Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Pytanie do mam które karmiły mlekiem HA

Polecane posty

Drogie mamy Mój syn ma skazę białkową (tak stwierdziła pediatra w 5 tyg. życia syna). teraz ma 10 miesięcy i mam problem Od 3 miesięcy syn nie pije wogóle mleka mm (bebilon pepti) Nie ma siły by go przekonać Ani mleko ani nic na tym mleku Odstawiam go teraz od piersi i boję się tego,że zostanie wogóle na diecie bezmlecznej - to niezdrowo Zastanawiam się zatem czy nie spróbować podać mu melka zwykłego tyle,że HA Czy może któraś z was tak robiła?Po bebilonie pepti HA?Jakie w smaku jest to mleko?Smaczne jak normalne mm czy takie jak to gówno pepti? Teraz syn jak zje coś z mlekiem to albo nic się nie dzieje albo czasem zwymiotuje I nie wiem czy ma alergię czy nie Czy mleko HA będzie odpowiednie?Nie chcę by wcale nie pił mleka:(

Gość mamama27
u mnie synek pił nutramigen - ale tylko gęsto z kaszką smakową -- samego mleko nie pił - po roczku przeszliśmy na bebiko ha - jest lepsze w smaku choć nie supersmaczne - o nadal je kaszke na gęsto z tym ha i platki rano

mamama27 Rozumiem że twoje dziecko też miało skazę? i co po podaniu mleka ha nic się nie działo?

musisz spróbować, każde dziecko inaczej reaguje. Jak będzie ok, to możesz przejść na ha

Tylko trochę się boję że jeśli w smaku tez jest nie dobre to i tak syn go nie wypije.... No zobaczymy

Moja piła pepti przez 9mcy ale nie za względu na skazę białkową tylko na śluz w kupie po przebytym zapaleniu płuc... teraz przeszliśmy na HA... najpierw przez dwa dni mieszałam HA z pepti a potem już samo HA... nic się nie dzieje, pije chętnie.. smakiem też się bardzo nie różni... ale ona nie ma skazy... lepiej przed zmianą mleka pogadaj z lekarzem... tylko te HA się gorzej rozpuszcza i musi być naprawdę gorąca woda żeby kryszłatki się nie porobiły