Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaam dośććć

Czemuuu faceci tacy są?? Mam dość nikt mnie nigdy tak nie skrzywdził!!!!!!!

Polecane posty

Bo my kobiety zbytnio dogadzamy, staramy się, a oni i tak kiedyś to zmarnują! Nie warto! Trzeba cieszyć się zyciem, a nie płakać po facetach! I liczyc tylko na siebie.:) Zycie i bez nich jest fajne:)

Gość jestem ciekawa czy choc jedna
a nie mozesz po prostu wyrzucić go z zycia??? spotykacie się jakoś??? widujecie się gdzieś? szkoła?studia? znajomi? Najlepszym lekarstwem jest całkowite cięcie, nie myśl o nim, żyj swoim życiem ,a znajomych poproś , aby nie wtajemniczali cię w jego ekscesy i durne wywody i kłamstwa

Gość niekonieczny
już widziałem , jak się ludzie rozstawali z powodu jednego źle powiedzianego zdania. Potem żadne nie chciało już nic wyjaśniać, bo każdy czuł się dotknięty. Staram się dać, patrząc z boku, najrozsądniejszą radę.

Gość kasaa
olej burakow!Jeszcze spotkasz własciwego

Gość maaaaaam dośććć
tak wspólni znajomi ...i to jest najgorsze,że ja mam wrażenie,że wszyscy wiedzą coś czego nie wiem ja...no może nie wszyscy..ale jak się ostatnio spotkaliśmy to dziwnie sie czułam. niekonieczny - ale jak?jakby chciał cos wyjasnic to by wyjaśnił,a on udaje jakbym była niewiadomo jak okropna ( mimo,że prędzej wszystkim wokól i mnie mowil co innego) i jakby mnie nie znał..

jestem ciekawa czy choc jedna ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jesli specjalnie dla niego zrobiłaś chatkę z piernika w dodatku z serduszkiem, chociaż w ogóle nie jesteście jeszcze parą to nie dziw się że zwiał gdzie pieprz rośnie. Kobiety za wiele sobie wyobrażacie zdaje mi się. Facet musi gonić zająca, tam gdzie zając sam się na tacy podaje nie ma dla faceta nuty ciekawości wiecie chodzi o to całe polowanie...niby bzdura ale jednak coś w tym jest

Gość jestem ciekawa czy choc jedna
żadnej chatki nie zrobiłam tylko wykroiłam z foremki jak setke innych kształtów :-O i innych dekoracji i nie robiłąm specjalnie dla niego :-O jeszcze czego!!!! Zawsze robie i zawsz będę! robiał zanim pojawił siew moim zayciu i napewno nadal będę robic, a zrobiłąm bo były święta i zawsze bliskim daję na święta pare pierniczków. To chyab nie ejst zbrodnia.

maaaaaam dośććć pogoń palantowi kota jak opowiada innym o tobie rób to samo. Faceci to dziwaki nie wiadomo co mu odwaliło, może sie czegos o Tobie dowiedział, usłyszał. Jak go spotkasz to najlepiej przy kimś ze znajomych zapytaj o co mu właściwie chodzi i czy ma jakies kompleksy z tobą związane bo nic was nie łączyło a opowiada bzdury. I niech se pobiega jak ma za dużo energii a nie będzie Ci tyłek obrabiał. Co za dupek swoją drogą. Nie udawaj ze cię to nie obchodzi przy znajomych pytaj otwarcie o co mu biega bo ten dupek jest chyba zbyt pewny siebie, a ty nic z tym nie robisz.

Gość maaaaaam dośććć
On własnie ostatnio zrobil sie zbyt pewny siebie,nigdy prędzej taki nie był..

to jakiś palant może rzeczywiście nie okazywalaś że ci się podoba i taki urazony teraz jest ze próbuje odwrócic kota ogonem. nic innego mi nie przychodzi do głowy.

Gość maaaaaam dośććć
no możliwe.. :( już nie wiem sama,nie wiem...

Łomu jak się nudzi to lubi bić pianę, łomu mówimy VON!!!!!!!!!!

Gość maaaaaam dośććć
nie wiem o co Ci chodzi??

Gość maaaaaam dośććć
aa bo to podszyw! dobra już nieważne : )

Gość maaaaaam dośććć
nie podszywaj sie pode mnie , ok?????

Faceci czasem robią rzeczy, które nam trudno zrozumieć, ale może nie warto próbować... masz 3 opcje: możesz go spytać, możesz udawać, że nic się nie stało lub ew. jeżeli wśród tych Waszych wspólnych znajomych masz np. jakąś bliższą koleżankę, to spytać, co on takiego o Tobie powiedział. Ja już nie próbuję ich rozumieć, ani na nich liczyć... może nie warto... a z drugiej strony sama czasem robię coś, czym siebie zaskakuję.. To przykre, że w pewnym momencie robi się taki łańcuszek: ktoś nas zranił, więc my, nawet niechcący, nie z premedytacją, ranimy następną osobę. I tak jest coraz więcej osób, które generalizują i mówią, że wszystkie kobiety lecą tylko na kasę, a wszyscy faceci chcą tylko przelecieć laskę i pójść do następnej. Pytanie, czy warto? Może jednak warto poznać drugą osobę, warto nie zakładać, że będzie taka sama, jak nasz poprzedni partner...

Gość niekonieczny
no i otóż to, Może mu jakiś kolega powiedział, że mu dałaś na imprezie? I sie zdołował i się idgrywa, choć nie potrafił Cie zapytać. Może, może, może co innego. skąd masz wiedzieć, jak nie wyjaśnisz?

Gość Blackandwhite___26
Moja historia jest dziwna bo znam się z nim pare ładnych lat,to znajomy mojej kolezanki ,on był w związku i ja też przez pare lat. Spotkaliśmy się na sylwestra i bawiliśmy się super,pozniej pare dni pożniej spotkalismy sie u tej kolezanki na urodzinach.. Tez bawiliśmy się super,wiadomo alkohol i całowaliśmy się i w sumie przytulince! Podoba mi się i z tego co wiem to ja jemu tez. Pozniej spotkalismy się dwa razy na kolacje(zaprosił Mnie) Rozmawialismy i stwierdził,ze chciałby sie zemna spotykac ale musi wyjechac na pare miesiecy do anglii.Więc pojechał,powiedział,ze bedziemy mieli kontaklt ze soba. fakt napisał ,ze dojechal itp. ale czy to ma sens?czy warto czekac?

Gość maaaaaam dośććć
niekonieczny - nie to raczej nie możliwe,myslę,że to raczej ''On'' mógł gadać rózne tego typu rzeczy,mimo,że NICZEGO mu nie dałam! Nie wiem straszne,niby czuję sie lepiej..ale dalej to jest jakiś koszmar!! Tym bardziej,że to ON wszystko zaczął..mówił,ze mu sie podobam ale nie wie jak do mnie trafić itd.

Gość Pascalowa
Tak postepują mężczyźni którzy mają jakiś kolosalny kompleks. Gdybyscie się dłużej spotykali to zapewne kompleks wyszedłby na jaw.

Gość maaaaaam dośććć
MA KOMPLEKSY wiem o tym,tylko teraz za wszelką cenę stara mi sie udowodnić ,ze jest jakiś '' LEPSZY'' a ja znam te jego ''słabsze strony''