Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pawel75

Gdzie najlepiej wymienic walutę ?

Polecane posty

Gość terkatera
Ja od roku wymieniam w wymieniaj.pl i ma najkorzystniejszą ofertę , więc polecam.

Gość ubarateks
Wymieniajcie przez kantory internetowe - raczej taniej się nie da. Kursy na mieście są bez porównania wyższe. Do tego dochodzi jeszcze kwestia dostępności waluty. Nie ma co ukrywać, że w sieci jest po prostu łatwiej i szybciej. O jakie sumy chodzi?

Gość adamekos
Bardzo duże różnice są. U nas przy 300 frankach miesięcznej raty, mamy po przejściu na ekantor.pl około 40 zl miesięcznie oszczędności. Sporo - a taki efekt daje różnica w kursie na poziomie kilkunastu groszy... Poza tym - przez internet dużo szybciej się to załatwia.

Gość jakub brezek
Potwierdzam. Wymieniam tam od blisko roku. Generalnie waluta na mieście jest znacznie droższa, przez kantor internetowy można to załatwić dużo łatwiej.

Gość marek kowalik
A nie ma żadnego wymogu odnośnie ilości dokonywanych operacji, albo ich wartości? Mogę założyć u nich konto i z niego nie korzystać? Może i pytanie głupie, ale w tym momencie mam potrzebę stałego wymieniania waluty, jednak nie wiem czy ta potrzeba nie zniknie w ciągu kilku tygodni. Przyznaję, że kursy w stosunku do miasta są bardzo atrakcyjne.

Gość jakub brezek
Nie ma takich limitów. A zresztą - co im zależy? Skoro nie prowadzą żadnego rachunku bankowego dla klientka? Konto im nie ciąży. A przecież jeśli nie używasz to w każdej chwili możesz je usunąć. Gdzie widzisz problem?

Gość breszek
Daje do myślenia - https://ekantor.pl/kalkulator-walut/ Ale ludzie nadal wymieniają pieniądze w bankach, nie mówiąc już o całkowicie bzdurnym wymienianiu w galeriach i centrach handlowych. tam to dopiero kursy są szalone.

Gość adamecki
Pamiętajcie, że dalej żyjemy w czasach, w których ludzie boją się płacić rachunki przez internet, bo nie mają papierowego potwierdzenia. W tym przypadku jest podobnie. Kto po latach wymieniania w banku waluty policzy ile stracił w stosunku do kursów internetowych, może być z lekka wkurzony. Fajne auto można za to kupić.

Gość harekesiak
Normalnie - po prostu banki robiły nas w konia przez lata - szkoda że ustawa to regulująca została wprowadzona tak późno. Bo klient powinien mieć wybór skąd weźmie walutę - tak nie było. I faktycznie dla kogoś kto przez lata płacił raty w bankach te kilka lat spłacania wygenerowało potężną stratę.

Gość gość
Według mnie najlepiej wymieniać w kantorze internetowych cashbroker.com tanio, szybko bez komplikacji

Gość adam korski
Wymieniam walutę przez ekantor.pl - zawsze udaje się to załatwić przy bardzo dobrych kursach, spread walutowy jest niski, a poza tym - nie ma dodatkowych kosztów. Nie wymieniam bardzo dużych sum, ale mimo wszystko to robi dla mnie istotną różnicę. Te kilkadziesiąt złotych miesięcznie zostaje w kieszeni.

Gość antykes
Tam nie ma żadnych opłat towarzyszących? Tzn. prowizji od transakcji, za prowadzenie konta, ewentualnie innych? Jaki jest koszt całkowity?

Gość ddddvv
Mam trochę doświadczeń z taką platformą wymiany walut jak Amronet -amronet.pl. I są to raczej dobrej doświadczenia. Kursy mają przyzwoite, idzie zaoszczędzić, no i sama kwestia wymiany pieniędzy jest logiczna i prosta. Wpłaca się środki na konto, wymienia po konkretnym kursie i transferuje na swój rachunek bankowy.

Gość tomsonka
Mnie bardzo szybko przelali pieniądze z Amronet po dokonaniu wymiany. Wieczorem zleciłam, a w południe mniej więcej kolejnego dnia już były na moim rachunku w Reiffeisen.

Gość gość
Niezłe kursy można wyłapać jeśli chodzi o funta na stronie amronet.pl. Ogólnie z tego co widzę robią regularnie jakieś akcje dla nowych klientów. Aktualnie mają coś takiego jak cashback 25% z prowizji, także można dodatkowo zaoszczędzić.

Gość gość
najlepiej wymieniać w kantorach internetowych, z doświadczenia polecam cashbroker

Gość robix44
Sporo ostatnimi czasy wymieniam dolara online i najczęściej korzystam ze strony www.amronet.pl. Tu jest fajnie zrobiona obsługa klienta, kontakt jest szybki i co ważniejsze – rzeczywiście potrafią pomóc, wychodzą frontem do klienta.

Gość biznesłumen
Moim zdaniem przez internet najwygodniej. Tylko trzeba mieć sprawdzony kantor, jak ten który polecił mi ojciec: www.wymieniaj.pl

Gość blanck
przez neta w wymieniaj.pl

Gość konkurra
Dla mnie też najlepszą ofertę ma wymieniaj.

Gość Lekka4
Najlepszy z kantorów online jak dla mnie jest wymieniaj.pl polecam bo wielkie korzyści można mieć.... szczególnie im większa kwota wiadomo ;D

Gość gość789
W wymieniaj.pl całkiem bezpiecznie i szybko. Korzyści o wiele lepsze niż w stacjonarnych i innych

Gość faterr
Funkcjonalny i prosty w działaniu jest kantor Amronet -www.amronet.pl. Można za darmo założyć sobie tutaj konto, jedyną opłatą jest prowizja uzależniona od wysokości miesięcznego obrotu, im większe sumy się wymienia tym prowizja niższa.

Gość latawicka
A dla mnie zdecydowanie najpewniejszym kantorem jest www.wymieniaj.pl Korzystam od dawna.

Gość fresenka
Ja również stawiam na www.wymieniaj.pl moim zdaniem w porównaniu do innych kantorów są najbardziej obiecujący...

Gość marek33
Sam używam konta na stronie amronet.pl do wymiany eurosów i korzysta się dobrze. Cała wymiana nie trwa długo i nie jest jakoś wybitnie skomplikowana. Nawet mój tato zaczął ostatnio z tego kantora online korzystać, choć on za bardzo – internetowy nie jest.

Gość marcinekrr
Dobrze pomyślany system do wymiany waluty ma Amronet na swojej witrynie amronet.pl. Transfery pieniędzy są robione sprawnie, bez opłat jeśli chodzi o wpłatę ZŁ do banku w Polsce. Dobrze jest też wyposażono konto użytkownika, gdzie ma się podgląd na całą swoją historię transakcji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować