Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jest źźźźle

też tak macie że żaden facet nie jest wstanie was

Polecane posty

Gość nie jest źźźźle

poderwać bo odrazu się domyślacie o co chodzi i że was bajeruje i już czar pryska ?

Gość trujacadorotka
tak dopoki nietrafisz na tego wyjatkowego :)

Gość nie jest źźźźle
ale to jest wkurwiające wręcz :O

Gość nie jest źźźźle
czasami wręcz chciałabym na gościa polecieć ale nie mogę bo wiem że on mnie bajeruje no i nie mogę! ah te problemy o 2:40 :D

Gość anonimowo bardzo dziś
Ja ide spać Ale osobiście nigdy nie bajerowałem żądnej kobiety. Może gdzieś w podstawówce ale nie pamiętam.... No chyba że za bajer weźmiemy kotku słonko misiu myszko itd ale to już blizsza znajomość. Nie pije nie pale i nie ćpam. I nie mogę pojąć samotrucia. Ja co najwyżej przesadzam z masturbacją i LUBIĘ ZAPIERDALAĆ. Raczej to kobiety zwracają na takie szczegóły jak tel lap itd. A akurat uwielbiam elektronikę. Ale nigdy tym nie szpanowałem po prostu muszę mieć zawsze przy sobie net itp. Jeszcze 3 lata temu pda to było coś dziś każdy ma. Szczerze to w pracy starej miałem takiego gościa byliśmy razem coś naprawiać. I KAŻDĄ BABĘ PODRYWAŁ NIKOMU NIE ODPUŚCIŁ NAWET PSU. W jakimś kebabie. Jaka kolwiek młoda rehabilitantka. Szefowa placówki. Jakaś dziewczyna co z psem szła. Jakieś 2 dziewczyny co coś jadły. Po prostu do każdej.