Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saaaaaata 38

Podpisalismy dzisiaj z mezem dokumenty na kredyt na 55 lat.

Polecane posty

Gość jasne pelne WARKA
zara , zara , od tego roku kredyt na mieszkanie można wciąć majwyżej do 25 lat:D

Gość a nie lepiej zadzwonic
dzizas przeciez w dzisiejszych czasach malo kto dozyje 55 rocznicy slubu :P

Gość a tam prowoo
u mnie w rodzinie wzieli milion zlotych na 30 lat zeby kupic mieszkanie w warszawie 3 pokojowe.

bardzo dobra i przemyslanaa decyzja, do grudnia mozna sobie pozyc na całego, a 21 grudnia wszystko i ta sisusiak Pana Boga strzeli.

Gość a tam prowoo
zreszta to tez zalezy od tego kto ile zarabia,bo jesli marne grosze i wzial kredyt na 50 lat to zupelnie bez sensu, u mnie zarabiaja 8 tysiecy, 4 tysiace na miesieczna rate , zostaje 4 tysiace na zycie wiec nie jest zle.

Gość a tam prowoo
poza tym porazka jest wziac kredyt 120 tysiecy na 30 lat:D

Gość snksns
No to 8000 to mało... w takim przypadku, a jak ktoś zachoruje powaznie to co? rozmumiem jak ktoś ma firmę, dochody 20 -30 tys. i odkłada sobie na wczesniejszą spłatę...

Brawo brawo:) mój maż pracuje na budowie w firmie z warm-mazurskiego, tak głupia nie bede żeby dane swoje udostepniac całkowicie jak niektórzy. Dodam że jest kierownikiem budowy:) Wyciagajcie wnioski, ludzie przychodza na budowe oferowac korzystanie z usług, przysyłaja albo kogos ważnego albo wybiera się sam szef. Zachęcam do refleksji z tego tytułóu jeśli chodzi o naszą JENNY:)

A tak wogóle to wzielismy z mężem kredyt niedawno na mieszkanie. Max okres na jaki rozpatrywana jest zdolność kredytowa to 25 lat a max czas spłaty to lat 30. Czasami ludziom się nudzi. Zrozumcie.

Gość buhahahahahaha
tylko że jenni nie jest z warmińsko mazurskiego idiotko z kredytem na 30 lat buhahah

Gość twoj mążzzzz
jest kierownikiem budowalnym a ty musiałas mieszkanie na kredyt brać? no to zaradnego masz faceta :P

Gość ggggcyprian
a mi się wydaje że anmak to jej firma ,bo ktoś dzwonił tam i sie okazało że to mąż jennifer

Sorry nie każdy ma gotówke w dużych ilościach. Z resztą ja wole sobie małą rate płacić niż sie zarżnąć. A i obok kredytu założyliśmy sobie lokate na 10 lat. Mieszkanie w 10 bedzie spłacone. Z reszta to chyba nic złego:) zwłaszcza ze to rodzina na swoim. I stac by mnie było na dom na kredyt ale wygodna jestem. Wole duze mieszkanie :)

Nie doczytalam poprzedniego postu. Mój maż jest zaradny:) mieszkanie wykonczył sam-od podłóg po sufity. ;) a czasy kiedy firmy bud. dawały mieszkanie dawno przemineły z wiatrem. Ktoś oblatany powinien to wiedzieć ;/

Teraz banki nie dają kredytów na 55 lat, zmieniły się przepisy, najwyżej na 25 lat

Do ptaśka nastroszonego Nie każdy lubi mieszkać w olbrzymich domach. Mieszkałam przez kilka lat w wielgachnym domu na maleńkiej działce i zamieniłam to na mały domek z oooogromnym ogrodem.Smieszy mnie jak ludzie budują chałupy z pokojem,,... jak ksiądz przyjdzie po kolędzie". Każdemu w miarę potrzeb

Gość anajak_ka
Może nie pokój "jak ksiadz przyjdzie po koledzie", ale miło jest mieć osobny pokój dla gości, czy pokój gdzie mozna urzadzić kącik do pracy, albo pokój na "w razie czego " kolejne dziecko, albo w razie trzebaby się zaopiekować chorym rodzicem...miło mieć osobny pokój zaadaptowany na garderobę...Po prostu wygodniej. No i pies ma gdzie biegać ;)

"tyle że nie pod warszawą ,ale wa-wa mi do szczęścia potrzebna nie jest ...te korki przekleństwo." Tobie to w ogóle świat nie jest potrzebny do szczęścia. I tak siedzisz tylko na forum :) Wyobraź sobie, że niektórzy muszą być w dużym mieście żeby pracować czy prowadzić swoją działalność.

ja tam się niezmiernie cieszę z tego co mam:) a czerwiec będzie dla mnie najpiękniejszym miesiącem :) nie mówiąc o lecie ,gril,pompowany basenik,lezaczek i można sie opalać przed domkiem:)

ja tam się niezmiernie cieszę z tego co mam:) a czerwiec będzie dla mnie najpiękniejszym miesiącem :) nie mówiąc o lecie ,gril,pompowany basenik,lezaczek i można sie opalać przed domkiem:)