Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam82

Lata ukrycia, lata wstydu... aż w końcu znalazłem.

Polecane posty

Gość anulia
prowo .. znowu gość z bliznami chwali się podbojami .. było ..

Gość jaka mucha taka wiosna
Ja ją bardzo kocham, a mam mało czasu żeby być przy niej jak najwięcej. Chcę o nią dać, być z nią jak najwięcej a mam zobowiązania i dość adsorbującą pracę. to chyba w dobie internetu i telefonii cyfrowej nie jest problem? ;) można podesłac kwiatka bez okazji w środku dnia,jakis czuły sms, że mimo iz nie ma cie przy niej to myslisz itd.kobieta to docenia:) boję sie innej rzeczy i może teraz przejaskrawię - niektórzy z tej wielkiej miłości stają sie bardzo zaborczy. nawet zabijaja , bo boją się utraty tej osoby. mam nadzieję,że ciebie to nie dotyczy;) a obawy o związek, w którym człowiek naprawde kocha to normalne. masz niskie poczucie wartości ( nikt poza tobą ci go juz nie poprawi - rodzice chyba się nie spisali ) i to tez robi swoje. CIESZ SIĘ CHWILĄ bo nikt, nawet w idealnym związku nie wie co będzie jutro a zycie naprawdę potrafi być jak pudełko czekoladek;) TU i TERAZ żyj - przyjda problemy to się będziesz martwił - oby jak najpóźniej. powodzenia

Gość onawi
kurde nie czytalam wszystkiego ale juz byl podobny temat tylko ze pisala go laska,ze kocha chlopak ktory ma zrabana psychike i blizny ktore tatus mu w dziecinstwi zafundowal.....poszukaj w wyszukiwarce , nie moze byc pomylki za duzo rzeczy sie zgadza to pewnie twoja laska pisala o waszym problemie i twoim wstydzie........

Gość no men no cry
Moi bliscy znajomi - on z blizna prawie na calej, przedniej, gornej czesci torsu. Pamiatka po powaznym oparzeniu (z wlasnej glupoty). Sa malzenstwem od kilku lat a drugie tyle mieszkaja razem. Maja troje dzieci. Ona kocha go bardzo mimo iz gosc ma trudny charakter - i nie wyobraza sobie zycia bez niego. Blizna nie ma tu nic do rzeczy prawde mowiac a przypomnialam sobie o tym czytajac Twoj topik. Osobiscie pogonilabym takiego goscia z uwagi na charakter (wybuchowy, wyrywny, sklonnosci do agresji, wulgarny) - a zona, mimo to, wciaz darzy go taka sama miloscia jak na poczatku zwiazku. Skoro zdecydowala sie byc z nim to wziela pod uwage nie tylko wyglad. U Ciebie moze byc podobnie, dla niej blizny to czesc Twojej osobowosci, ktora pokochala. A to Ty sam robisz z tego wielkie halo (choc wcale Ci sie nie dziwie, to dla Ciebie wciaz problem, te blizny istnieja bardziej w Twojej glowie niz na ciele). Moja filozofia jest prosta jak drut - albo kogos akceptuje albo nie. Z calym dobrodziejstwem inwentarza. I bez oszukiwania sie.

Gość jakies prowo
weźcie prawiczkie przestancie pisac takie bzdury :O🖐️

Gość No to może ja napiszę
Mój mężczyzna też ma blizny. Jest po wypadku. Od pasa w dół miał masakrę. Blizna goni bliznę, a skórę, szczególnie nóg ma pokrytą setkami plam i plamek ( skutek uboczny leczenia). Zapewniam Cię, że w niczym mi to nie przeszkadza. Kocham każą z jego blizn, i znam na pamięć. Naprawdę, u Was też może być dobrze. Tylko ufaj, daj się kochać. Kochaj.

Gość prowokacja jak nic v2
30 letni lekarz na stażu, singiel, nie dostanie kredytu mieszkaniowego bo z taką pensją nie ma zdolności kredytowej. Z żoną + jej pensją, to już by miał. No i ten ojciec polewający kwasem a potem tnący ostrymi narzędziami. Wybaczcie ale to za dużo nawet jak na to forum :O

Gość agniecha wlkp
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25763/oparzenie_kwas_kambodza_11_afp_550.jpeg http://wiadomosci.wp.pl/gid,14089516,img,14090783,opage,3,galeria.html Tak wygladaja poparzenia kwasem!!!!!!! a wy mowicie "ale ty masz problem", nie no w ogole nie ma sie czego wstydzic haha Autorze ciesz sie ze masz taka panne i korzystaj ze zwiazku nawet jesli ona jest z toba za kase!!!!!!!!! co ci zlezy prowokacja jak nic v2 a z kad wiesz ze nie dostal i niejest na stazu tylko juz specjalizacja nie? wogole to teraz mozna dostac kredyty jak sie chce to nie pieprz glupot

Powiem ci jedna rzecz, a mianowicie, ze nie zmienisz faktu, ze masz blizny na ciele, chyba ze jakas operacja kosmetyczna (nie wiem), ale mozesz zmienic swoje zachowanie, swoj sposob bycia. Zyje juz na tym swiecie dosyc dlugo i wiem, ze pewni, elokwentni i do tego inteligentni faceci, ktorzy maja na dodatek dystans do siebie i do swojego wygladu, nie musza miec urody ani pieniedzy. Do takich kobiety sie kleja. Trudno ci pewnie to zrozumiec, ale powod jest taki, ze przy takim facecie ma sie wrazenie, ze ten to sobie zawsze poradzi. Ze ja z takim nie zgine. Wystarczy obejrzec niektore filmy. Jesli bedziesz swoje blizny traktowal jak swoj zarost na twarzy. Normalnie, naturalnie i z lekkim humorem (nawet jesli nie jest ci do smiechu) to kobieta nie bedzie na to zwracac zadnej uwagi. Natomiast jesli bedziesz sie chowal, zaslanial, zamartwial, wstydzil i ciagle moze o tym mowil, to kobieta dlugo tego nie wytrzyma. Nawet jesli cie kocha. Masz wiec wszystko w swoich rekach...i tylko w swoich. Przestan szukac po internetach, idz lepiej w tym czasie ze swoja kobieta do kiona czy na spacer. Jesli natomiast chodzi o rodzine, to nie musisz opowiadac szczegolow, ani klamac. Zapytaj przy okazji, na ile jest to dla niej wazne i przedstaw po krotce sytuacje. Szczera rozmowa mozna przeniesc gory. Glowa do gory chlopaku i usmiech na twarz. Powodzenia!

Gość gwoli wyjasnienia...
a ty zamiast przytulac sie do dziewczyny to siedzisz i wypisujesz bzdury na kafe?

Gość fsngbnas,
Nie przejmuj się, to czym się przejmujesz to zwykłe głupstwa, ona nawet nie myśli o Twoich bliznach itd, zapewniam Cię, sama jestem kobietą i mój facet też ma podobne kompleksy, dla mnie zupełanie niezrozumiałe, bo bardzo go kocham. podejrzewam, że pobierzecie się, będziecie mieć dzieci, założycie rodzinę i będziesz szczęśliwy z nią , więc nie martw się, głowa do góry będzie super, nie bój się być szczęśliwy, bo masz teraz szanse:))

Gość she is not
pobierzecie się, będziecie mieć dzieci, założycie rodzinę i będziesz szczęśliwy z nią Hahahhhahahahahahahhahahahahahahha No pewnie ze bedzie z nim bo koles jest lekarzem czyli na wejsciu jest wygrany jakby umial to wykorzystac bo mial by lasek na peczki!

Gość 0,7 zgłoś się
dam ci dobrą radę - wypierdol strach do kosza, bo jedyne co może zepsuć wasz związek na dziś TO TWOJE KOMPLEKSY wybacz, ale zaczynasz doszukiwac się trzeciego dna pod drugim dnem, a to nie wróży dobrze.. takiego cię zaakceptowała i ta kwestia NIE MA ZNACZENIA dla niej widocznie tak więc weź sobie za motto, że przeciwieństwem miłosci jest STRACH i pozbądź się go. Ten związek może się rozwalić jak każdy ale raczej nie z powodu twoich blizn. Natomiast predzej z powodu twoich kompleksów

Gość Skoro jest z Tobą
i jej to nie przeszkadza, to się nie zastanawiaj. Najgorzej jest szukać dziury w całym. Wie jaką pracę wykonujesz, więc jest też świadoma tego, że masz mało czasu. Zawsze możesz ją zapewnić, że kiedyś to sie troszkę zmieni, choć lekarze zazwyczaj mają mało czasu :) Ciesz się szczęściem !!! A co do rodziny, to chyba nie musisz swojej dziewczyny poznawać z rodziną, skoro nie utrzymujesz z nią kontaktu :)

Czytając twoją historie jestem pełna podziwu.Taki facet jak ty to skarb,nie jedna z nas chcialaby zeby facet poswiecal nam tyle czasu i uwagi i choc tego czasu dla niej duzo nie masz,mimo wszystko starasz sie jak najwiecej z nią spędzać.I jeszcze tak bardzo ją kochasz,boisz sie jej oddejścia.Mówisz o niej w samych pozytywach.Dziewczyna trafila na prawdziwego szczęściarza i napewno to docenia.Widać ze jej na tobie zależy,tak jak napisales ze nie 'syczy' na twoje spotkania z kolegami,jest po prostu wyrozumiala. A co do blizn to ona pokochala ciebie calego łącznie z twoimi bliznami,nie wazne jakiej są wielkosci i jak bardzo są brzydkie i napewno ciebie nie zostawi z tego powodu. No i jeszcze jedno moja kolezanka kiedys jak byla mala to sie poparzyla i tak jak ty miala wielki blizny na calej klatce piersiowej aż po szyje,a mimo to zawsze chodzila w bluzkach z dekoldem i blizny bylo bardzo widać,ale najwidoczniej je akceptowała,a tobie radze tez je w końcu zaakceptować.

Dziękuję za odpowiedzi. "to chyba w dobie internetu i telefonii cyfrowej nie jest problem? można podesłac kwiatka bez okazji w środku dnia,jakis czuły sms, że mimo iz nie ma cie przy niej to myslisz itd.kobieta to docenia" Tak można wysłać sms ale to nie jest to samo co realny kontakt. Poza tym jakbyś się czuła jako pacjentka, jeśli Twój lekarz pisałby smsy zamiast się Tobą zajmować :) "to pewnie twoja laska pisala o waszym problemie i twoim wstydzie........" Widziałem ten temat, ale K. nie pisałaby w ten sposób. Znam jej styl wypowiedzi.

Gość ciesz sie zeeee
ciesz sie z dziewczyny chlopie, taka 2 ci sie nie trafi

Jak mnie się nie spodoba facet to zostaję przyjaźń to też ważne w życiu.

Gość wr qr q rrr
Katja a co t ma do tematu?

Gość jaeuuua
Facet ciesz się a nie! Laska cie kocha to ty kochaj ja!

Gość ggggggggggggggggguiop;
jesteś zakochany xyz

Gość wez juz cooo
wymysl cos innego :O na odleglosc widac ze to provo

Gość Aghai
Ciesz sie facet, blizny to nie wszytsko. Widać że jestes fajny, normalny ok gosć :)