Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaila83

Pójde pewnie do więzienia:((

Polecane posty

Gość fortes
taki jedenadscss 'kradziejka' w normalnym kraju europejskim dostałby propozycję pracy, trzy propozycje pracy i jeżeli odmówi to znaczy, że można karać ale tak jest właśnie w UK , dostajesz trzy propozycje pracy i możesz się przekwalifikować i rząd pomaga w szkoleniach, nigdzie nie jest napisane, że kobieta nie może być spawaczem albo tokarzem ale takie warunki każdemu obywatelowi należy stworzyć a u nas jest tak : skończ studia za własne pieniądze i róbta co chceta aby tylko od Państwa złotówki nie wyrwać i radź sobie sam i nie zapomnij podatków zapłacić !

Gość kokonut
500zł? Kto da mniej? @_@ Dżizas jakaś masakra.

Gość kokonut
Fortes - to ja może kraść do UK pojadę by jakąś fuchę złapać i może jakiś konkretny zawód zdobyć? Zapomniałam, że na razie nie mam na bilet ;)

Gość taki jedenadscss
fortes. zajebiste rozwiazanie za propozycja pracy, szoda ze nie bierzemy (nasze panstwo) przykladu z krajow bardziej rozwiniętych.

Gość fortes
w Polsce nie ma gospodarza, który młodym ludziom chciałby pomóc , strzelają sobie samobója z powodu biedy i idą na tory pod Intercity albo szukają mocnych drzew w lesie , politycy tylko obiecują a tak naprawdę to nie mają nawet pomysłu 'jak żyć' , bo przecież Jarek tylko chciałby krzyże i pomniki stawiać na każdej ulicy miast i wsi a Donaldinio nie może sobie poradzić z Jarkiem i skupia się na tym jak Jarka miotłą przegonić , inne tematy nie istnieją :(

Gość taki jedenadscss
dlatego zawsze głosuje na korwina, mimo ze jak dojdzie do wladzy to tacy kretacze jak ja beda bezrobotni.

Gość janosikjanos
dziewczyno idz lepiej do pracy i zmien swoje zycie ,jestes mloda,prace dostaniesz,obojetnie jaka,na kasie w markecie itp...a wmiedzyczasie mozesz uczyc się zaocznie i potem miec lepszą prace ale wazne aby zacząć, jak tak dalej bedziesz się prowadzić (nie uczac się , nie pracując i tylko narzekając) to marnie widze twoja przyszłosc.

Gość dziewczyno a zanim
ukradlas,szukalas pomocy w caritasie,mopsie,czy nie moglas kupic butow w lumpeksie?ja tez butow nie mam,do miasta mam 20km,biedna popeegerowska wies na zadupiu,ale nigdy bym nie ukradla,wole w swoich poobcieranych adidasach chodzic.

Gość nasze prawo
mam paru znajomych starzy recydywisci ktorzy wala po sklepach co sie da bo ponoc jak cie drapna to tylko jak cos warte powyrzej 250 zl sprawa trafia do sadu a tak to tylko mandat, za to prawo zmienili sprzedajne polityki bo prezesy mpk posmarowali im i teraz zeszli z pijanych rowezystow bo zaden z nich zarobek i wsiedli na mandatowcow tzn 3 mandaty i odsiadka z przelicznikiem 20 zl za dzien kiedy utrzymanie wieznia stoparedziesiat zlotych dziennie, strazniki miejskie to przynajmniej zlodzieje maja 25zl od kazdego 100zl mandatu i widzac cie z piwem idacym z klatki do klatki potrafia cie sprintem gonic bo zweszy taki huj bonusa, kanary teraz to poprostu qrwy jebane nie zasnie taka w nocy jak nieposadzi babci 80 letniej ktorej niestac na leki i mandaty rownoczesnie!

Gość gość
Wy wszyscy jesteści ....nie dokończe zdania bo jest mi Was żal. Po pierwsze laska idż do pracy bedziesz miała pieniądze na te buty albo kupisz sobie tańsze .Dla mnie osobiście żadne tłumaczenie jakie podajecie nie jest do przyjecia.Ja nie pochodzę z bogatej rodziny , gdy byłam nastolatką moi rodzice mieli powazne kłopoty finansowe pomimo to nigdy nie poniżyłam sie od kradziezy ... nigdy...Próbowałam sama zarobić na potrzebne mi rzeczy i ograniczałam się tylko do niezbednych. Teraz jestem matką, żoną i pracownikiem .Zyje mi się dobrze choć nie opływam w luksusy .Moi synowie choć stać mnie na ich zachcianki sami na nie zarabiają.Nikt tu nie pisze o tym że większość sklepów obarcza w jakiś sposób swoich pracowników za braki bądz straty. Pozbawia ich premii lub w skrajnych przypatkach pracownicy spłacaja jakiś procent tych braków .NIKT Z WAS O TYM NIE POMYSLAŁ.Ci ludzie mają swoje rodziny i ciężko pracują.Pmietajcie nigdy nie wolno wyciągać ręki po własność osób drugi ch poniewż to wszystko do Was wróci i nawet jeżeli nie będzie to kara wydana poprzez wymiar sprawiedliwości to itak karma powróci .Żal miWas wszystkich .

Gość gość
a ja jestem ochroniarzem w sklepie mojej rodziny.Jak łapiemy złodzieja co ukradł coś w kwocie 50-250zł to na zapleczu tak go oprawiamy że nigdy już nie wracają.Ja lubię takiemu dać z kolanka w brzuch i w jaja.Kolega woli bić pałką gumową po stopach,fajnie wtedy chodzą.Oczywiście śladów nie ma.Co robimy z kobietami tu nie napiszę...obyś nie trafiła do naszego sklepu.

Gość Zawody złodziej

Za to ze ludzie kradną powinno się obwiniać rząd i politykę bo zamiast biedzie pomoc jak należy nie ściema jaka jest śmieszny mops to Wola zamykać i tam ubezpieczać i karmić zamiast na wolności dac pomóc ta sama kwotą !!! 

Gość Zawodowy złodziej

Traf na mnie kolego !!! Byles kiedyś w lesie z łopata masz dzieci ? Cnoty JESZCZE ? Traf na mnie !!!