uprzejmości ale mówi to brzydkiej, po to żeby się dowartościować.

fiku mikuuu- A skąd wiesz że ładna? Jak podobają ci się tylko faceci, to przecież nie możesz tego wiedzieć.