Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinalina

PAPIEROSY! jak z tym skończyć ???

Polecane posty

Chcę rzucić palenie, bardzo chcę. Nie chcę już wydawać wszystkich pieniędzy na to paskudztwo, mam dosyć kaszlu który czasami dopada mnie okropnie. Nie wiecie jak mogę sobie pomóc w postanowieniu? Założyłam się już z chłopakiem o 5 dyszek, że od piątku basta, ale już kiedyś się zakładaliśmy i stwierdziliśmy, że odwołujemy zakład :( jak mam przemówić do siebie i do niego, żeby z tym skończyć raz na zawsze?? Znacie jakieś dobre argumenty, metody?

Gość ana111
POLECAM TABLETKI TABEX , SA SUPER !!!!!!!!!!

a jaka to cena i na ile opakowanie? są na receptę? nie chcę za bardzo faszerować się nikotyną podczas gdy chcę ją rzucić :(

Gość ana111
OPAKOWANIE TAM GDZIE JA KUPILAM 48 ZL , WYSTARCZA NA CALA KURACJE , O ILE SIE NIE MYLE TO NA 24 DNI

Alen Carr -jak skutecznie rzucic papierosy ,dobra ksiazka motywuje polecam ps tez jestem w trakcie rzucania juz od tygodnia. 3mam kciuki za wszystkich probujacych nie palic!

Gość małgośka mowią mi
mnie sie udalo z e-papierosem. Moj tata palil 30 lat i nie chcial slyszec o rzucaniu. Kupilismy mu w prezencie tego e-papierosa i palil go chyba z rok :D ostatnio nie pali juz nawet jego :) Takze sukces :) Jednak trzeba miec tez duzo silnej woli. Powodzenia!

Gość tabletki tabex sa dobre w rzuc
w rzucaniu papierosow ale nie kazdy moze je brac.Obnizaja cisnienie wiec pytanie czy masz niskie czy wysokie cisnienie bo Twoj organizm moze ich nie tolerowac.kup sobie na poczatku tylko jeden listek zeby sie przekonac jak na niego reagujesz zeby nie wywalac kasy w bloto.co do ceny to z tego co pamietam to do 50 zl

cena 50 zl jest za 100 tabletek ale tak jak mowie kup sobie najpierw listek

no właśnie co do tej książki, czytałam już ją :( nie paliłam 1,5 miesiąca i znowu poszło, bo dowiedziałam się że mój chłopak zapalił. dlatego chyba najlepiej rzucać samemu. no nic, leży w szafce więc przeczytam chyba.

Gość ana111
te tabletki nie zawieraja nikotyny tylko cytyzyne

nie kupuj papierosów wyrzuć wszystkie zurzyte paczki zapalniczki z domu kiedy Cie nabiera ochota na fajke wez jakiegos cukierka mentosa czy cos podobnego ....

nie baw sie w nikoret i inne tego typu tabletki ,gumy czy plastry bo rzucisz palenie ale za to uzaleznisz sie od kupowania tabletek bo zawieraja nikotyne.Tabex tak jak juz ktos napisal nie zawiera nikotyny i jest na prawde dobry

w takim razie chyba spróbuję.. już tyle razy próbowałam rzucić że ciężko mi uwierzyć w to, że w ogóle mogę z tym skończyć :(

ja znalazlem jakies dodatkowe zajecia wlasnie ksiazki , duzo z ludzmi przebywam zeby nie byc sam ... musi sie udac to kwestia wyboru :D

mi np pomogl moj facet nie palilam przy nim spedzam z nim duzo czasu i sie oduczylam mi przeszkadza jak ktos pali przy mnie a ja nie pale i wychodzilam z tamtad bo nie moglam wytrzymac tego smrodu

mysle ze to przede wszystkim kwestia psychiki jesli na prawde chcesz rzucic to Ci sie uda.Widzisz ja tez pale i z jednej strony chce rzucic bo szkoda zdrowia,kasy ale cholera lubie palic!!!!!! w pracy potrafie nie palic 10 godzin a jak tylko moge to sie nie ograniczam. Jak bym chciala to bym mogla rzucic ale co z tego jak psychicznie nie jestem gotowa...

no ja po prostu muszę założyć się z chłopakiem porządnie i bez odwoływania. zawsze to będzie szkoda zapalić jednego papierosa za 50 zł biorąc pod uwagę że jesteśmy biednymi studentami ;) jeju bardzo chcę rzucić :)

no właśnie, psychika. paląc chcę rzucić bardzo, źle czuję się sama ze sobą że robię coś wbrew sobie, wbrew mojemu zdrowiu itp. a jak już przychodzi ranek gdy mam nie palić, to wszystkie te argumenty znikają i pojawia się myśl "dlaczego mam odmawiać sobie czegoś co lubię?" takie chore pranie mózgu

no wlasnie mysle ze psychicznie jeszcze nie jestes gotowa wiesz ze palenie jest zle szkodzi Twojemu zdrowiu ale z drugiej strony nie chcesz sobie odmawiac tego co lubisz. Najpierw musisz sie uporac z myslami bo w takim razie rzucanie pojdzie na marne

no właśnie ja mam ten problem, że mój chłopak też pali :( i albo przez niego znowu palę, albo nie rzucam bo on nie rzuca... taka chora zależność. muszę to zrobić dla siebie :(