Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lomi

Czy lubicie swoja prace ??

Polecane posty

Gość lomi

Bo ja zaczynam miec już swojej pomału dosyc. Wstaje przed 4 zeby na 6 dojechac, siedze w recepcji i praktycznie nic nie robie. Jedyne co mnie trzyma to ze mam umowe o prace i cięzko byłoby znalezc nowa prace. A jak u was? ma któras może gorzej ?

Gość lomi
tak wiem, i własnie tego sie boje ze nie znajde innej pracy, a jak juz to nie wiele lepszą. A ta jest okropnie nudna, pocieszam sie jedynie tym, ze mam prace i całkiem dobrze zarabiam

może książki ? możesz czytać ? całkiem dobrze zarabiam to ile to bo ciekawa jestem czy ja narzekam bezpodstawnie .

ja bardzo lubie - mimo, ze mam okrpnie duo roboty, siedze po godzinach, zaczynam o 7 (wstaje po 5) gdybym sie nudzila w pracy (jak Ty) to bym czytala ksiazki, buszowala po internecie albo robila jakies kursy/szkolenia zdalne

Gość lomi
ale to wstawanie mnie dobija

a o której chodzisz spać ? dużo osób wstaje , daleko masz do pracy ?

Gość lomi
tak mogę czytac książki i robie to, ucze sie jeszcze hiszpańskiego, studiuje wiec mam tez czas na naukę ale mimo wszystko nudzi mi sie . Ile mozna siedziec w internecie, a najgorzej jak mam zmiany 12 godz, to juz jest porazka

Gość lomi
ja wstaje o 3.40 i jade do pracy na 6.

Gość lomi
własnie problem w tym , ze pózno chodze spac , bo koło 22-23 aha , pytałas ile zarabiam , 2500 zł

Gość lomi
wychodzi 1800 na czysto

kiedys wstawalam o 4 do pracy, a jak byl dzien, ze moglam o 6 to bylam mega wyspana - do wszytskiego mozna sie przezwyczaic. dlugo juz tak wstajesz czy to poczatki?

Gość mlody war
Witam. mam 18 lat nocowałem u ciotki... leżałem w łóżku z laptopem mojej ciotki i zobaczyłem jej zdjęcia w pończochach, szpilkach i stringach... od razu mi stanął... zacząłem się masturbować, byłem bardzo podniecony bo kręciły mnie starsze kobiety(i kręcą nadal nagle weszła ciotka... kicha na maksa;/ nie wiedziałem co mam zrobić w ręku trzymałem swojego kutasa ciotka patrzyła się na mnie i po chwili wyszła, przyszła za jakieś 5 minut w pończochach... heh to było jak jakiś sen i nie mogłem w to uwierzyć... byłem w 7 niebie wydymałem ciotkę... spuściłem się jej na cycuszki. rano poprosiła mnie żebym zachował to w tajemnicy, przeprosiła i powiedziała, że żałuje tego i nie powinna tego robić ale nie mogła się powstrzymać... głupio mi było i nie nocowałem od tamtej pory u niej... szkoda... uwielbiam starsze kobiety... ich cipki mmm... Ona nie wie ,że po kryjomu zrobiłem jej filmik jak dotykam jej cipeczki gdy spała macie tutaj, troche słaba jakość ale co film to film ;) http://panato.pl/c2c5

Gość lomi
od ok 2 miesięcy , a wcześniej przez kilka miesięcy o 4.30

to ja was przebije z tym wstawaniem, 1 30;] dzięki Bogu pracuje tylko w weekendy, praca jest ok, chociaż ludzie potrafią wkurzyć do granic możliwości..tepe dzidy;) ale coz.. zycie;)

no to juz powinnas sie przezwyczaic a cos Ci stoi na drodze zeby zaczac szukac innej pracy?? nie musisz sie tutaj od razu zwalniac - mozesz pracowac, a jak cos znajdziesz to wtedy sie zwolnic

Gość lomi
bo u mnie w mieście nie znajde ŻADNEJ pracy a tutaj to na pewno na umowe zlrcenie i ok 1300-1400 max. więc niezbyt różowo. W miare dobrze zarabiam wiec boje sie ryzykowac

a co to za miasto? dobrze zarabiasz. ja na tak samo nudnym stanowisku miałam 800zł, ciesz się tym co masz a najlepsze, że moje nudne stanowisko czasami było orką i dosłownie tańczyłam na rzęsach

Gość Ja mialam taka prace, ze
wstawalam o 4.30 zeby na 7 dojechac. Pracowalam do 19-20 za 1800 na reke, czasem w soboty. W pracy nie moglam sie ponudzic, byl meeeega zapieprz. W sumie wydaje mi sie, ze masz naprawde fajna prace, jesli pracujesz 8-9godzin.

Gość fdgjfdklgdsf
primo...trzeba myśleć o tym nie jak się już skończy beznadziejne studia tylko zanim się ich kierunek wybierze secundo...należy wiedzieć co się chce i dążyć za wszelką cenę do tego.. mi się udało, kokosów nie ma w sumie jakieś 3 tysie - może jak lepszy miesiąc 3500 i robie to co lubię, ale zawsze wiedziałam co chce robić i miałam konkretny cel, wiele pracy mnie to kosztowało... ale jestem rocznikiem 78 - jak ja studiowałam, nie było mody / przymusu że wszyscy muszą iść na politechnikę, studenci byli na innym poziomie intelektualnym i było normalniej.....dziś płacisz i masz WYŻSZĄ szkołę jakąś tam na każdym osiedlu w Wawie i rynek się zapchał magistrami z kiepskimi papierami najgorsze jak młody człowiek idzie 'za falą' studiować co jest modne albo bo kumple też tam idą i nie ma wsparcia mądrych rodziców...wtedy zaczyna się poszukiwanie czegoś tam i człowiek po psychologii albo historii sztuki zostaje kosmetyczką lub taksówkarzem ...

Gość lomi
cały czas śledze oferty i większość to kelnerka, barmanka, recepcjonistka w hotel9 a tam to jest wyzysk, 3 zmiany i ogólnie przechlapane z dojazdami miałaby)

Gość lomi
pracuje 8, 5 godziny. Atmo0sfera jest rózna, jak wszedzie al eogólnie ludzie okazuja sobie szacunek...przynajmniej tak to wygladam. A napiszcie cos jeszcze o swojej pracy, jak to u was wygląda, ile zarabiacie i czym sie zajmujecie?

Gość lomi
Pracuje we Wrocławiu

Gość kls
fdgjfdklgdsf jaką masz pracę?

Gość lomi
Pracuje można powiedziec ze w recepcji Centrum Wellnes

Gość w polsce bieda
ludzie nie pracuja

Gość lomi
Gagita- a Ty gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec?