Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga 19

Moj chlopak zle sie do mnie odzywa... Co zrobic w takiej sytuacji? Pomozcie pros

Polecane posty

Gość Aga 19

Mamy 6 miesieczne dziecko to tak nawiasem. Czasem wydrze sie w nocy na mnie gdy kaze mu zapalic lampke bo musze do malej wstac. Nie chodzi o wyzwiska typu kurwa ale takie lzejsze. Mowilam mu zeby mnie nie wyzywal ale on dalej swoje.. Nie mam juz sily. Pomozcie

Gość kasaa
nie potrafiłabym być z kimś kto tak mnie traktuję to jest psychiczne gnębienie jak sytuacja się nie poprawi to powinnaś go zostawić,bo każdy może mieć gorszy dzień itp.ale jak on wogole cię nie szanuje i to się często powtarza to pozniej bedzie jeszcze gorzej

e tam.zaraz zostawiac go z powodu darcia "japy" :-P Ja bym rozwiesila wszedzie kartki na scianach, meblach z napisem : - w tym domu rozmawia sie , darcie" japy " nie wskazane!!!!!!!!!!!!!! .

Gość kasaa
darcie japy to co innego a brak szacunku też on ją wyzywa i autorka sama pisze że bardzo jej to przeszkadza,jednak jakieś granice powinny być bo w przyszłości może być jeszcze gorzej

moze ja poklepie lekko temat ale marzeniem faceta jest kobieta ktora szuka rozwiazan wlasnie takich jak pisze eleeene ! niestety ciezko jest o taka bo jest mnostwo jak panna kasaa ktora ucieka od problemow a nie o to chodzi bo trzeba problem rozwiazac : )

a darcie" japy" to co innego , niz zle odzywanie? I dlatego zanim ma odchodzic z 6 miesiecznym maluchem, musi zaczac od stawiania granic partnerowi. Musi uzmyslowic mu, ze w ten sposob zachowuja sie osoby uposledzone emocjonalnie i umyslowo. Musi pokazac, ze taka postawa tego pana, bedzie ignorowana. Albo dorosnie do niej, jako czlowiek stabilny ,albo autorka siegnie po radykalne metody . Ale moze najpierw warto postarac sie troche wychowac Gbura :-D

Gość kasaa
ale czy dla dziecka nie lepiej jak bedzie się wychowywało w spokoju?Ja tez jestem zdania że trzeba walczyć ale jak jest o co a braku szacunku nie toleruje bo znam dużo przypadkow takich potem dochodzi do bicia i innych patologii ,może w tym przypadku nie jest jeszcze tak żle to już autorka musi zdecydować

Gość Aga 19
On po prostu nie potrafi sie pohamowac. Juz po wszystkim gdy ja jestem zla to on probuje zrobic cos zebym sie smiala i o tym zapomniala. I tak w kolko...

Gość fhdtrhyryxjr
gdyby facet się tak na mnie wydarł to musiałby sam wstawać do dziecka niech zobaczy jak to jest a nie królewicz jebany światła nie zapali bo trzeba wstać do dziecka daj mu w ryj zobaczysz ,ze już mordy nie otworzy

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wez kiedys wyzwij go tak samo moze wtedy zrozumie jak sie zachowuje

Gość Aga 19
Dzieki dziewczyny :)