Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge sie tego pozbyc

wiecie co jest najgorsze

Polecane posty

wkurzony... to mnie teraz topikowo polizales, haha usmiechnij sie ...i zapomnij! pseudokontakt, to jest dla mnie zredukowana forma kurtuazji, jestem za...sorry!

- usmiechnij sie ...i zapomnij! Uśmiechnąłem się, ale o czym mam zapomnieć...tego nie wiem :-) - pseudokontakt, to jest dla mnie zredukowana forma kurtuazji, jestem za...sorry! Nie ma sprawy :-) Sms jako zredukowana forma kurtuazji...ale zredukowana do czego? Moim zdaniem sms jako jakakolwiek forma kurtuazji, to oksymoron. Albo kurtuazja, albo sms :-) Jestem przeciw smsom. Kurtuazji zresztą też :-) Jak kochać, to do szaleństwa. Jak rzucać, to z hukiem :-). Ale proponuję zakończyć dyskusję o smsach, bo chyba nie o tym jest wątek :-). Więc z mojej strony EOT.

- usmiechnij sie ...i zapomnij! Uśmiechnąłem się, ale o czym mam zapomnieć...tego nie wiem :-) - pseudokontakt, to jest dla mnie zredukowana forma kurtuazji, jestem za...sorry! Nie ma sprawy :-) Sms jako zredukowana forma kurtuazji...ale zredukowana do czego? Moim zdaniem sms jako jakakolwiek forma kurtuazji, to oksymoron. Albo kurtuazja, albo sms :-) Jestem przeciw smsom. Kurtuazji zresztą też :-) Jak kochać, to do szaleństwa. Jak rzucać, to z hukiem :-). Ale proponuję zakończyć dyskusję o smsach, bo chyba nie o tym jest wątek :-). Więc z mojej strony EOT.

masz zapomniec o marudzeniu sfrustrowanej kobiety, haha jakie sms-y, nie pisalam o zadnych sms-ach, bo i tez zadnych nie wysylam (od 3 lat nie mam nawet komorki, moj wybor - dziekuje za wspolczucie, haha) jestes sympatyczny facet, tak trzymaj...a jak z hukiem, to czy idzie to lukiem? czy prosto i przepisowo w lico? (to chyba przestane sie do ciebie usmiechac, sorry ale musze wtedy tego zaniechac!)

a propos, wkurzony- jak tam twoja sytuacja z kochankami? z nimi tez konczysz z hukiem? lub wylacznie? bo np stoja w nizszej hierarchii bliskich osob?

- masz zapomniec o marudzeniu sfrustrowanej kobiety, haha Ach...OK :-) - jakie sms-y, nie pisalam o zadnych sms-ach, bo i tez zadnych nie wysylam (od 3 lat nie mam nawet komorki, moj wybor - dziekuje za wspolczucie, haha) Nie współczuję. Zazdroszczę. Też muszę spróbować! - jestes sympatyczny facet, tak trzymaj... Dziękuję :-). Nawzajem. :-) - a jak z hukiem, to czy idzie to lukiem? czy prosto i przepisowo w lico? Z hukiem, czyli efektownie (a nawet dramatycznie!), ale przede wszystkim raz ale porządnie :-). Np. tak, jak Rhett Buttler w "Przeminęło z wiatrem"..."My dear, I don't give a damn." :-). Nie każdy może być Clarkiem Gable, ale można (i należy!) sie starać :-). pozdrawiam :-)

- a propos, wkurzony- jak tam twoja sytuacja z kochankami? z nimi tez konczysz z hukiem? lub wylacznie? One kończa ze mną :-). Z hukiem! - bo np stoja w nizszej hierarchii bliskich osob? Czekałem na taką ripostę...:-)

;) i sie doczekales,ale to raczej ciekawosc z mojej strony twojego postrzegania. w koncu kochanka moze byc dla kogos bardzo bliska osobą,a dla innego ot taką znajoma od seksu głownie

juz tu pisalam i wiele osob mialo podobne zdanie... uwazam ze jezeli ludziom nie wyszlo wspolne zycie ich drogi powinny sie rozejć i mam tu na mysli i pary w wolnym zwiazku i malzenstwa ale jezeli rozpad zwiazku jest tylko z powodu jednej osoby...zal w czlowieku zostanie bardzo dlugo... i kazde spotkanie bedzie przypominac o tej osobie ktora nas zawiodla...spotkania i zyczenia? nie zartuj...prawda jest taka ze temu kto nas skrzywdzil nie zyczy dobrze :p wiec lepiej nie utrzymywac kontaktu...dopoki emocje i uczucia nie umra...

- jestes sympatyczny facet, tak trzymaj... Dziękuję . Nawzajem. zaraz, zaraz...ja nie facet, haha Nie każdy może być Clarkiem Gable... A ja bym napisala: nie kazdy chce byc Clarkiem Gable. Moge? (choc jesli wymaga tego sytuacja, to tez potrafie rzucic...sie, kogos, czyms - to takie moje haiku, haha)

Gość Konserwatysta oświwecony
A ja jestem ciekaw jak wy to odbieracie jak wy z kimś zerwaliście i ta osoba zerwała z wami kontakt, albo jak ktoś w was zakochany po waszym odrzuceniu zerwał kontakt? Jak myślicie o takich osobach? Pytam bo widuję sie czasem ze znajomą przypadkiem, która nie chciała byc ze mną a było między nami na początku dobre i wesołe kumplowanie sie i chce aby myslała o mnie dobrze a zerwałem kontakt. Jak myslicie?

jesli odrzucilam kogos bo uczucia wygasly lub w ogole od pcozatku nie bylo szans na cos wiecej i ten ktos urwal kontakt,to mysle, ze boli go urazona duma, ma zal do mnie, ciezko mu przyjac te sytuacje . ludziom trudno przyznac sie do porazki,przejsc nad tym do porzadku dziennego i utrzymywac znajomosc jakby nigdy nic, mysle,ze trzeba duzo dojrzalosci emocjonalnej do tego by tak umiec.

wiec jezeli chcesz by myslala o tobie dobrze,to sie odezwij:) zwykle ''czesc,co tam slychac'' i ona na pewno pomysli z szacunkiem o tobie.

Gość kominiarskie komuniy
ale do tego tez trzeba nieco dojrzalości

no i o tym tez mowie.