Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cóż zdarza się..

proszę o pomoc jakiegoś audiofila ważne!! :)

Polecane posty

Gość cóż zdarza się..

Cześć zamierzam kupic sobie dwie kolumny głośnikowe i amplituner. moze w przyszłości dokupiłabym głośnik centralny oraz dwa tylne. Patrzę na Allegro i zupełnie nie wiem co jest ok a co nie. Czy jest tu jakiś specjalista od audio do domu? zalezy mi na tym, aby w dobrej cenie mieć w miare jakość dźwięku. Wygląd też jest ważny ale nie na pierwszym miejscu. mam przeznaczony budżet około 3500zł bardzo proszę o linki lub rady co warto kupić a co nie z góry dziękuję :)

Gość robotnike budowlane
Pani, za 3500 to jedynie audiofilskie kolumny und jakis nad czy rotel uzywane. Za ta kwote nic nowego nie kupisz🖐️

Gość robotnike budowlane
P.S. poszukaj na all Acoustic Energy Evo 3 i do tego dobierz jakiegos nad'a czy rotel'ka:classic_cool:🖐️

Gość robotnike budowlane
P.S. 2 jesli audiofilskie to w zanym wypadku nic poza 2.0 🖐️ przyklad AE Evo 3 i MF Electra m1 http://www.youtube.com/watch?v=k_iqzv2K9eY :classic_cool: Naprawde nie trzeba majatku na wyczesany sprzet, trzeba tylko wiedziec co kupic:classic_cool:🖐️

Gość a klipsch?
2xF1, 2xB2 i C2

Gość robotnike budowlane
jesli te klipcze na allegro za pare 899zl nowe to ja wole uzywki AE, ktore w momencie premiery kosztowaly ok 3tys.